قبول کن زیادی گیر میدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالبته از دست A L I که همیشه شاکین ، من تنها نیستم .
مهدی دوست داری نفر بعدی این صندلی داغ کی باشه؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
قبول کن زیادی گیر میدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالبته از دست A L I که همیشه شاکین ، من تنها نیستم .
مهدی دوست داری نفر بعدی این صندلی داغ کی باشه؟؟
|
|
SSA Super V.I.P
به هر حال ما مخلص همگی PCNetwork ای ها هستیم .
خوبی بدی ای چیزی دیدی دیگه شرمنده .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
به به ببینی کی اومده رو صندلی دااااااااااااااااااغ
مهدی قزوینی
قزوینی ها چه چه
قزوینی ها چه چه
دیشب سر پل 3 تا رو کوشتن بالام جان
اگه تونم بودی تونم میکشتم بالام جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالام رو میپرسم دیگه اگه تکراری بود به قزوینی بودن خودت ببخش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخر فامیلیت پسوند و پیشوند که نداره ؟؟؟؟ مثل مهدی موسوی قزوینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا اخه قلیون نمیکشی ...داداش من بیا پیش خودم مصرفت هر چی باشه میسازمت ......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... از 2 سیب خوشت میاد ؟
کی میای تهران ما روی ماهت رو ببینیم اخه ؟
یه جمله بگو که توش این کلمه ها باشه
قلیون ، قلیان ، 2 سیب ، حسین ، مهدی موسوی
خوب فعلا الا احساب بسته
راستی نماز و روزه های نگرفتت هم قبول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام حسین خوشتیپ خودمون ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول شعر رو درست ننوشتی پیشکشت ، فقط تحرفش نکن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درستش اینه :
دیشب دمه شازده حسین 3 نفره کشتن ! اگه تونم بودی تونم مکشتن !
آره ببم جان ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه نداره !اخر فامیلیت پسوند و پیشوند که نداره ؟؟؟؟ مثل مهدی موسوی قزوینی
قلیون هم میکشیم ،کی گفته نمی کشیم ! البته نه دیگه مثل شما ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچرا اخه قلیون نمیکشی ...داداش من بیا پیش خودم مصرفت هر چی باشه میسازمت ......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... از 2 سیب خوشت میاد ؟
2sib هم چیز خوبیه ! اونم میکشم ! البته چون یه کم سنگین تر از بفیه هست ، اگه بعدش بخوام پشت ماشین بشینم ، به همون لیمو قناعت می کنیم ! ( حقیقت رو میگیم ، ادعا دودی بودن هم نداریم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
زیاد میام تهران ! هفته پیش تهران بودم ، البته برای دیدن شما عزیزان باید اقدامات امنیتی رو رعایت کرد ! ( ترجیحا با رفقا بیایم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )کی میای تهران ما روی ماهت رو ببینیم اخه ؟
من ( مهدی موسوی ) با حسین رفته بودیم 2sib بکشیم ، سر قضیه تلفظ قلیان ( قلیون بچه های تهرون ) ، بحثمون شد ، آخرش هم حسین پولش رو حساب کرد ! ( داستان شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )قلیون ، قلیان ، 2 سیب ، حسین ، مهدی موسوی
نتیجه اخلاقی : استفاده از پرانتز خیلی کاربرد داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا امسال رو که گرفتیم ! ماله سالهای قبل رو هم سعی کردم بگیرم ! یه چند تا از دستم در رفته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدراستی نماز و روزه های نگرفتت هم قبول
خدا خودش ببخشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه جوره خاطرخاتم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
2sib (03-09-08), PCminister (06-09-08)
Administrator
سلام مجدد!
دوباره ایجاد مزاحمت می نمائیم:
1. آیا معادله زندگی = حسرت رو قبول داری؟
2. از چه چیزهایی ترس داری؟
3. چیزی که همیشه به عنوان دل مشغولی در ذهن خودت داری؟
4. بالاترین حد آرزوت در زندگی؟
5. با کدوم یک از دوستان نت ملاقات حضوری داشتی؟
6. نگفتی از کدوم آهنگهای داریوش خوشت میاد ؟
7. بابت اون رینگتون نازنین هم ممنون ، اومدی یاهو یادم بنداز یه رینگتون بهت بدم!
8. چرا سخت افزار ؟
9. نویسنده مورد علاقت ؟
10. حس نمیکنی یکم چاقی ؟
فعلا همینا کافیه
شاید مزاحتمان امتداد داشت!
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی بگم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1. آیا معادله زندگی = حسرت رو قبول داری؟
جوابش خیلی سخته ! چه بعدی از ترس ؟2. از چه چیزهایی ترس داری؟
همیشه متغیره ! چیز ثابتی نیست .3. چیزی که همیشه به عنوان دل مشغولی در ذهن خودت داری؟
اینکه اونقدر بتونم درآمد داشته باشم ، تا محتاج خلق خدا نباشم . هیچ وقت رویایی فکر نکردم !4. بالاترین حد آرزوت در زندگی؟
هیچ کدوم .5. با کدوم یک از دوستان نت ملاقات حضوری داشتی؟
بیشتر از همه چکاوک .6. نگفتی از کدوم آهنگهای داریوش خوشت میاد ؟
باشه !7. بابت اون رینگتون نازنین هم ممنون ، اومدی یاهو یادم بنداز یه رینگتون بهت بدم!
چون خوب میتونم ، با توجه به دادهایی که دارم ، مسائلش رو تحلیل کنم . ( علاقه ذاتیه )8. چرا سخت افزار ؟
ژول ورن . ( البته زیاد تو خط کتاب خوندن نیستم ! )9. نویسنده مورد علاقت ؟
یکم آره . حالا از کجا فهمیدی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید10. حس نمیکنی یکم چاقی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفعلا همینا کافیه
شاید مزاحتمان امتداد داشت!
.
.
....
......
D J V A H I D (20-09-08), M A H R A D (06-09-08), Overclocker (06-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
1-یاهو مسنجر - PM - مزاحمت - Not available از شنیدن این واژه ها چطوری میشی؟
Phase Change-2 یا LN2؟
3-با کدوم شرکت سخت افزاری بیشتر حال میکنی؟
4-گوشی موبایلی که دوست داری الان داشته باشی؟
5-بهترین SMS قابل پخشی که اخیرا خوندی؟
6-به نظرت نقاشیم چطوره؟!
7-سبک رنگ آمیزیم به دلت میشینه؟!
8-بهترین اورکلاک که تا حالا انجام دادی؟
9-یه خاطره از اسمبل کردن سیستم؟
10-دوست داری سوپروایزر بشی؟
11-فرق سوپروایزر با سوپر مدیر اینجا چیه؟
12-مجموع پستهات توی تمام فرومهایی که عضوی چقدره؟
13-CrossSLI یعنی چی؟!
14-ها؟!
15-من بهتر نقاشی میکشم یا پیکاسو؟!
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
با خوندن هر کدوم چه حسی بهت دست میده
عشق ، حسادت ، خشم ، اعتیاد ، غیبت ، چاپلوسی ، شهریار بارانی
اگر پشتت یک دسته گرگ باشن و روبه روت دره چکار میکنی ؟
زیباترین خوابی که دیدی ؟
بدترین کابوسی که دیدی ؟
از چه سبکی از موزیکهای خارجی خوشت میاد ؟
کدوم یکی رو ترجیح میدی تخمه یا گز ؟
تا حالا شده باعث بشی رابطه ای بهم بخوره ؟ ( دوستی و .... )
نظرت رو در باره این افراد بگو
ادیسون ، حضرت علی ، بوش ، خودم
و آخرین سوالها آیا کسی که خودش ایراد داره حق داره از دیگران ایراد بگیره
و آیا اگر زیاد بفهمی حق داری به بزرگترت بی احترامی کنی ؟
تا حالا کسی عصبانیت کنه و تو اون رو ببخشی ؟ برعکس چطور ؟
اینها رو جواب بده تا ببینم چی پیش میاد
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عشق : بدنم مور مور میشه !با خوندن هر کدوم چه حسی بهت دست میده
عشق ، حسادت ، خشم ، اعتیاد ، غیبت ، چاپلوسی ، شهریار بارانی
حسادت : حالم به هم میخوره !
خشم : همون خشم !
اعتیاد : بی حالی
غیبت : حی خاله زنکی !
چاپلوسی : همون حس حسادت !
شهریار بارانی : حس سرما ( هوای برفی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اول منتظر امدادهای غیبی می مونم ! در آخر می زارم گرگ ها نزدیک بشن .. جاخالی می دم بیفتن ته دره سقط شن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مطمئن باش خودم رو مفت و مجانی پرت نمی کنم پایین ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر پشتت یک دسته گرگ باشن و روبه روت دره چکار میکنی ؟
خواب دیدم دارم تو یه حیاط سرسبز به رفیق قدیمیم که پارسال فوت کرد ، قدم می زدیم . ( خیلی زیبا بود حیاطه )زیباترین خوابی که دیدی ؟
خواب دیدم مردم ، دارم تو غسال خونه می شورنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبدترین کابوسی که دیدی ؟
از چه سبکی از موزیکهای خارجی خوشت میاد ؟
کلا با رپ حال میکنم + پاپ ایرانی .
تخمه !کدوم یکی رو ترجیح میدی تخمه یا گز ؟
اینو یقینآ میگم نه !تا حالا شده باعث بشی رابطه ای بهم بخوره ؟ ( دوستی و .... )
ادیسون : خدا پردش رو بیامرزه ، امسال تو بی برقی فهمیدیم عجی نعمتیه این برق و روشنایی !نظرت رو در باره این افراد بگو
ادیسون ، حضرت علی ، بوش ، خودم
حضرت علی : کوچکتر از اونم که درباره حضرت علی نطر بدم !
بوش : آدم بیخیال و $###$@ هست !
خودم : ......... بیخیال ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ، هیچ انسانی بی عیب و ایراد نمیشه ، ولی در صورتی که منطقی صحبت کنه ، می تونه دوستش رو ارشاد کنه .و آخرین سوالها آیا کسی که خودش ایراد داره حق داره از دیگران ایراد بگیره
خیر ، به هیچ وجه !و آیا اگر زیاد بفهمی حق داری به بزرگترت بی احترامی کنی ؟
بله ، هر دو مورد پیش اومده ... بارها .تا حالا کسی عصبانیت کنه و تو اون رو ببخشی ؟ برعکس چطور ؟
.
.
....
......
Labyrinth (20-09-08)
कभी हार
ها ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سوال که خیلی دارم اما قدم به قدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- بچه که بودی از تاریکی میترسیدی ؟ حالا چی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- روز را بیشتر دوست داری یا شب ؟
3- رفاقت را ترجیح میدی یا رقابت ؟
4- تا حالا شده از دست من این قدر عصبانی بشی که توی دلت کلی فحش بارم کنی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در رابطه با بقیه بچه های دور و بر چی ؟
5- اگه قرار بود یک بار دیگه به دنیا بیای ترجیح میدادی توی کدوم شهر به دنیا بیای ؟
6- اگه روزی بهت بگند تنها یک 1 ساعت دیگه زنده ای توی اون یک ساعت به انجمن سر میزنی ؟
7- قشنگ ترین شعری که خوندی چی بوده ؟
8- قشنگ ترین بیت هایی که تا حالا شنیدی را دو تاش را اگه میشه بگو .
9- Tuniq جان خوبه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- نظرت در مورد بخش " از مرد یخ فروشی ... " چیه ؟
11- علم بهتره یا ثروت ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- تا حالا شده جلوی دختری ضایع بشی به صورت بدفرم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13- آخرین سوتی که دادی چی بوده ؟
14- نظرت در مورد این عکس چیه ؟ :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15- نظرت در مورد آواتار فعلی یاهوم ، قبلیش و فعلی فروم ؟
16- قبول داری FF 3.1 > Opera 9.6 ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17- کشک یا علم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
18- قشنگ ترین جلمه ای که از کسی شنیدی تا حالا چی بوده ؟ ( 3 تاش را بگو و بگو از کی ) .
19- نظرت را در مورد این ها با یک اسمایل بگو :
پی سی نتورک
شهر سخت افزار
من
خودت
پول
OC
پشمک !
چشمک !
4WD
روزه
عرب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کوروش
بسه فعلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20- تا حالا شدی بگی ای خدا کاش جای فلانی بودم ؟
21- چرا از رپ خوشت میاد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22- نظرت راجع به این صفحه چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
23- ممنون که وقت میگذاری می پرسی
24- شهریار
25-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
26- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks