بازی هایی که DX11 را می خوان ارور DX11 را میدن این بازی واردش میشه اما بعد از چند ثانیه اون پیام را میده فکر نکنم برای DX11 باشه بازی اسنایپر الایت 3 هم می گفت DX11 می خواد ولی اجرا شدنقل قول:
Printable View
بازی هایی که DX11 را می خوان ارور DX11 را میدن این بازی واردش میشه اما بعد از چند ثانیه اون پیام را میده فکر نکنم برای DX11 باشه بازی اسنایپر الایت 3 هم می گفت DX11 می خواد ولی اجرا شدنقل قول:
مادربوردتون چیه؟
اگه اسلاید دیگه داره رو اسلاید های دیگه تست کنید.
ربطی نداره.بازی های مختلف فرق دارن باهم.بعضی از بازیها هم DX10و هم 11ساپورت میکنن و اگه کارتتون DX11ساپورت نکنه با تنظیمات و کیفیت کمتر روی کارتتون اجرا میشه ولی بعضی بازیها فقط DX11ساپورت میکنن و بدون اون اجرا نمیشن.Minimumگرافیک پیشنهادی برای این بازی GTX 460هست.اگه با پایینتر اجرا میشد حتما تو سیستم مورد نیازش مینوشتند.اینجا رو ببینید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سلام
بازیهای کال آف دیوتی چرا تصویر یکم تاره؟
بازیهایی مثل کرایسیس2 و3 بتلفیلد4 تصویر فوق العاده شفاف هست بطوریکه آدم کف میکنه!!:1. (23):
بخاطر نوع موتور بازیسازی هست؟
منظورتون را از اسلاید متوجه نشدمنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نمی دونم شابد حرف شما درست باشه ولی اگه نیاز به دایرکس 11 داشت ارورش هم می داد مثل COD ولی این تو بازی میره باز هم از راهنماییتون سپاسگذارمنقل قول:
منظوره دوستمون slot بوده
قرار نیست همه ی بازیها یه ارور مشخص بدن.چون بازیها رو که یه نفر نمیسازه.وقتی کارتتون DX11نداره و تو سیستم مورد نیاز بازی به وضوح اشاره کرده به DX11 چطور انتظار دارید با کارتتون اجراش کنه.به اسلات مادربرد هم ربطی ندارهنقل قول:
یعنی روی این اسلایدنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببخشید ولی اسلاید یه چیز دیگس این اسلاته(Slot)نقل قول:
بله اینطوریه که شما میگی (شاید من دارم اشتباه میکنم )نقل قول:
ولی کارت هم میگن ولی نوشتنش به اینصورته Card