#1426بهادر جون برادر ... دیگه قرار نبود سوالهای سخت سخت بپرسی ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :دی
Shahryar
رئیس بزرگ ... صاحب فروم ... یه پسر دوست داشتنی ... اما سفت !!! خب دیگه باید یکم سفت بگیره که بچه ها سو استفاده نکنن یه وقت !!! هر وقت اسم شهریار به زبونم میخوره ... فیلم ماتریکس جلو چشمام ظاهر میشه ... و نیز همچنین یکی از بزرگترین اورکلاکرهای ایرونی که افتخارات بسیاری نیز کسب کرده !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D
داریوش ؟! پرسپولیس ؟! مردی که اولین مقاله اورکلاک رو تو pcn قرار داد و ما هم کلی استفاده کردیم ... کارش 20 ... کمی ضد با بروبچ استقلالی فروم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehdi_MaX
از با شخصیت ترین و معتقد ترین افراد فروم هست که واقعا یه الگوی خوب مدیریتی به شمار میاد .. از دوستان اولیه من در فروم هستن که ارادت خاصی نسبت بهشون داریم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL
یکی از مدیران موفق سخت افزاری فروم که هر روز مطالب جدید رو از سایتهای خارجی گرفته و حلال مشکلات بسیاری از مشکلات دوستان هست ... دستشون درد نکنه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil
رئیس خودم در بخش عکس ... یه فرد بسیار منظم و دقیق مثل خودم ... از محدود دختران فعال در فروم ... که شخصیت دوست داشتنی هم داره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali
علی نگو بلا بگو ... فکر کنم بعد از شهریار بیشترین پست دهنده فروم باشه ... نمیدونم آخرش میخواد چیکار کنه ؟! ولی از حق نگذریم واقعا اطلاعات عمومی خوبی در بیشتر زمینه ها داره ... با این قد کوچکش همه فن حریفه !!! به نظرم باید مدیر بخش موبایل بشه ... مطمئنم از پسش بر میاد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™ D J V A H I D
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااا ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD
همنام بی نام ... در کل وحید های فروم همگی کارشون درسته ... همگی مهربون ... یه دوست سخت افزاری بزرگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth
حاج سید امیر معروف ... مردی از تبار طهران ... یکی از دوستان اولیه من در فروم که اون موقع با نام کاربری xmicron به یاد دارم ... تورنت رو امیر عزیز بهم معرفی کرد ... خیلی به کارم اومد ... خیلی هم پسر خوش قولیه ...یه بسته واسه ما پست کرد کمتر از 24 ساعت به دستم رسید که جای بسی تعجب داره !!! خیلی مخلصم امیر جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KING
بازم یکی دیگه از مدیران موفق فروم که اینروزا خیلی خیلی دیگه کمرنگ شده !!! عرض ادب دارم خدمتشون ... امیدوارم هر جا که باشن صحیحی و سالم و تندرست باشن ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador
یه پسر باحال و دوست داشتنی و تقریبا میشه گفت در اصلیت باهاش مشترکم ... واقعا نحوه سوال پرسیدنش و اخلاقش رو دوست دارم ... امیدوارم یه روز بیاد شیراز تا کلی حال بهش بدم ... مدیر موفق در بخش عکس و عکاسی و از بر و بچ قدیمی فروم که pcn رو خیلی دوست داره مثل خودم ... کارش واقعا 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks