صندلی داغ با طعم اردلان !
بله اردلان هستم با طعم صندلی داغ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس شروع کنیم به سوال پیچ کردن :دی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- خواننده مورد علاقه داخلی پاپ و رپ ؟ خارحی ؟
داخلی زیاد اهل رپ نیستم ولی با یه آهنگ بهرام خیلی حال میکنم
پاپ هم راستین خوشم میاد
خارجی هم تو پست بالا گفتم
2- از این که روی صندلی داغ هستی احساس گرما نمی کتی؟
نه من مجهز اومدم
شلوار Heatproof پوشیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- یه ضرب المثل که دوست داری بگو!
خودم کردم که لعنت بر خودم باد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- تا به حال شده از خودت بدت بیاد؟
خیر نشده تا حالا
روز به روز بر علاقه به خودم بیشتر میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- بزرگ ترین اشتباه زندگیتون؟
چیز خاصی فعلا به نظرم نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- دانی که سزد صفت پاکی؟
ندانم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- ماه رمضون رو روزه می گیری؟
خیر اعتقادی ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- نظرت درباره آواتار من ؟
جواده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- تا با حال سوتی دادی! چند تا بگو
تا دلت بخاد
خوراکم سوتیه
یکیش همین چند روز پیش بود
هدفون رو گوشم بود بعد صداش تا کله آسمون بلند بود وقتی هم صدای هدفون رو تا آخر زیاد میکنم دیگه تعادل ندارم یعنی درست نیمتونم وایستم
داشتم از پله ها یه فست فود میرفتم بالا یدفه وقتی رسیدم بالا سرم گیج رفت داشتم میوفتادم که دستم رو گذاشتم روی شونه یک خانوم بســـــــــــــیار محترم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بد شانسی ما هم این خانوم بســــــیار محترم با آقاشون تشریف آورده بودن که نزدیک بود یک کتک مفصلی بخوریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- صمیمی ترین دوستانت تو PCN !
یکی از کاربران هست به نام makintash خیلی باهاش صمیمی هستم
11- شرکت نرم افزاری مورد علاقت !
Ashampoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- از این آدما هستی که تولد واسشون می گیرند
بله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13- بهترین نصیحتی که شنیدی ؟
زمین بخر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14- نظرت راجع به اینا رو بگو (همه دوستای صمیمی خودم هستند!) :
Ali™
پسر خوبیه و اطلاعات بالایی داره و دوس داره تو همه چیز دخالت کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (یه وقت چیزی نگی بنت کنه )
من اصلا غلط بکنم در باره ایشون نظر بدم من کی باشم آخه ؟ ؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador
رفیق خودمه که سلییقه موسیقیاییش ( چی گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) مثل خودمه
M A H R A D
استاد مهراد هم که معرف حضور هستن یه مدت تو یاهو مزاحمشون میشدیم
sAsan.K - 50Cent
اوه اوه رییس ساسان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر خاصی ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth
ایشون رو هنوز نمیشناسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi
داش مهدی هم که نیاز به گفتن نداره رفیق خودمونه فقط باید یکم رو پنگوئن بازیش کار کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick
آقا میلاد هم که خیلی وقته خبری ازشون نیست
D J V A H I D
وحید خان هم که همشری خودمون هست و دوسش داریم و توی فروم دیگه هم دیدیمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
unknown64
امیر خان هم توی بخش فیلم که همیشه زحمت میکشن و ما مزاحمشون میشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی اردلان
چاکریم
شما هم همینطور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks