تو بازی های کال.... وقتی یه مشکلی تو اجرای بازی ها پیش بیاد به صورت اتوماتیک ارور Safe Mode ظاهر میشه و ازتون می خواد که بازی رو در این حالت اجرا کنید.نقل قول:
شما باید یه عکس از ارورتون بذارید تا بتونم بهتون کمک کنم.
Printable View
تو بازی های کال.... وقتی یه مشکلی تو اجرای بازی ها پیش بیاد به صورت اتوماتیک ارور Safe Mode ظاهر میشه و ازتون می خواد که بازی رو در این حالت اجرا کنید.نقل قول:
شما باید یه عکس از ارورتون بذارید تا بتونم بهتون کمک کنم.
quit properly the last time it ran do you want to run the game in safe mode this is recommended for most people it will chan ge your sestem settings but not your controls
2=your computer appears to have changed since the last time you ran would you like the game to configure itself optimally for your nev hardware this is recommended for most people it will change your sestem settings این اروره
سلامنقل قول:
آرش جان میخواستید این بازی رو با Intel HD Graphic بازی کنید ؟!؟ اگر بله که همچین چیزی امکان نداره !
این که ارور Safe Mode هست. ارور دوم رو بذارید.نقل قول:
سلام داداشی ن این لپ تاپ دوتا کارت داره یکی اینتلو اونیکی Amd مشکل اینجاست که سوییچ نمیشهنقل قول:
- - - Updated - - -
دوست خوب شما متوجه نشدید کلا این ارور رو میده یعنی منظور از این پیغام ورود ب بازی باکارت آنبوردهست SAFE MODEنقل قول:
تنظیمات رو همانند لینک زیر انجام بدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مرسی امیدجان ولی این کارو کردم باحالت های مختلف و آخرین آپدیت درایور گرافیک ولی نشد فکرکنم توخود ویندوز تنظیماتی هست
نه دقیقا تو همین تنظیمات کاتالیست هست .نقل قول:
توحالت Performanc وسایر حالت ها تست کردم ولی جواب ندادکه نداد
توی tab ....نقل قول:
power کاتالیست و Switchable Graphics رو تنظیمات با دقت چک کن .