فدای سرت عزیز. کمیت مهم نیست...کیفیت مهمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - خوب توی شرایط سختی گیر افتادی. نظرت راجع به یه هفته مسافرت چیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید راستش اگه من بودم هر روز پیش هرکدومشون میرفتم یه هدیه کوچیک فقط جهت یادگاری بهش میدادم و خیلی گرم تبریک میگفتم. کار ساده ایهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - خوب اینو باید بزاری به عهده ما چون من یه مسافرت یه هفته ای در پیش دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنی IQ من چنده؟ 220؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه سوال پیچیده ایتا حالا شده کار خاصی رو عقب بندازی و اون روزی که قرار شد انجامش بدی هرگز نیاد؟
اصلا متوجه نمیشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - اصلا اعتقاد ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - ساراناز (اسم دخترونست که ریشش زبان ترکیه) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - اینکه دوستانی رو که ناراحت کردم رو (هرچند ناخواسته) پیدا کنید و بهش بگید که معذرت میخوام هرچند که دیر شده

Bookmarks