آره با 33 تا سوال اون عزیز حقم داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام میلاد جان ... نه از اون نیست ... 33 تا که چیزی نیست !!! 1000 تا هم بپرسن یه جا جواب میدم ... چون کلاس داشتم ... ظهر هم نخوابیده بودم خسته شده بودم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- بزرگترین حیوونی که از نزدیک دیدی چی بوده؟
یه شیر تو باغ وحش که به نظر من از فیل هم بزرگتر بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- به جر وطنم وطنم وطنم چه کشور دیگه ای رو دوست داری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسپانیا ... ایتالیا ...و استرالیا !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- دلت میخواد بعد از اینکه خدایی نکرده از دنیا رفتی توی کفنت چی باشه؟
مگه باید چیزی توش باشه ...!!! اگه منم که یه لبتاپ قوی با اینترنت وایرلس ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- چرا هیچ وقت یاهو نیستی!؟
از اون جریان انتخابات که یاهو ها رو تعطیل کردن ... دیگه یکی دوبار بیشتر نیومدم ... اونم از کافی نت ... کلا خاطرات خوبی از یاهو ندارم ... گذاشتمش کنار واسه همیشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- تا حالا شده یه کار مهم رو برنامه ریزی کنی که انجام بدی همه چی رو پیشبینی کنی بعد که کار شروع میشه همه چی برعکس بشه؟ اگه آره توضیح بده لطفا . . .
تا حالا واسم اتفاق نیفتاده و خدا کنه اتفاق هم نیفته !!! ما همین جوری چند سالی از زندگی عقب افتادیم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- اگه معتاد آدامسی Super Hiper Acido رو بهت پیشنهاد میکنم روی خودش نوشته Extremely Sour البته اگه خرسی دوست داری فک کنم شیرین بیشتر دوست داشته باشی . . . بهترین مارک آدامس چیه؟
من نگاه به مارک آدامسای دیگه نمیکنم ... مستقیم میرم یه بوکس خرسی میگیرم و برمیگردم ... طعمش دل انگیزه ... خیلی هم خوب باد میشه !!! حالا اگه کسی چیزی تعارفمون کرد هم میخوریم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- بدترین مارک گوشی؟
ال جی !!! و این گوشی چینیها که مثل پهین ریخته تو بازار ... همین 1 بار مصرف هارو میگم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- این اسمایلا جدا باعث میشه آدم سوالارو تا تهش بخونه !!! کدومو بیشتر از همه دوست داری؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس از برادر . . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما مخلصیم میلاد جون !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks