دوستان سلام من بازي Assassins Creed Syndicate , The Witcher 3: Wild Hunt را نصب كردم ميگه بايد گرافيكت آپديت باشه هرچي مي گردم آپديت جديد گرافيك +GeForce 9800 GTX و پيدا نمي كنم بي زحمت يه نفر كمكم بكنه
Printable View
دوستان سلام من بازي Assassins Creed Syndicate , The Witcher 3: Wild Hunt را نصب كردم ميگه بايد گرافيكت آپديت باشه هرچي مي گردم آپديت جديد گرافيك +GeForce 9800 GTX و پيدا نمي كنم بي زحمت يه نفر كمكم بكنه
دوست من به نظرم مشکل شما برای اینکه کارت شما از دایرکتس 11 پشتیبانی نمی کنه چون بازیهای جدید همه با دایرکتس 11 به بالا اجرا میشند و اون ارور به خاطر قدیمی بودن کارتتون هست .نقل قول:
فكر كنم اين دوتا بازي مخصوصا ويچر 3 را بشه اجرا كرد GTA V را راحت اجرا كردم حالا اگه كسي از دوستان مي تونه لينك آپديت گرافيك را بگذاره ممنون ميشمنقل قول:
دوست من بازی GTA V با DX 10 وDX 10.1 قابل اجرا هست به همین دلیل بود که بدون مشکل اون رو بازی کردین ولی این دو بازی رو فکر نکنم بشه چون هر دو نیاز به DX 11 دارند باز میل خودتون هست آخرین آپدیت انودیا رو میتونید از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] براساس نوع ویندوزتون پیدا کنید و دانلود کنید .نقل قول:
ممنون ولي من آپديت گرافيكم اين هست 341.44-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql فكر نكنم اين آپديت هاي جديد روش اجرا بشه .يا اجرا ميشهنقل قول:
اجرا میشه فقط نسخه درست رو انتخاب کنید نسخه ای که با ویندوزتون هماهنگ باشه بعداز دانلود نسخه قبلی رو با نرم افزار ddu کامل پاک کنید و نسخه جدید رو نصب کنید.نقل قول:
سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چجوری میشه Dedicated Video Memory رو تغییر داد؟؟؟
هر بازی که مینصبم میگه مشکل داره
به نظر میاد در تنظیمات BIOS قابل تغییر باشه و یا با دستکاری رجیستری در HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Intel\GMM (با تنظیم DedicatedSegmentSize به مقدار مورد نظر). گرچه متاسفانه در این زمینه اطلاعات درست حسابی ندارم برای همین پیشنهاد می کنم یا منتظر یکی دیگر از دوستان برای پاسخگویی بمونید (درصورتی که کسی از دوستان بتونه راهنمایی کنه) یا تحقیق بیشتری از طریق منابع دیگر انجام بدید.نقل قول:
درود
مشخصات سیسیتم؟
اگه چیپ گرافیک داری دوتا اینتل یا nvidia
(شما درایور گرافیک ت رو آپدیت کن و از قسمت کنترل پنل بزارش روی High Performance )
نقل قول:
عزیز این بازیها کارتهای چند سال اخیر رو جواب میده کارت شما از رده خارج تازه بازی هم بخوای انجام بدی توفول اچ دی نمیشه بازی کرد حداقل یه GTX950 باید بخری