رو لپ تاپ نیستش عزیز رو pc خونه هستش
به نظر خودم مشکل از بلک باکس هستش چون تو پخش ویدئو مشکل داره.
Printable View
رو لپ تاپ نیستش عزیز رو pc خونه هستش
به نظر خودم مشکل از بلک باکس هستش چون تو پخش ویدئو مشکل داره.
اوه. نمی دونم چرا فکر کردم روی لپ تاپ هست ببخشید.نقل قول:
همونطور که گفتم اگه از اینجا دانلود کرده باشید امکان نداره مشکل از فایل ها باشه مگه انیکه بد دانلود شده یاشن چون فایل ها تست شده هست. اگه کارت گرافیک nvidia یا amd که با حداقل سیستم مورد نیاز همخوانی داره یا قوی تر هست داشته باشید نباید به مشکل برخورد کنید.
دوستان امکانش هست نحوه کرک کردن GTA V - CorePack رو توضیح بدن (کرک گروه 3DM)
من هرکاری میکنم ارور میده
با تشکر
مراحل ذکر شده در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را دنبال کنید و اروری که میده رو بگید بعدشم مطمئن شید که مراحل زیر رو انجام دادید :نقل قول:
- جدیدترین آپدیت رو بگیر.
- جدید ترین کرک رو بگیر.
- Rockstar Social Game Club رو نصب کن .
- از آپدیت فایل های زیر رو کپی کن:
"فولدر update"
'فایل GTA5.exe فایل'
'فایل GTAVLauncher.exe'
-کرک جدید رو بریز
-برای اینکه توی یکی از مراحل بازی دچار مشکل نشی فایل زیر رو بگیر کپی کن
Missing/Stripped MP DLC Folders/Files:
کد:http://loook.ga/977
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز لینک مشکل داره امکانش هست دوباره قرار بدی فایل رو؟
اون فایل رو پاک کردند.نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این فایل رو استفاده کنی مشکلی که با مرحله Stranger and Freaks داری حل میشه. اگه نشد سیو آماده هم هست که اون مرحله رو رد کرده باشه ادامه بدی.
نقل قول:اینجا هم نقل قول کردم اگر دوستانی مشکل مشابه داشتن زودتر به نتیجه برسننقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل برطرف شد باید تو آدرس Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks کپی میکردم
ممنون دوست عزیز
دوستان سلام یه مشکلی که داشتم می خواستم بازی Assassins Creed Rogue را اجرا کنم این پیام را میده فکر کنم باید گرافیکم را آپدیت کنم آخرین ورژنی هم که دانلود کرده بود این نسخه بود (341.44-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql) و این که GTA V را هم می خوام نصب کنم صد در صد باید گرافیکم را آپدیت کنم چه ورژنی را باید نصب کنم تا راحت اجرا بشه؟ البته همه جور آپدیتی رو سیستم من نصب نمیشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چندین درایور رو بدون انیستال کردن قبلی نصب کردی اینطوری شده . درایورها را با DRIVER SWEEPER پاک کن و مدل کارت و ویندوزت رو بگو ببینم آخرین درایورش رو بهت لینک بدم .نقل قول:
نقل قول:
سلام ممنون از پاسختون والا مدل گرافیکم GeForce 9800 GTX+ هستش و این که با برنامه ی Driver Sweeper کدام یک از گزینه هاNVIDIA را باید حذف کنم؟