نشمردم تا حالا... حالا بعد میگم ( امیر این سوالا رو از کجات در میاری؟؟)
اینها سوالی بود که سعید وقتی من رو صندلی بودم ازم پرسید
نشنیدم ولی یاد جومونگ افتادم ( حالا معنیش چیه؟؟)
همون جومونگه فقط زبان اصلیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این پول فقط میتونی یه شونه تخم مرغ رو نگاه کنی اونم برای 21 ثانیه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا 100 تومن رو پرت میکنی اون ور تا رفت پایین شونه رو ورمیرداری در میری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا 100 تومن رو میدی بهش میگی بقیش رو بعدا میارم و یا 100 تومن رو میدی بهش شونه خالی رو ازش میگیری و در آخر 100 تومن میدی به یکی گوشیش که دوربین داره میگیری یک عکس میگری از شونه تخم مرغ بعد برای خودت میفرستی از طریف مادون قرمز یا بلوتوٍث برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساعتم ثانیه شمار نداره !فکر کنم از اون ضد حالایی بود که حرص همه رو در می آورده... ولی ادمین خوبیه.. آخرشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمز چی؟
رمز شهریار بود قبول میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه از اون ستاره ای که مسافر کوچولو به کمرش داشت خوشم می اومد... بارباپاپا : دلم میخواست مثل اهل و عیال بارباپاپا کش بیام ( بارباپاپا عوض میشه!) ... هیچوقت از پرین خوشم نیومد . زیادی بچه مثبت بود با اون سگ بی ریختش... آخر اون بق بقو بچه می پرید بالا ( آره) دلم میخواست منم همون کار رو بکنم!
من زمان بچگی این کارو خیلی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks