ضمن تشکر از دوستان عزیزمون که با نظرات سازنده خودشون به ما کمک می کنند . در این رابطه چند نکته را لازم هست بهش اشاره کنم :
1) آمار بازدید انجمن طبق آماری که بنده هر روز مانیتور میکنم به هیچ وجه کم نشده و از نظر رنکینگ الکسا ، تعداد اعضا ، افراد آنلاین و ... روال مثل گذشته هست و در بعضی موارد مثل آمار بازدید کل روزانه پیشرفت هم داشتیم .
2) اما موردی که باعث میشه اعضا حس کنند سایت مثل قبل نیست بیشتر از همه بر میگرده به vBulletin 4 که تا مدت زیادی اعضا بهش عادت نمیکنند چون از نظر ظاهری و ... کاملاً متفاوت هست و مهم تر از اون انجمن های فارسی زبان دیگه تعداد بسیار کمیشون از این نسخه استفاده می کنند . در واقع خاص شدن سیستم و قالب و ... انجمن کمی این حس را القا میکنه .
البته لازم به ذکر هم هست که قالب قبلی انجمن که روی vB 3 بود نزدیک به چند سال روش کار شده و از همه جهت بهینه سازی شده بود به طوری که از نظر سرعت ، سازگاری ، زیبایی و ... وضعیت بسیار خوبی داشت . این قضیه برای این نسخه هم امکان پذیر هست فقط زمان زیادی نیاز داره که با عرضه نسخه های جدید vB و ... این وضعیت بهتر خواهد شد .
3) موردی که دوستان هم بهش اشاره کردند ، امتحانات هست . امتحانات باعث میشه از من ادمین تا اعضا و مدیران و ... که دانشجو ، دانش آموز یا ... هستند نتونند بیاند و به طبع با کم شدن بحث ها و مطالب حتی اعضایی که وقت آزاد دارند هم میل و رغبت فعالیت کمتر داشته باشند .
باتشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks