تا این جای بحث بسیاری از شبه هایی که وجود داشته رفع شده و در مورد کاربرد ابررسانا ها در صنعت هم بحث هایی شد. اما در ادامه به این می پردازیم که ابررسانا ها می تونن چه تحولی رو در علم کامپیوتر ایجاد کنند.
اون جایی که گفتم تئوری، منظورم به خواص ابررسانا ها بود. البته بیشتر خودم به این فکر می کنم که اگر بشه اطلاعات رو از طریق یک ابر رسانا انتقال داد، شاید به چیز های جدیدی برسیم.{در استفاده از ابررسانا ها چه عواملی وجود داره که برای انتقال اطلاعات ازش استفاده نمیشه؟}من تئوری محکمی برای استفاده از ابررساناها در انتقال اطلاعات پیدا نکردم، اگه چیزی سراغ دارید بگید تا بخونیم و ببینیم چه چیزی در سر دارند.
اما معضلی که در این وسط وجود داره سرد کردن یک ابر رسانا هستش در طول زمانی که داریم از اون استفاده می کنیم. و از اون جایی که تا الان ترکیباتی که قابلیت ابر رسانایی رو دارن تا دمای 254 کلوین پیش رفتیم، اما دمای 254 کلوین که -19 درجه سانتی گراد هست برای سرد نگه داشتنشون باز هزینه هایی رو به دنبال خواهد داشت، اما جدا از هزینه فعلا از چه راه هایی برای سرد نگه داشتن ابررسانا ها استفاده می شود؟{مثلا در همین قطار های فوق سریع}
یه سوالی رو توی زهنم دارم اما نیاز دارم قبلش این دو مطلب رو فرقشون رو بدونم: 1-coldbug و یخ زدن الکترون ها در دمای پایین.{آیا یخ زدن الکترون ها در جنس عناصر یا ترکیب ها تفاوت داره؟ الکترون ها معمولا در چه دمایی دچار یخ زدن می شن(البته اصطلاح یخ زدن رو من دارم می گم و مطمعنا چیز دیگه ای بهش اطلاق میشه)}
از طرفی گشت و گذار هایی که در اینترنت داشتم به این رسیدم که با استفاده از تکنلوژی نانو میشه ابررساناهایی با دما های بالاتری ساخت و در مقاله ای به این نکته اشاره شده بود که ابررسانا هایی که با استفاده از تکنلوژی نانو بدست میاد میشه به اندازه 1 نانو روی سطح های مختلف قرار داد. {حالا تصور کنید که ترکیباتی با استفاده از علم نانو داشته باشیم که در دمای محیط ابررسانا باشند} آیا در اینده نچندارن دور شاهد استفاده نانو ابررسانا ها در بورد های الکتریکی خواهیم بود؟
خبر هایی از تحقیقات زیاد بر روی کامپیوتر هایی هست که پردازش های کوانتمی داشته باشند.{در سطح ازمایشگاهی و پردازش های کوچک به موفقیت رسیدند(اگر اشتباه نکنم)}
ایا ابررسانا ها هم ارزش تحقیقات گسترده رو دارند؟{محدودیت ها و مشکلاتی که در استفاده از ابررسانا ممکنه داشته باشیم چه چیز هایی هستن؟}

Bookmarks