پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
نقل قول:
سلام اساتید گرام
من بازی COD AW (Call Of Duty Advance WarFare رو نصب کردم و تنظیمات گرافیک رو هم در پایین ترین حالت قرار دادم اما باز هم مشکل و تیک در بازی دارم فکر نمیکردم مشکل از گرافیک یا بقیه مشخصات سیستم من باشه البته شاید هم گرافیک های من چون قدیمی هستند بیشتر از این جوابگو نیستند
مشخصات سیستم:
AMD FX8120@ 3.7GHZ
12GB DDR3 Ram 1333Mhz
2*1GB DDR5 HD5770
یعنی با وجود کراس فایر دو گرافیک 5770 یک گیگ بازم مشکل حین اجرای بازی دارم
نظری ندارید؟:1. (31):
سلام
حتما اون درایور 14.11 رو نصب کنید چون برای این بازی بهینه شده و مشکلات مربوط به CrossFire رو هم حل میکنه.
اگر درایور رو نصب کردید و مشکل حل شد که هیچی ولی اگر نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو هم نصب کنید.
:give_rose:
لپتاپ من 2 تا گرافیک داره.
تو بازی پس 2015 در قسمت سیتینگ گرافیک آنبورد لپتاپمو میشناسه در حالی که باید گرافیک اصلی رو بشناسه.
البته تو بازی مشکلی نداره و گرافیک اصلی رو از تنظیمات اینویدیا فعال کردم و بازی روون اجرا میشه.
فقط سوالم اینجاست چرا تو تنظیمات خود بازی گرافیک اصلی شناسایی نمیشه؟
کسی این مشکل رو نداره؟
سلام
با تشکر از تمامی اساتید گرامی
مشکل همچنان برقرار هست کلیه حالات رو امتحان کردم رزولیشین پایین تنظیمات پایین کرک جدید که لطف کردید
اما باز هم در پایین ترین شکل هم لگ داره مخصوصا شروع قبل از مراحل که حالت تریلر میاد موضوع رو بصورت فیلم نشون میده بعد لودینگ و در دنباله بازی شروع میشه اینقدر تیکه تیکه تیک عصبی میزنه که خودمم تیک عصبی گرفتم بازی رو کلاً پاک کردم :lol:
دیگه فکر کنم باید به فکر تعویض گرافیک بشم درسته راه حل دیگه که نداره؟
نقل قول:
سلام
با تشکر از تمامی اساتید گرامی
مشکل همچنان برقرار هست کلیه حالات رو امتحان کردم رزولیشین پایین تنظیمات پایین کرک جدید که لطف کردید
اما باز هم در پایین ترین شکل هم لگ داره مخصوصا شروع قبل از مراحل که حالت تریلر میاد موضوع رو بصورت فیلم نشون میده بعد لودینگ و در دنباله بازی شروع میشه اینقدر تیکه تیکه تیک عصبی میزنه که خودمم تیک عصبی گرفتم بازی رو کلاً پاک کردم :lol:
دیگه فکر کنم باید به فکر تعویض گرافیک بشم درسته راه حل دیگه که نداره؟
سلام برادر
تو تاپیک زیر یه سری توضیحات داده شده شما هم امتحان کن این مشکل تا حدود زیادی حل میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
سلام والا من با یه بدبختی بازی The Evil Within را نصب کردم اما هنگام اجرا بازی بعد چند ثانیه که میره توی بازی این پیام ها را میده در حالی که من گرافیکم را با جدید ترین نسخه آپدیت کردم ممنون میشم کسی راهنماییم بکنه
نقل قول:
سلام والا من با یه بدبختی بازی The Evil Within را نصب کردم اما هنگام اجرا بازی بعد چند ثانیه که میره توی بازی این پیام ها را میده در حالی که من گرافیکم را با جدید ترین نسخه آپدیت کردم ممنون میشم کسی راهنماییم بکنه
همیشه باید قبل از اپدیت درایور جدید درایور قدیمی remove بشه .یکبار با driver sweeper کاملا پاک کنید . دوباره نصب کنید
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
همیشه باید قبل از اپدیت درایور جدید درایور قدیمی remove بشه .یکبار با driver sweeper کاملا پاک کنید . دوباره نصب کنید
ممنون از پاسختون با driver sweeper درایور قدیمی را پاک کردم ولی این ایرور پیام را میده
نقل قول:
سلام
این ارور علت های زیادی میتونه داشته باشه که یکی بررسی شون میکنیم فقط قبلش مشخصات کامل سیستم رو ذکر کنید.:love:
3 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
سلام
این ارور علت های زیادی میتونه داشته باشه که یکی بررسی شون میکنیم فقط قبلش مشخصات کامل سیستم رو ذکر کنید.:love:
سلام خیلی ممنون از پاسخ گوییتون خدمت شما
نقل قول:
سلام خیلی ممنون از پاسخ گوییتون خدمت شما
باید کارت گرافیکتونو عوض کنید برای این بازی نمیکشه.تو سیستم موردنیازش نوشته DX11لازم داره و کارت شما DX10هست