با نشکر از وحید عزیز.نمیدونم چرا دوستان یکم به تاپیک صندلی داغ کم لطفی میکنن.من که دلم ازشون پره اما خوب کاری نمیشه کرد.
نمیدونم والله !!! شاید افتخار نمیدن یا از چیزی میترسن !!! به هر حال ما خوشحال میشیم سوال جواب بدیم !!! بهادر زنده باشه !!! خودش تنهایی جور همه رو میکشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - توی دانشگاه هم شیطنت میکردی؟
چرا که نه ؟! بالاخره پستی و بلندی هایی داره که ماهم ازش مستثنا نبودیم !!! ولی وضعم از بقیه بهتر بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - تا حالا بر حسب کاری که میکنی (کارای فنی) بهت آسیب هم رسیده؟ بدترینش چی بوده؟
آره ... یه بار برق 3 فاز حدود 2-3 متری پرتم کرد تو دیوار ... الان هم قاچاقی زنده هستم !!! :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - چقدر به مذهب و دینت معتقدی؟ نماز میخونی یا روزه میگیری؟
قبلا آره هم نماز میخوندم هم روزه ... یادمه اون موقع ها تو مسجد اقامه و اذون هم میگفتم ... الان کمی شل شدم !!! ولی یزودی از سر میگیرم ... واقعا تو زندگی آدم تاثیر داره !!! از نظر اعتقاد هم که واقعا معتقدم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - تا حالا شده با تمام وجودت خدا رو حس کنی؟
آره ... چندین و چند بار !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - فیلمهای Natalie Portman رو دوست داری؟ (بازیگر نقش زن در Leon The Professional و Goaya's Ghosts)
آرررررررره ... واقعا دوسش دارم ... خیلی باهاش حال میکنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - به اطرافیانت اعتماد میکنی یا اول امتحانشون میکنی؟
معمولا در دراز مدت اگه باشه و طرفم رو خوب بشناسم اعتماد میکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - صادق ترین آدمی که دیدی کی بوده؟
خودم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - تا حالا احساس پوچی و بی هدفی کردی؟
آره ... چند سال پیش ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - SMS بازی هم میکنی؟
قبلا آره ... الان وقتشو ندارم ... تا 30 تومنم شده پول اس ام اسم بیاد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - اهل مارک بازی برای لباس هستی؟
خواه...ناخواه مارک میپوشم ... من الان چند ساله که هیچی نخریدم حتی یه زیر پیرهنی !!! داداش مغازه داره و از همه لحاظ تامینمون میکنه !!! خودم بیشتر با مارک جیوون جنتیل و ایفور حال میکنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks