1 - خوب خوابیدی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه بابا ... زهر مارمون شد ... خروس بی محل همسایه نصف شب وایساده اذون گفتن ... تازه زبونش باز شده یه صدای ضایعی هم داره !!! 1:30 خوابیدم ... 5 پاشدم رفتم حموم ... یکم خوندم ساعت 7 رفتم کلاس ... خرد و خسته ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - توی دوران مدرسه از کدوم درس فراری بودی؟
محاسبات فنی 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - کدوم درست رو خیلی دوست داشتی؟
ادبیات و جغرافی ... عاشق جغرافی بودم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - در حال حاضر مدرک تحصیلیت چیه؟
فوق دیپلم ... الکترونیک !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - بیشتر چه سبک موسیقی گوش میدی؟
آوریل ... مارلین ... انریکو ... ان سینک ... دایدو !!! همه چی گوش میکنم ... ولی ملایم بیشتر دوست دارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - چقدر از وقتت رو با دوستات خارج از دنیای مجازی میگذرونی؟
بیشتر اوقات ... دور همیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - دوست داری درباره چه چیزایی ازت بیشتر سوال بشه؟
فرقی نمیکنه ... در مورد کامپیوتر و الکترونیک بیشتر دوست دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - گوشیت چیه؟
سامسونگ ... اس 8300 و نوکیا 1203 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - چقدر به آیندت اهمیت میدی؟
بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - از برنامه های گرافیکی به کدوم ها آشنایی؟
فتو ایمپکت ... واقعا کارش عالیه ... از فتوشاپ خیلی سرتره به نظر من !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تانکیو سو ماچ بهادر ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks