خوب بازم من :دی
1 -برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - چند ساله میای اینترنت؟
8-7 ساله
3 - روز کنکور استرس داشتی؟
اصلا استرس ندارم به کل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - نظرت راجع به فیلمهای Saw چیه؟
از شماره سه به بعد داره لوس میشه ولی هنوز نگاه میکنم اگه بیاد جدیدش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - دوست داری کجای ایران زندگی کنی؟
تهران
6 - چند زبان برای حرف زدن بلدی؟
دو تا و نصفی
فارسی انگلیسی یه مقداری خیلی خیلی کم فرانسوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - تا حالا متحول شدی؟
نوچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - بیشترین عصبانیتی که داشتی کی و برای چی بوده؟
یادم نمیاد عصبانی شده باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - توی بازیگرای ایران کی رو دوست داری؟ (هم زن هم مرد)
مرد : نصرالله رادش
زن : فاطمه معتمد آریا
10 - توی بازیگرای هالیوود کی رو دوست داری؟ (هم زن هم مرد)
مرد : Adrien Brody
زن : Anne Hathaway
ظاهرا برادر اردلان زیر بار سنگین سوالات علی خیلی خسته شده...گمونم با یه مصدومیت 6 ماهه مواجه شدیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - چرا جواب پیغام های من رو توی پروفایلت ندادی؟ (از اون سوالا بود)
دیشب خواستم جواب بدم وقتی رفتم سراغ سوالای علی دیگه یادم رفت خوب شد یادم اوردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - واقعا چرا؟
به خدا راست میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - اگه هکر بودی کدوم سایت رو هک میکردی؟
dci.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - چهره علی رو چجوری حدس میزنی؟ چهره شهریار رو چطور؟
علی فکر کنم یه چیزی تو این مایه ها باشه
شهریار همکد:http://farm1.static.flickr.com/28/66538784_8873f5b075.jpg?v=0
شوخی بود به دل نگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://witsaboutme.files.wordpress.com/2009/04/moustache.jpg
5 - کوچیک بودی دوست داشتی چه کاره بشی؟
معلم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - سادیسم داری؟
اره یکم
دستامو زیاد میشورم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - چرا اسمت رو گذاشتن اردلان؟
اول میخاستن بزارن بهادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد تصمیم عوض شد
8 - چرا اسمت رو نذاشتن تیمور یا اژدر؟
اون موقع مد نبوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - از چه سرویسی برای Mail استفاده میکنی؟
جی میل و یاهو
10 - به کجا چنین شتابان؟ علی عهد بسته امونت نده روی صندلی
اره کنترات برداشته منو خسته کنه ولی کور خونده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سوالا نارحت نشو فقط شوخی بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks