arven_andomil (10-01-09), Bahador (10-01-09)
کاربر شهرسختافزار
من مقدار زیادی سوال داشتم
01- Liv چه نسبتی با شما داره ؟
02- وقتی از کسی عصبانی هستی باهاش چیکار می کنی ؟
03- اگر Liv نبود چه کسی را انتخاب می کردید ؟ Kutcher ، Pitt، Affleck ، Cruse و ...
04- روش شما اگر بخواهید کسی را اذیت کنید چیست ؟
05- Arwen را بیشتر دوست دارید یا Liv ؟
06- ویژگی هایی که در خودت می بینی ولی در دیگران نیست می تونی بگی ؟ (یا تخصص خاصی که در زمینه ای داری )
07- چرا arven ؟
08- در مدیریت کدام بخشش را دوست دارید ؟
09- اگر Samuel Jackson در نقش Arwen بازی می کردم باز هم arven andomil بودی ؟
10- اگر بخوای چند تا یوزر pcnetwork را حذف بکنی از کدوما شروع می کنی ؟
11- Arwen یا آناهیتا ؟
12- کاربرد شیمی کاربردی در شورای حل اختلاف چی هستش ؟
13- علت اینکه Liv روی انتخاب کردی چی بود ؟
14- فرد بزرگی (مثلا جامعه شناس ، فیلسوفی ) هست که در زندگی از تجربیاتش استفاده کنی ؟
فعلا همیناست
arven_andomil (10-01-09), Bahador (10-01-09)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید*************برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه شما کتاب ارباب حلقه ها رو خونده باشی یا فیلمش رو دیده باشی (ندیدی؟؟) متوجه میشی این قضیه از کجا آب میخوره. arven_andomil) arwen_undomeil )یکی از شخصیتهای داستان ارباب حلقه هاست. دختر لرد الروند یکی از بزرگان اِلف که به خاطر عشق و علاقه ای که نسبت به آراگورن وارث ایزیلدور در دل داشت زندگی فانی رو انتخاب کرد.
01- نسبت؟؟؟ عشقولانه من بید!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( نسبت از این بیشتر می خوای؟؟!!)
02- عصبانیش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
03- کیت بلانچت
04- بهش اهمیت نمی دم . کلا ندید میگیرمش .
05- سوال جالبی پرسیدی. فکر میکنم اگه arwen نبود شاید هیچوقت liv رو نمیشناختمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
06- یکی اینکه خوب میتونم لج کسی رو در بیارم. یکی دیگه هم اینکه احساسات افراد رو خیلی خوب حس میکنم. اگه توی یه جمع کسی باشه که نسبت به دیگری احساس خاصی داشته باشه حتی اگه انکارش کنه ، می فهمم واقعیتش چیه.
07- قهمیدم منظورت چیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . دلیل خاصی نداره . فکر میکردم اینجوری صحیحه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در حالی که درستش اینه arwen undomeil
08- پاک کردن پستهای وحید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
09- اسمش برام آشناست ولی یادم نیست کیه؟؟( همون سیاه پوسته؟؟ )
10- من دنبال دردسر نمی گردم. اینا رو از شهریار بپرسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- همون arwen
12- اینه که همه رو متعجب کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13- چهره اش برام جذاب و زیباست. خیلی آرومه.
14- آدم خاصی نیست. میشه گفت طیفی از آدمهای مختلف
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Bahador (10-01-09), Mahdi_Moosavi (13-01-09), WORYA_SH (10-01-09)
به به چه خوب پس تو هم خوزستانی هستی!!!
آواتارت که منو آروم میکنه خودتو چطور؟
تا حالا عاشق شدی؟؟ (از اون سوالای خطرناک بودا)
چه حیوونی رو دوست داری؟
با اولین نفری که دوست شدی توی انجمن کی بود؟
الان توی شورای حل اختلاف کارت چیه دقیقا؟؟
فیلم Nefertiti رو دیدی؟
Failure is not an option
arven_andomil (10-01-09)
صلآم
چند بار شده بخوای کاری رو انجام بدی ولی عالم آدم نزارن ؟
تا حالا شده کسی مزاحمتون بشه ( سوال فوق خطرناک ولی شما بخون ... ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماشین داری ؟ اگر داری یا سوار میشی دست فرمونتون چطوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت در مورد گوشی ها سالار 1200 و 1209 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( معروف به میس کال گیر )
چند گیگ عکس توی سیستمت داری ؟
چند تا عکس میشن این حجم ؟
بدترین فیلمی که به عمرت دیدی ؟
تا حالا شده فیلمی رو ببینی که به بدترین شرایط دپرس بشی ؟
تا حالا واژه جومونگدا رو شنیدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرت سوسک مفیده یا مضر ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 100 تومن پول دارم چطور میتونم یک شونه تخم مرغ بخرم ؟
رابطه ات با برادرت ( برارت ) ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت در باره ارباب هلقه حا ؟
این جمله رو بخون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و بگو توی چند ثاینه خوندیش !! + کلمه رمز
من نمیخواحمشماروازیتکنم بهنظرتشهریارریاضیشچطورهچن دتاصفرتاحالاگرفتهآیاادمین خوبیهست ؟ کلمه رمز : ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرق شایدوکاشکی رو بگو ؟
نظرت درباره کارتون مسافرکوچولو ، بارباپاپا ، پرین، اون کودکه که دنبال کبوتره میکرد و کبوتر هی براش بق بق میکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( اون موقع من 6 سالم بود ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا بسه چون گشته ام خسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق و صلامط باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 10-01-09 انجام شده است
arven_andomil (10-01-09)
|
|
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر جان این تو هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی چی؟؟!! یعنی تو هم آره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی نگاش میکنم بی اختیار لبخند میزنم
عاشق شدم؟! ... چند روز پیش یکی از همکارام همینو ازم پرسید. بهش گفتم : خیلی وقتا فکر میکنیم عاشق شدیم ولی فقط هیجان زده ایم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گربه... قبلا چندتایی داشتم... خیلی نازن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید(emperatour)
دقیقاً ثبت و تشکیل پرونده ، تعیین وقت رسیدگی ، ارسال دعوتنامه برای خوانده پرونده( یعنی کسی که ازش شکایت شده) نوشتن نامه های اداری ( مثل استعلام یا نامه برای چاپ آگهی ...) کلا کارهای نوشتنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمش رو هم نشنیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مصریه؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از هر 100 بار 69 دفعه نزاشتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیا در گوشِت بگم ( به کسی نگیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــااا) همین هفته پیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته جوابشم گرفت!!
ماشین که هیچی ببم گواهینامه هم نداشته بیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمشونم نشنیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان نگاه میکنم میگم : حدود 2.5g
نشمردم تا حالا... حالا بعد میگم ( امیر این سوالا رو از کجات در میاری؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
یادم نیست.
وقتی بچه تر!! بودم زیاد جو گیر میشدم و با بعضی فیلما دپرس میشدم ولی الان دیگه نه...
نشنیدم ولی یاد جومونگ افتادم ( حالا معنیش چیه؟؟)
بیشتر از سود و ضرر، چندشــــــــــــــــــــه !!
با این پول فقط میتونی یه شونه تخم مرغ رو نگاه کنی اونم برای 21 ثانیه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی وقته که رابطه مون خوووووو فــــــــــــــــــــــــ ـــ شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم یکی؟ ارباب حلقه ها یا ارباب هلقه حا( این یکی شبیه هله هوله است)!؟؟
ساعتم ثانیه شمار نداره !فکر کنم از اون ضد حالایی بود که حرص همه رو در می آورده... ولی ادمین خوبیه.. آخرشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمز چی؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید یه جور امیدواریه . کاشکی حسرت با خودش داره
همیشه از اون ستاره ای که مسافر کوچولو به کمرش داشت خوشم می اومد... بارباپاپا : دلم میخواست مثل اهل و عیال بارباپاپا کش بیام ( بارباپاپا عوض میشه!) ... هیچوقت از پرین خوشم نیومد . زیادی بچه مثبت بود با اون سگ بی ریختش... آخر اون بق بقو بچه می پرید بالا ( یادته؟) دلم میخواست منم همون کار رو بکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
نشمردم تا حالا... حالا بعد میگم ( امیر این سوالا رو از کجات در میاری؟؟)
اینها سوالی بود که سعید وقتی من رو صندلی بودم ازم پرسید
نشنیدم ولی یاد جومونگ افتادم ( حالا معنیش چیه؟؟)
همون جومونگه فقط زبان اصلیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این پول فقط میتونی یه شونه تخم مرغ رو نگاه کنی اونم برای 21 ثانیه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا 100 تومن رو پرت میکنی اون ور تا رفت پایین شونه رو ورمیرداری در میری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا 100 تومن رو میدی بهش میگی بقیش رو بعدا میارم و یا 100 تومن رو میدی بهش شونه خالی رو ازش میگیری و در آخر 100 تومن میدی به یکی گوشیش که دوربین داره میگیری یک عکس میگری از شونه تخم مرغ بعد برای خودت میفرستی از طریف مادون قرمز یا بلوتوٍث برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساعتم ثانیه شمار نداره !فکر کنم از اون ضد حالایی بود که حرص همه رو در می آورده... ولی ادمین خوبیه.. آخرشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمز چی؟
رمز شهریار بود قبول میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه از اون ستاره ای که مسافر کوچولو به کمرش داشت خوشم می اومد... بارباپاپا : دلم میخواست مثل اهل و عیال بارباپاپا کش بیام ( بارباپاپا عوض میشه!) ... هیچوقت از پرین خوشم نیومد . زیادی بچه مثبت بود با اون سگ بی ریختش... آخر اون بق بقو بچه می پرید بالا ( آره) دلم میخواست منم همون کار رو بکنم!
