سلام آقا حجت حالت که خوبه انشاالله ؟!
سلام آقا مهدي ميگم اين MAX كه گذاشتي يه وقت پليس نياد جريمت كنه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- چرا اینقدر غلط املایی داری اصلا دقت کردی ؟!
دمت گرم بردي! ميخواستم شما ها رو تست كنم ببينم كي هوش داره كه متاسفانه كسي جز شما نداشت(شوخي)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- نظرت در مورد کلمه احترام ؟
كلمه خوبي به شرط ااينكه به كسي احترام ميذاري اونم به تو بذاره 2 طرفه باشه!
3- کجای تهران میشینی (دقیقا) ؟
غرب ، سازمان آب
4- به نظرت زود نبود بشینی رو صندلی داغ ؟
من نميدونم بهنام يهو اومد گفت بيا صندلي بشين منم نشستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- نظرت در مورد من چیه ؟ قبلا منو میشناختی ؟
نه تو رو نميشناختم قبلا!
اولا شهريار منو از آيدي قبليم تو مجيد آنلاين پيدا كردو گفت بيا عضو شو منم اومدم و پس از 3 سماه فقط 3 تا پست داشتم!
ديگه بيكار شدم ديدم بيام پيسينتورك حال كنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- کاربر فعال انجمن بازیها هستی اما از اون روز به بعد اصلا پست بازی ندادی به نظرت چرا ؟؟!
گفتم كه من ديگه حسشو ندارم تو بازيا كار كنم يعني انجمنبازيا چيز خاطي نداره
به شمام گفتم لطفا منو از اين كاربر فعال انجمن بازيا در بيار...
7- اهل ورزش هم هستی ؟ اگه آره تو چی مهارت داری ؟
فعلا دارم بسكت ميرم!
8- اگه از یه ارتفاع 10000 متری سقوط کنی تو راه به چی فکر میکنی؟ (عجب سوالی)
فكر ميكنم كه چه روزايي داشتيم با پيسنتورك و سريع چتر نجاتو در ميارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- موبایل داری ؟ گوشیت چیه ؟
فعلا ندارم ولي اگه 14 سالم شد ميرم يه P990 ميگرم يا اينكه اصلا پاكت پيسي ميگرم
10- آرزوت چیه ؟ (الآن میگه برم پی سی و .....)
نه ديگه پيسيورلد آرزوش محاله
الان آرزو دارم اينجا بشم Super Moderator كه ميشه احتمالا ولي يكم فعاليت ميخوادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون ميخوام تكراري نباشه ميگم:
موفق نباشي!!

Bookmarks