برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Keih@n.G برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حس خاصی ندارم ! نه زیاد . امیدوارم !1- از اینکه نشستی رو این صندلی چه حسی داری؟ خیلی داغه؟ فکر میکنی از اینجا جون سالم در ببری؟!!!
این اسم رو خیلی دوست دارم .2- اسمت رو دوست داری؟ اگه قرار بود خودت اسمت رو انتخاب میکردی چی میزاشتی؟
کتاب زیاد نمیخونم ، ولی آوارگان جزیره ، نوشته ژول ورن ، چیز خوبی بود .3- قشنگ ترین کتابی که تا حالا خوندی چی بوده؟
از نظر مادی : 1 تومان پول نقد که از پدرم گرفتم . از نظر معنوی هم یه ساعت مچی که از یه بنده خدا گرفتم ، گم شد !4- بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی چی بوده و از کی بوده؟
شاید در لحظه اول خیلی عصبانی بشم ، ولی بعد از یه مدت مسئله رو فراموش میکنم ، شاید بیشتر هم با اون شخص اخت بشم .5- تا حالا شده تو زندگیت اونقد از دست کسی ناراحت بشی که نتونی ببخشیش؟
با پدرم .6- تو خونتون با کی از همه راحت تری؟
نه اونقدر ، ولی تا 170 تا رفتم ! احساس پرواز نداشتم ! ولی یه احساسی بین ترس و هیجان بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا ماشین ایقده تند رفتی که خیال کنی داری پرواز میکنی مثلا 240km/h؟
پدرم رو از خودم هم بیشتر دوست دارم ! تا حالا هیچ رفتار غیر منطقی ازش ندیدم ! لنگشو ندیدم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبعد خدا وخودت چه کسی رو دوست داری؟
نه !تا حالا خر چنگ خوردی؟
استغفرالله ! اینا چیه میپرسی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . پیش اون جانوران مونث ، زیاد سوتی نمیدم ! البته چند بار پیش اومده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچند بار تا حالا جلو دوست دخترات ضایع شدی؟
برای اینکه تو چت باکس باهات شوخی کردم ، ناراحت شدی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچرا من با تو قهرم ؟! (اگه گفتی)
حالا بیا بقل عمو : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از پرستیژ عکس خوشم میاد ، همچین تریپ باحالی داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنظرت راجع به این عکس؛ دوست داشتی جا این بودی ؟
زیاد ! در کل زیاد سوتی میدم ، به خاطر اونه .چند بار تا حالا از خجالت اب شدی؟(توضیح بده )
همچین باکلاسه ! نمیدونم ! شخصیت های بازی ها ، یادم نمیمونه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنظزت راجع به آواتار من ! (اگه گفتی اسمش چیه ؟) لقبش ام بگی طوری نیست
یعنی : کسی را به سود خود بی رحمانه به کار واداشتن .تسمــه از گـردن کســی کشیــــدن ـ
یعنــیـــ چیـــــ ؟!

Bookmarks