من زمان بچگی این کارو خیلی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (10-01-09)
کاربر شهرسختافزار
Cate Blanchett برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم اگر مجموعه The Lord of the Rings تهیه نمی شد زندگی شما مسیر متفاوت طی خواهد نمود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر جواب نداد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس همون The Lord of the Rings نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه بابا ! پست های وحید رو پاک می کنی بازم این همه پست داره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی مدیر هستی که دردسر نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نفرات اول کیا هستند ؟
پس حدس من اشتباه بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته توجیهی براش هست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می دونستی که به بازیگر سرد مشهوره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال جدید
اگر بخوای در چند کلمه بخوای توصیف مختصر از خودت داشته باشی از چه کلماتی استفاده می کنی ؟
(استفاده از کلمات Lord و Ring غیرمجاز می باشد و از 8 کلمه هم بیشتر نشه)
arven_andomil (11-01-09)
کاربر افتخاری
منم گاهی خیلی یخ میشم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهرسختافزار
خب خب ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- اولا سلام خدمت رئیس خودم
2-حال و اوضاع و احوال ؟ دماغت چاقه ؟
3-شما اصولا آبی هستی یا قرمز ؟
4-گوشیت چیه ؟
5-محل کارت چقدر از خونتون فاصله داره ؟
6-مهمون نواز هستی ؟
7-چه ورزشی رو دوست داری؟
8-3.اعتقاد داری اگه دروخ بگی مماخت میشه ریخت پینوکیو ؟
9-حسودی ؟اگه آره چقدر ؟ اگه نه ، چرا ؟
10-ساده می گردی یا فشن یا شیک ؟
11-چه غذایی دوست میداری ؟ چند تا ؟
12-با دخترا راحت تر جور میشی یا با پسرا ؟
13-بهترین دوستت کیه تو فروم ؟؟!
14-تو فروم با کی خیلی دچار مشکل میشی ؟؟؟
15-روزی بوده که از خودت متنفر شی ؟؟؟ چرا ؟؟
16-تا حالا فکر خودکشی به سرت زده؟
17-وقتی عصبانی هستی چی ارومت میکنه؟
18-یه شعر یا جمله که خیلی به دلت نشسته؟
19-اخرین بار که گریه کردی؟
20-اگه قرار باشه خدا رو با یه اسم صدا کنی اون چیه؟
21-دوست داری محل زندگیت کدوم شهر از شهر های ایران باشه ؟
22-اگه یه روز از خواب پاشیو ببینی که ریاست جمهوری ایران رو به تو واگذار کردن چه تغییراتی ایجاد میکردی ؟؟
23-اهل ریسک کردن هستی؟
24-لاف میزنی یا بلوف ؟
25-از زندگیت راضی هستی ؟؟!
26-صندليه چقدر داغه؟ کجا ؟ بشین هنوز سوالام تموم نشده... میخوام رکورد بزنم !!!
27-قديمي ترين دوستت اسمش چيه؟
28-اگه من دمه دستت بودم چیکار میکردی ؟؟
29-ایران میره جام جهانی یا نه ؟؟؟
30-شبا چجوری میخوابی !! بقل .. رو شکم .. رو کمر ......
31-میای شیراز اگه دعوتت کنم ؟!
32-اسم معلم کلاس اولت یادت هست ؟؟
33-از کوهنوردی خوشت میاد ؟
34-از طریق دایل آپ وصل می شی یا ای دی اس ال ؟سرعتت چنده ؟
35-ماشین چی دوست داری ؟
36-این همه عکس رو از کجا می یاری ؟
37-به جن و روح اعتقاد داريد؟
38-برف رو دوست داری یا بارون ؟
39-يك تجربه رو در اختيار دوستان بگذاريد(در هر زمينه اي)
40-اگه يهو يه پول زيادي بهت برسه، باهاش چيكار ميكني؟ ( مثلا يه ميليارد )
41-برای چی در فرومهای اینترنتی فعالیت داری؟
42-نظرت در مورد من چیه ؟
43-میزان تحصيلات؟
44-دوست داشتي تو دوره ي كدوم يكي از شاه هاي ايران زندگي ميكردي؟
45-چجوری شد که مدیر شدی ؟
46-رقص بلدی یا بهتر بگم رقاصی ؟
47-در چه سايت هاي ديگر عضو هستيد؟
48-در محيط نت عاشق شديد؟
49-دوست داری واسه همیشه از ایران بری و در خارج زندگی کنی ؟
50-دوست داری نفر بعدی کی روی این صندلی بشینه ؟!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب دیگه خیالم راحت شد... این اولین باری بود که تو این تاپیک از کسی سوال میپرسیدم... خلاصه دلم میخواد با حوصله و دقت جوابها رو بدی... من که چشام دراومد تا اینا رو نوشتم... امیدوارم تو زندگیت همیشه موفق . سربلند و سرحال باشی و به هر آرزویی که تا به حال بهش نرسیدی برسی... ممنون ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاشو تا نسوختی ...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (11-01-09)
|
|
5 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 5 میهمان)
Bookmarks