برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط upload_bahador
سلام بهنام جان.
من فکر کنم که روی صندلی به خیلی چیزا پی بردی و فهمیدی که پسر تنها نیستی :23:.
من هم فهمیدم که با شخص خیلی خوبی دوست شدم.... خیلی دلم میخواد از نزدیک ببینمت.

1) اولین روزی که کامپیوتر خریدی چه حسی داشتی؟
2) فیلم های " تپه ها چشم دارند " و " اکالیپتوس " رو دیدی؟ اگه دیدی نظرت چطور بوده.

3) بی.ام.و رو بیشتر دوست داری یا مرسدس؟

4) شلوار لی میپوشی یا پارچه ای؟

5) دوچرخه یا موتور؟

6) تا حالا شده برنامه ریزی کنی برای کارهات؟

7) عجیب ترین شخصیتی که بین دوستات هست کیه؟

:167: حالا امشب رو باید بشینی :167:
سلام عزيز دل برادر خوبي
والا از شما چي پنهون قبل از اينكي كامپيوتر بخرم خيلي آرزو داشتم كه برم تو كنترل پانل اي برم بالا و پائين بعدش چت كنم با بچه ها و برم كلاس كامپيوتر برم خلاصه اينكي هزار جور برنامه ريزي داشتم تا تا اينكي كامپيوتر خريدم و يه چند تا بازي نصب كردم يادو مياد بازي سام ماجراجور رو بازي ميكردم خيلي خوشحال بودم بعد از 2 ماه كه الان ديگه كاري نمونده بود با كامپيوتر انجام بدم رفتم كلاس فتوشاپ ثبت نام كردم 7 جلسه بود 5 تاي اولشو نرفتم شيشمي رو رفتم و هفتمي رو هم نرفتم هيچي نگرفتم از اين كلاس فتوشاپ خلاصه اينكي ديگه هيچ كلاس نرتم تا امروزه بعد از 4 ماه كه از كامپيوترم گذشت خيلي كنجكاو بودم ببينم تو كيس چيه و چي جوري كار ميكنه
كيس باز كدم يه خورده هنگولك كردم بعدش ديگه عادت كردم به كيس بازكردن هر 1 ماه يه بار قطعه ميخريدم و دستكاري ميكردم ولتاژ پاور اين كار باعث شد ايي جي ي مادربردم بسوزه خلاصه اينكي چند بار چيپست سوزوندم چند بارايي جي پي و چند بار كارت گرافيك و يه بار هم رم سوزوندم
باور كنيد من كامپيوترم رو 420 خريدم بعد از يك سال 1500000 هزار توامن روش خرج كردم از بس سوزوندم و قطعات نوع خز=ريدم حالا سوزوندنش كه گارانتي هم داشت ي سري شامل گارانتي نبودند
حالا اينجا جاش نيست بگم
ببخشيد اگه پاسخ شماره يك 1 طولاني شد
هيچكدوم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

2 نه عزيز شرمنده نديدم
3 بي ام وه
4 هم لي هم پارچه اي هر دو رو دارم ولي بيشتر پارچه اي
5 هيچكدوم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6
نه زياد راستش من هر تصميم كه ميگيرم ظرف 3 روز بايد اجراش كنم اگه نكردم ديگه هم اجرا نميكنم دل سرد ميشم ازش اين عادت بد دارم من
7 فرهاد پاينده فكر كنم سعيد بايد بشناسدش دهن منو سرويس كرده يه دقيقه مياد بمن گير ميده پنچ دقيقه بعدش مياد التماس ميكنه كه جوابشو بدم

منم از آشناي با دوستان همچين سعيد شهريار مهراد بهادر بهنام و بقيه دوستان خيلي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوشحال شدم و از اينكي منو تحمل كردين تو اين 5 روزه
يك دنيا سپاس گذارم اميدوروم منو ببخشيد اگه خوب نتونستم به سوالات شما جواب بدم
من ديگه بايد از اين صندلي داغ خدا حافظي كنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستتون دارم خدا حافظ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید