1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
دوستان سلام. بعد از پنج ماه انتظار بالاخره فیفا 15 کرک شد من هم رفتم از بازار خریدمش DVD شرکتی هم بود و همه کرک و آپدیت ها و نرم افزاراش هم نصب کردم سیستمم هم خوبه فقط گرافیکم از دایرکس 11 پشتیبانی نمی کنه دوستان گفتند با این نرم افزار dxcpl ما تونستیم بازی را روی دایرکس 10 اجرا کنیم ولی برای من این ارور را میده لطفا یه نفر راهنماییم بکنه
نقل قول:
دوستان سلام. بعد از پنج ماه انتظار بالاخره فیفا 15 کرک شد من هم رفتم از بازار خریدمش DVD شرکتی هم بود و همه کرک و آپدیت ها و نرم افزاراش هم نصب کردم سیستمم هم خوبه فقط گرافیکم از دایرکس 11 پشتیبانی نمی کنه دوستان گفتند با این نرم افزار dxcpl ما تونستیم بازی را روی دایرکس 10 اجرا کنیم ولی برای من این ارور را میده لطفا یه نفر راهنماییم بکنه
دوست گرامی ,فکر نمیکنم این برنامه وجود خارجی داشته باشه
چون اگه اینطوری بود از سخت افزار پنتیوم 1 هنوز استفاده میکردیم و با برنامه سخت افزار ها رو نرم افزاری اپدیت میکردیم:great:
ولی اگه بازی رو تحت دایریک 10 مینوشتن میشد رو سیستمتون اجرا کرد.
این برنامه فکر کنم برای cod ghosts اومد و برای بازیهای دیگه نیست .
این برنامه با crysis 3 هم مشکل داره و روی کارت gtx 260 هم کار نمیکنه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
این برنامه فکر کنم برای cod ghosts اومد و برای بازیهای دیگه نیست .
یعنی کلا دیگه بیخالش بشیم؟
نقل قول:
بله . باید سخت افزارتون رو بروز کنید .
نقل قول:
خوب یک گرافیک نو بخرید
دوستان من نسخه ی بلک باکس بازی Dragon Age Inquisition را از یکی از سایت های ایرانی دانلود کردم وقتی از حالت فشرده خارج می کنم هیچ مشکلی نداره فقط اون آیکون یا فایل setup.exe را نداره الان من موندم چی کار بکنم 20 گیگ بازی دانلود کردم فایل setup نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اگه کسی از دوستان فقط اون فایل یا آیکون setup.exe را داره بی زحمت برام بفرسته حداقل بتونم بازی را نصب بکنم (یعنی END خوش شانسی هستم)
نقل قول:
دوستان من نسخه ی بلک باکس بازی Dragon Age Inquisition را از یکی از سایت های ایرانی دانلود کردم وقتی از حالت فشرده خارج می کنم هیچ مشکلی نداره فقط اون آیکون یا فایل setup.exe را نداره الان من موندم چی کار بکنم 20 گیگ بازی دانلود کردم فایل setup نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اگه کسی از دوستان فقط اون فایل یا آیکون setup.exe را داره بی زحمت برام بفرسته حداقل بتونم بازی را نصب بکنم (یعنی END خوش شانسی هستم)
من فایل setup.exe دارم email رو پیام خصوصی کن برای شب بفرستم
نقل قول:
من فایل setup.exe دارم email رو پیام خصوصی کن برای شب بفرستم
خیلی ممنون براتون ارسال کردم