حالا میریم سراغ یک معمای دیگه :
کی میتونه 8 تا وزیر رو طوری روی صفحه شطرنج قرار بده که هیچ کدوم همدیگه رو نرنن.
این خیلی راحته .
منبع : فعلا چون سوال هست نمیتون منبع رو بگم ولی بعد از اتمام معما ها منبع رو اعلام میکنم .
کاربر شهرسختافزار
حالا میریم سراغ یک معمای دیگه :
کی میتونه 8 تا وزیر رو طوری روی صفحه شطرنج قرار بده که هیچ کدوم همدیگه رو نرنن.
این خیلی راحته .
منبع : فعلا چون سوال هست نمیتون منبع رو بگم ولی بعد از اتمام معما ها منبع رو اعلام میکنم .
Bahador (28-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
از دوستان کسی نتونس معما رو حل کنه ؟
Bahador (28-07-09)
حلش کردم : A4 - B2 - C8 - D6 - E1 - F3 - G5 - H7
Failure is not an option
™Ali (28-07-09), G E N E R A L ™ (28-07-09), reza76622201 (28-07-09)
کاربر شهرسختافزار
با اجازه جناب Glladiator حالا يه معما بنده بگم :
حالت اوليه در شروع بازي (چيدمان اوليه مهره ها که هر مهره سر جاي خودش است) سفيد شروع و در سه حرکت مات مي کند.
( لطفا حرکتها رو با ذکر مختصات خانه ايتدا و انتها(ستونها از چپ به راست از A تا H و رديفها از پايين به بالا از 1 تا 8)به ترتيب تايپ کنيد) .
Bahador (28-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
معمای میلاد جان هم خیلی قدیمی بود فکر کنم 5-6 سال پیش ازم پرسیدن و جواب دادم!
این که معما نیست ! بستگی به حرکات طرف مقابل داره و همیشه جواب نمیده!با اجازه جناب Glladiator حالا يه معما بنده بگم :
حالت اوليه در شروع بازي (چيدمان اوليه مهره ها که هر مهره سر جاي خودش است) سفيد شروع و در سه حرکت مات مي کند.
( لطفا حرکتها رو با ذکر مختصات خانه ايتدا و انتها(ستونها از چپ به راست از A تا H و رديفها از پايين به بالا از 1 تا 8)به ترتيب تايپ کنيد) .
دقیقا میدونم منظورتون کدوم حرکته! با این روش میشه یه بچه 5 ساله رو مات کرد اونم در 3 حرکت!
ولی چون حرکات شطرنج زیاده این سوال رو نمیشه معما فرض کرد.
به شرطی که شما حرکات طرف مقابل رو دقیقا مشخص کنید! یا از حرکات طرف مقابل از نوع اجبار باشه نه اختیار!
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید. پس اینطور معماهایی (!) طرح نکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (28-07-09)
کاربر شهرسختافزار
علي جان. فکر کنم منظورتون رو فهميده باشم. اوني که شما مي فرمائيد 4 حرکته فکر کنم نه سه حرکت. اما ايني که خدمتتون عرض کردم در آغاز حرکت سوم سفيد سياه رو مات مي کنه. اينم خودش يه جور معماست.
مشکلي نيست حرکات سياه هر چي مي خواهيد بنويسيد فقط در 3 حرکت بايد سياه مات بشه.
Bahador (28-07-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اگر حرکات سیاه هر چی میخواد باشه و در این صورت، سفید، سیاه رو در 3 حرکت! مات کنه باید رفت و شطرنج رو شکست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما راه حل رو بذار تا من بگم چجوری میشه مات نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (28-07-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علي آقا توجه کنيد منظور بنده اينه که شما هم جاي سفيد بازي کنيد و هم سياه. دو حرکت اول رو سفيد انجام مي ده و دو حرکت هم (هر چي بخواين) سياه انجام مي ده. با انجام حرکت سوم سياه مات ميشه.
لطفا اگر پاسخ رو مي دونيد ارائه بديد و الا اجازه بديد دوستان پاسخ بدن. نيازي هم به شکستن صفحه شطرنج نيست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب جواب بهادر جان کاملا درست بود این مدل هم میشه :حلش کردم : A4 - B2 - C8 - D6 - E1 - F3 - G5 - H7
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (28-07-09)
کاربر شهرسختافزار
خوب در این مورد بگم که همونطور که علی جان گفت این طور مات کردن بستگی به حرکات حریف داره .با اجازه جناب Glladiator حالا يه معما بنده بگم :
با سه حرکت مات کردن معروف است به حرکت ناپلونی و حرکت فوق العاده ای است که در صورت نا آگاه بودن بازیکن حریف میشه استفاده کرد .
پس با توجه به این توضیحات نمیشه بهش معما گفت ولی من حتما این حرکت رو برای آشنایی دوستان انجام میدم و عکسش رو میزارم اینجا.
از دوستان عزیز هم خواهش میکنم به تاپیک رو منحرف نکنن چون حیف این تاپیک قفل بشه چون مشابه این تاپیک تو PCN نداریم.
با تشکر میــــــلاد
™Ali (28-07-09), Bahador (28-07-09), reza76622201 (01-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks