پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها
نقل قول:
سلام. من چند وقتیه دارم اسکایریم بازی می کنم. اول مشخصات سیستم رو بگم:
amd fx 4130
8gb ram ddr3 1600
asus m5-a97 evo r2.0
seventeam 650 watt psu
asus gtx 760 dcii oc 2gb
1tb hdd
ویندوزم هم 8 64 بیت هستش. 8 نه 8.1. ترینر هم استفاده می کنم از console command داخل بازی هم برای فعال کردن god mode (tgm) استفاده می کنم. کلاً یک نوب تمام و کمال هستم!!!!
حالا بی خیال. داخل بازی خیلی کرش میده. بحدی که مجبور میشم کامپیوتر رو ریست کنم. اما با run as admin ترینر کار نمی کنه و بازی کرش هم نمی ده. یعنی خوب خوب میشه.
حالا می خوام بدونم راهی هست که بتونم بازی رو با ترینر بدون مشکل اجرا کنم؟؟؟؟
خواهش می کنم کمکم کنین. من وقتی بازیم مشکل پیدا می کنه خیلی اعصابم خرد میشه.
خواهش می کنم کمک کنین خیلی این بازی رو دوست دارم!!!!!!!!!!!!!!:1. (29):
بیشتر سعی کن از ترینرهای Fling استفاده کنی .سازگاری بالایی دارند.البته من چون فقط اول شخص بازی میکنم اطلاعی راجع به بازی شما ندارم ولی تواین دوسایت ترینر Fling رو میتونی پیدا کنی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
درود
بگین من چه کار کنم، یک بازی برای خواهرم دانلود کردم که نصب نمیشه مزخرف (هیچ فقط از تیم fitgirl چیزی دانلود نکنین فقط black box) بازی FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster هست و اروری که نیمه های نصب میده اینه:
نقل قول:
درود
بگین من چه کار کنم، یک بازی برای خواهرم دانلود کردم که نصب نمیشه مزخرف (هیچ فقط از تیم fitgirl چیزی دانلود نکنین فقط black box) بازی
FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster هست و اروری که نیمه های نصب میده اینه:
نسخه های fitgirl معمولا به صورت وحشی فشرده میشن و زمان نصب اعلام میکنه که چند گیگ فضا تو درایو داشته باشید . شاید 60 گیگ یا بیشتر . چک کنید.
( با همچین اروری مواجه شدم واسه Mad max )
نقل قول:
نسخه های fitgirl معمولا به صورت وحشی فشرده میشن و زمان نصب اعلام میکنه که چند گیگ فضا تو درایو داشته باشید . شاید 60 گیگ یا بیشتر . چک کنید.
( با همچین اروری مواجه شدم واسه Mad max )
84 گیگ آزاد دارم نمیدونم دیگه چی کار کنم
نقل قول:
84 گیگ آزاد دارم نمیدونم دیگه چی کار کنم
شاید تیم فشرده ساز گفته باشه 70 گیگ .
هنگام نصب میگه شاید بیشتر باشه.
من بعد از حدود یکسال تازه حالا تصمیم گرفتم که بازی Batman Arkham Knight رو نصب کنم.هر دو نسخه cpy و black box را دانلود کردم و پس از غیر فعال کردن آنتی ویروسم هر کدوم از نسخه ها رو به صورت جدا و به ترتیب نصب کردم.(یعنی اولی نشد رفتم سراغ دومی.)
در هر دو نسخه پس از نصب بازی و کپی کردن کرک در پوشه محل نصب بازی موقع اجرای بازی ارور Batman Arkham Knight has stopped working رو بهم میده و در توضیحات نام ارور را kernelbase.dll ذکر میکنه.
این رو هم بگم که کارت گرافیکم به آخرین درایور انویدیا آپدیت شده و همچنین آخرین فریم نتورک رو هم روی سیستمم نصب کردم(4.6.1)
دوستان راهنمایی کنند مشکل از کجاست؟
نقل قول:
من بعد از حدود یکسال تازه حالا تصمیم گرفتم که بازی Batman Arkham Knight رو نصب کنم.هر دو نسخه cpy و black box را دانلود کردم و پس از غیر فعال کردن آنتی ویروسم هر کدوم از نسخه ها رو به صورت جدا و به ترتیب نصب کردم.(یعنی اولی نشد رفتم سراغ دومی.)
در هر دو نسخه پس از نصب بازی و کپی کردن کرک در پوشه محل نصب بازی موقع اجرای بازی ارور Batman Arkham Knight has stopped working رو بهم میده و در توضیحات نام ارور را kernelbase.dll ذکر میکنه.
این رو هم بگم که کارت گرافیکم به آخرین درایور انویدیا آپدیت شده و همچنین آخرین فریم نتورک رو هم روی سیستمم نصب کردم(4.6.1)
دوستان راهنمایی کنند مشکل از کجاست؟
این دو فایل را دیلیت کن . فقط بکاپ بگیر اگر جواب نداد برگردوندن
Documents/WB Games/Batman Arkham Knight/GFXSettings.BatmanArkhamKnight.XML
SteamApps/common/Batman Arkham Knight/BMGame/Config/BmEngine.ini
نقل قول:
این دو فایل را دیلیت کن . فقط بکاپ بگیر اگر جواب نداد برگردوندن
Documents/WB Games/Batman Arkham Knight/GFXSettings.BatmanArkhamKnight.XML
SteamApps/common/Batman Arkham Knight/BMGame/Config/BmEngine.ini
پوشه wb games رو نمی تونم پیدا کنم.در ضمن من پوشه documents خودمو آوردم تو درایو غیر از c
اینم عکس از اروری که میده:
نقل قول:
پوشه wb games رو نمی تونم پیدا کنم.در ضمن من پوشه documents خودمو آوردم تو درایو غیر از c
اینم عکس از اروری که میده:
تیک SHOW HIDDEN فایلز را در قسمت فولدر اپشن بزن .
دنبال این فایل هم بگرد
BmSystemSettings.ini
-----------
این هم تست کن
بروی آیکون بازی کلیک راست کنید و سپس گزینه properties را بزنید و بعد به گزینه compatibility بروید و حالا در کنار Run this program in compatibility mode for تیک را بزنید و ویندوز ۷ اگر باشد سرویس پک ۱ را انتخاب و ok را بزنید
------------
نرم افزار Microsoft Visual C++ نسخه های ۲۰۰۵ ، ۲۰۱۰ و ۲۰۰۸ نصب کن .
بازی quantum break نسخه black box را دانلود و نصب کردم و کرک skidrow را هم در محل مورد نظر کپی کردم.اما در موقع اجرای بازی با ارور زیر مواجه می شوم.لطفا راهنمایی کنید:
در زیر قسمت ارور has stopped working که همراه با ارور بالا ظاهر میشود نام ارور renderer_x64_f.dll ذکر شده