بله به صورت Run as Administrator اجرا کردم اما بازم مشکل حل نشدنقل قول:
Printable View
بله به صورت Run as Administrator اجرا کردم اما بازم مشکل حل نشدنقل قول:
تشکر بابت جوابدهی اتان.نقل قول:
خوشبختانه مشکل حل شد.
اشکال کار در اینجا بود که با اینکه فایل اجرایی بازی رو توسط آنتی ویروسم allow کرده بودم اما باز هم در لیست بلاک شده ها رفته بود.
و چون بازی اجرا میشد و ارور سیو می داد من فکر نمی کردم مشکل از آنتی ویروس باشه.
که به صورت اتفاقی لیست بلاکهای آنتی ویروسم رو دیدم و اونو از بلاک خارج کردم.
دیگه ارور سیو برام نمیاد.
سلام عزیز. خدا رو شکر که مشکلتون حل شد شرمنده که پاسختون به راه حلم زمانی که هنوز مشکل داشتید ندیدم. همچنین ممنون که راه حلتون رو توضیح دادید تا اگه دیگران هم با این مشکل برخورد کردن بتونن از تجربتون استفاده کنن.نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیز واستش چند وقت پیش بازی کال اف دوتی اینفینیتی رو نصب کردم ولی وقتی بازی لود میشه اجرا نمی شه نمی دونم مشکل از کجاست هیچ اروری هم نمیده فقط اول اجرای بازی می هنگه تنظیمات گرافیک روهم در اخرین حدش پایین میارم ولی بازم کار نمی کنه میشه کمی راهنماییم کنید تشکرنقل قول:
سلام دوستان من چند تا مشکل با چند تا بازی دارم...
اول
Call of Duty Modern Warfare 3
خب تمام مراحل رو رفتم رسیدم به اسپیشال اوپس...خودتون میدونید مشکل فایل Survival داره هرچی گشتم جایی نتونستم پیداشون کنم...
مشکل دوم سر Call of Duty Black Ops II
این بازیو هم که اصلا بسته میشه...باز میکنم بازیو دموی اکتیویژن که تموم میشه میاد بیرون و برنامه رو میزنه در حال بسته شدن و دیگه هیچی به هیچی یه صفحه سیاه از بازیه که خیلی بیرون اومدم ازش سخته
چیکار کنم اینارو؟؟
نقل قول:
این مشکل قدیمی در بازی های CoD می باشد ، در ویندوز 7 بصورت اررور مربوط به DirectX و در ویندوز 8 به بعد به صورت صفحه سیاه نمایان است ، اگر ممکن است مشخصات سیستم خود را بنویسید و اینکه حتما آخرین آبدیت گرافیک رو دانلود کنید ، این بازی رو من روی گرافیک مجتمع تست کردم و همین مشکل خوردم ولی وقتی با لب تاپ و گرافیک GT940M اجرا کردم بدون مشکل اجرا شد
Call of Duty Black Ops II که بسته میشه برو تو آپشن قسمت تنظیمات گرافیک sync every frame |رو خاموش کن بعد frame rate رو بزار رو45 یا 60نقل قول:
CPU AMD PhenomII B59
8GB Ram
Graphic HD 5870 1Gb 256 Bit
HDD:240 Gb SSD+500Gb
ویندوز 10 64 بیت
اول اولش بازی کردم به مرحله رو رفتم اومدم بیرون...دو باره رفتم دیگه نرفت
این کرک هارو تست کنیدنقل قول:
HTML Code:http://www.downloadha.com/1391/08/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-call-of-duty-black-ops-ii-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc/
راستش اصلا باز نمیشه که بخام برم تو تنظیمات...حالا این کرکو امتحان میکنم ببنم چی میشه