دوستان شاید از عنوانی که برای این تاپیک گذاشتم تعجب کنید که این چیه گذاشتم.راستش من الان حدود یه ماهه تعداد کاربرانی که از مطالب سایت دیدن می کنند رو زیر نظر دارم(کاربران عضو و غیر عضو ).و دیدم سایت شور و اشتیاق مثل قبل رو دیگه نداره و یادمه زمانی نه چندان دور این سایت خیلی فعال بود و بازدید از انجمن PCN خیلی بالا بود.اما اخیرا از زمانی که استایل سایت یه تغییری کرد دیگه از تعداد افراد (عضو و غیر عضو) کاسته شده.حتی برای خودم هم این اتفاق افتاده.که که راحتی که قبلا با سایت PCN داشتم دیگه ندارم.و یه مقدار آزار دهنده هست.خلاصه دوستان این تاپیک رو زدم که عیب و ایرادی که این اخیرا باعث شد از کاربران سایت کاسته شده رو اینجا بازگو کنند و مدیران محترم بتونند این عیب ها رو برطرف کنند و سایت شور و اشتیاق گذشته که داشت برگرده و کاربران بیشتری بتونند از این سایت استفاده کنند.
پس دوستان آستین رو بالا بزنید و اینجا مسائل و مشکلات رو بیان کنید تا مدیران بتونند بهتر تصمیم بگیرندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
**************************** دلایل مطرح شده توسط دوستان ( آپدیت میشه ) ******************************
1 : امتحانات ( کنکور ، میان ترم ، ... )
2 : استایل جدید سایت ( وجود برخی ایرادات در استایل سایت ) --- >> این مورد به مدیریت سایت مربوط میشه ( امیدوارم توسط مدیران بررسی بشه)
3 : عدم عرضه سخت افزار های جدید به بازار
************************************************** ************************************************** **************************
دوستان مسائلی و مشکلاتی که اینجا توسط دوستان PCN مطرح میشه سعی می کنم تو پست اول بیارم تا در آخر یه نتیجه گیری کلی بشه و مسائلی رو مربوط به مدیران میشه تا اونا رو رفع کنند مشخص بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید پیشرفت هر چه بیشتر سایت PCN

Bookmarks