برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به سلام مهراد عزیز ....اقا ارادتمندیم ...
1- به نظر من قهرمانی حق پرسپولیس بود با وجود این که 6 امتیاز هم ازش کم کردن ولی خوب خودش رو نشون داد ...بهتون تبریک میگم
2- اگه به همین روندی که توی لیگ بود اونجا هم بازی کنه مطمینا میتونه یکی از2 تیم برتر اسیا بشه
3- خوب خداییش نباید یه طرفه قضاوت کرد .....دیگه پرسپولیس قهرمان شده ساکت هم نباید دیگه اینقدر شلوغش کنه .... خوب تیمشه ، دوست داشت که قهرمان میشد ولی....
4- راستش با این وضعی که الان استقلال داره من چشمم اب نمی خوره ...مگه این که قلعه نوعی شاهکار کنه ...ما اگه فولاد رو هم ببریم ...مطمینا از دست سپاهان نمیتونیم قسر در بریم ... مخصوصا این که الان سپاهان فقط جام میخواد ...... ولی امیدوارم بتونیم قهرمان شیم
5- تو این فصل به نظر من هیچ کدوم از بازیکنان استقلال خودشون نبودن گاهی یه بازی خیلی خوب بودن گاهی یه بازی خیلی ضعیف ...ولی تو تیم پرسپولیس خلیلی بهترین بود
6- قلعه نوعی
7- اره داریوش گوش میدم .......بیشتر اهنگ های داریوش رو دوست دارم ...ولی یه اهنگش که به نظر من خیلی ها دوسش دارن و موندگار شده ....به من نگو دوست دارم و نون و پنیر و سبزی هست
ممنون از سوالاتت
یا علی

Bookmarks