چجوری میشه؟! تو سایتش نوشته با دایرکس 10 هم اجرا میشهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
چجوری میشه؟! تو سایتش نوشته با دایرکس 10 هم اجرا میشهنقل قول:
اگر می تونید وارد منوی بازی بشید تنظیمات رو روی حداقل بزارید و دوباره امتحان کنید. اگه نمی تونید وارد بازی بشید به فولدر Bioware توی Document تون برید و در فولدر بازی فایل ProfileOptions_profile را با Notepad باز کنید. مسیرش این میشه:نقل قول:
C:\user\name xyz\own documents\bioware\dragon age inquisition\save\ProfileOptions_profile
همه مقادیر را به یک تغییر دهید یعنی:
GstRender.EffectsQuality 1
GstRender.ShadowQuality 1
GstRender.TerrainQuality 1
GstRender.TessellationQuality 1
GstRender.TextureQuality 1
GstRender.UndergrowthQuality 1
یا اینکه کلا این فایل رو پاک کنید تا با باز کردن بازی تنظیمات خودکار صورت بگیرد و سپس مطمئن شوید که تنظیمات روی حداقل هستند و بازی رو اجرا کنید.
در ضمن در کل کرک بازی هم کرک 100% ای نیست البته اگر وارد بازی بشید احتمال به مشکل برخوردن زیاد نیست اما شانسیه. گفتم از الان آمادگی اش رو داشته باشید.
ممنون دوست عزیز جواب دادنقل قول:
دوستان من می خوام گرافیکم را آپدیت کنم این نسخه که 347.09 چواب نمیده بعد از این نسخهی 340.52 چه نسخه ای را باید نصب کنم؟نقل قول:
آخرین نسخه 341.44نقل قول:
شرمنده لینکش را پیدا نکردم می تونید لینکش را قرار بدید:1. (35):نقل قول:
با ابزار لازم باید بازش کنید.:wink:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سلام
من بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو انجمن دانلود کردم نسخه بلک باکس،ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم دمو ها رو نمایش نمیده یک بار اجرا میشه داخل بازی هم میره ولی سری بعد دیگه هیچ دموی رو نمایش نمیده و گیر میکنه و حالت آهنگ زدن میمونه.
intel hd 4600 graghic
آخرین ورژن سایت ایسوس
Intel(R) Graphics Accelerator Driver V10.18.10.3910
اگه از لینک های انجمنمون دانلود کرده باشید 100% مشکل از فایل دانلودی نیست چون خودم تستش کردم. ممکنه مشکل از نصب بوده باشه اما در کل انجام این بازی بر روی لپ تاپ اصلا اشاره ای نشده و توصیه نمیشه.(به قدرت لپ تاپ کاری نداره)نقل قول:
الان فکر کنم مشکل از این باشه که اگه اشتباه نکنم گرافیکتون Integrated هست گرچه من در این زمینه تخصصی ندارم و نمی تونم 100% بگم.
خود بازی روی PC سیستم قوی ای نمی خواد. این حداقل سیستم مورد نیازش هست:
- حداقل سیستم موزد نیاز:
- Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6700, AMD Athlon X2 2.8 GHz
- Memory: 2 GB RAM
- Graphics: NVIDIA® GeForce® 8800 GTS, AMD Radeon HD 3850
- DirectX: Version 9.0c
- Network: Broadband Internet connection
- Hard Drive: 23 GB available space
- Sound Card: DirectSound Support DirectX® 9.0c
- Additional Notes: Input: Mouse / Keyboard Recommended: Xbox 360® Controller for Windows