برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلصم مهراد عزیز
1- به نظر من افشین قطبی با این کارش خودش رو بین هواداران پرسپولیس جاودانه کرد .....خودش هم گفته بود ..گفت من نمیخوام به سرگذشت پروین دچار بشم ....به نظر من (( حالا اگه بخوایم از نظر منطقی نگاه کنیم )) بهترین کار رو کرد ...چون هم اسم خودش رو موندگار کرد و همین این که تا سالیان سال اسم افشین قطبی سر زبون هوادارانشه
2- به نظر من تو این شرایط برق بیاد بالا خیلی بهتره ...چون پگاه خطرناک بازی میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- خوب دیگه هر کی یه علاقه ایی داره ..من هم از چلسی خوشم میاد ..البته از وقتی مورینیو رفت حال و هوای چلسی هم رفت
4- به احتمال زیاد افشین قطبی پرش با مانع دوره دیده بود ...خدایش من با این قدم نمیتونم اونطوری بپرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- خوب این هم عکس تاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی اینگار خطای دید داره ..چون از 3 زاویه میشه نگاش کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی مشهد عزیز

Bookmarks