پاسخ: حل مشکل در نصب و اجرای بازیها...
نقل قول:
بله جواب میده . فقط باید از پاک شدن تمام درایورهای قبلی اطمینان حاصل کنید .
این هم اجرا کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والا من این پچ را دانلود کردم همه درایور هام را هم پاک کردم و آپدیت نسخه ی (341.44-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql) را هم نصب کردم ولی بازهم این پیام را میده (موثع اجرای بازی Assassins Creed Rogue) امید وارم برای GTA V مشکی پیش نیاد و راحت اجرا بشه
چجوری تبدیلش کنم آموزشی داره
چجوری داداش من وارد نیستم
نقل قول:
چجوری تبدیلش کنم آموزشی داره
خیلی ساده هست روش راست کلیک کن بعد rename را بزن و بنویس setup.exe همین
سلام من موقع نصب farcry 3 dvd اخر یک ارور میاد که یک چیزی نمیریزه هر بار هم تکرار کنم بازم نمیخونه و ازش رد میشم بازی نصب میشه و اجرا هم میشه ولی مشکل اصلی اینه که اپدیت نمیشه هر پچی دانلود کردم نصب نمیشه و این ارور میده could not retrieve installation folder!installation will be aborted چرا؟
کسی به من کمک نمیکنه عایا؟؟؟
دوست عزیز اول بگید ویندوزتون چیه بعد بازیتون چه نسخه ای هست واگه میتونین متن اون ارور موقع نصب بازی رو اعلام کنید تا بهتر راهنمایی بشید چون این بازی مال دو تا سه سال پیشه.
نقل قول:
سلام من موقع نصب farcry 3 dvd اخر یک ارور میاد که یک چیزی نمیریزه هر بار هم تکرار کنم بازم نمیخونه و ازش رد میشم بازی نصب میشه و اجرا هم میشه ولی مشکل اصلی اینه که اپدیت نمیشه هر پچی دانلود کردم نصب نمیشه و این ارور میده could not retrieve installation folder!installation will be aborted چرا؟
راه حل مشکلتون به نظر میاد این باشه:
برای حل مشکل ارور could not retrieve installation folder ! installation will be aborted که مربوط به ریجستری است.
1-ابتدا دانلود Registry Fixer rar این فایل رو دانلود کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رمز برای دانلود:gamersland.ir
2-پس از اکسترکت کردن فایل FarCry3RegistryFixer را اجرا کنید.
3-بعد روی load default کلیک کنید و مطمئن شوید که محل آدرس دو کار بالا درست باشه.
4-روی show advanced کلیک کنید و game version رو نسبت به ورژن بازی وارد کنید.
5-luuncher version را 954 یا از طریق ادرس زیر بدست بیارید:
G:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
6-بعد version را باز کرده و عدد را وارد کنید.
7-روی فیکس کلیک و OK کنید .
توجه باید نوشته Successful رو مشاهده کنید تا اون ارور بر طرف شود.
«منبع این توضیح برای رفع این مشکل Mobingi.blogfa.com»
(خود این متن گرفته شده از سایت gamersland.ir)
در ضمن اینکه در موقع نصب با ارور مواجه میشید ممکن است بعدا توی بازی براتون دردسر بشه وابسته به فایلی که نصبش مشکل داشته.
نقل قول:
ارسالی توسط amigames
نقل قول:
ارسالی توسط sajjad.2014
راه حل مشکلتون به نظر میاد این باشه: برای حل مشکل ارور could not retrieve installation folder ! installation will be aborted که مربوط به ریجستری است. 1-ابتدا دانلود Registry Fixer rar این فایل رو دانلود کنید. دانلود از Pico File رمز برای دانلود:gamersland.ir 2-پس از اکسترکت کردن فایل FarCry3RegistryFixer را اجرا کنید. 3-بعد روی load default کلیک کنید و مطمئن شوید که محل آدرس دو کار بالا درست باشه. 4-روی show advanced کلیک کنید و game version رو نسبت به ورژن بازی وارد کنید. 5-luuncher version را 954 یا از طریق ادرس زیر بدست بیارید: G:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher 6-بعد version را باز کرده و عدد را وارد کنید. 7-روی فیکس کلیک و OK کنید . توجه باید نوشته Successful رو مشاهده کنید تا اون ارور بر طرف شود. «منبع این توضیح برای رفع این مشکل Mobingi.blogfa.com» (خود این متن گرفته شده از سایت gamersland.ir) در ضمن اینکه در موقع نصب با ارور مواجه میشید ممکن است بعدا توی بازی براتون دردسر بشه وابسته به فایلی که نصبش مشکل داشته.
فایل دانلود نبود.
لینک مشکلی نداره کافیه بر روی دانلود فایل کلیک کنید.