دوست عزیزم سعید جان با اینکه این چند روزه اصلا حتی نمی رسم بیام فروم اما باشه میام چون دوست دارم با شما هم صحبت کنم و با خودم آشناتون کنم...
یه سوال هم از مصطفی دارم:
چرا این قدر اهل نظمی؟
قربانت شهریار
कभी हार
دوست عزیزم سعید جان با اینکه این چند روزه اصلا حتی نمی رسم بیام فروم اما باشه میام چون دوست دارم با شما هم صحبت کنم و با خودم آشناتون کنم...
یه سوال هم از مصطفی دارم:
چرا این قدر اهل نظمی؟
قربانت شهریار
|
|
چون با نظم میشه همه چیز را تحت کنترل درآورد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
( من یه ذره هم وسواس کامل گرایی دارم. این دسته از وسواسی ها بیشترین سعیشان را انجام میدند تا هر چیزی را به کمال آن برسانند و از اینکه به مرحله ی دلخواهشان نرسد رنج میبرند)
حق آب و گل داره
سوالات اول اين صفحه 22 يادت نره
نظرت راجع به شکلک های انجمن چیه؟ ( به نظر من احساسات رو خوب بیان نمیکنن )
CPU تو چیه؟ چرا این مدل رو انتخاب کردی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط upload_bahador
1) خوبه. ولی خیلی کمند. مثلا در مورده بیچارگی و گریه اصلا شکلک نداره.
2) Intel DualCore 3.2 GHZ چون با انتل حال میکنم و راحتتر رو اینتل تعصب خاصی دارم.
زود رنجی ؟
داد و بیداد هم راه میندازی؟ ( برای دفاع از حقت)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط upload_bahador
1) اصلا.
2) برای موردی که گفتی ، حتما و حتما. چرا که نکنم. البته از نوع منطقیش.
عضو VIP شهر سختافزار
بهترین بازی که تو عمرت کردی؟
تا حالا کسی رو به قصد کشتن زدی ؟!
اگه زیر آب باشی و نتونی شنا کنی چکار میکنی ؟
بدقولی یا خوش قول ؟
اگه سیستمت فردا بالا نیاد چه حالی بهت دست میده ؟
بهترین جمله ای که شنیدی ؟
بهترین SMS ؟ بنویسش
ممنون
مهدی
1) مکس پین 1 ، تمامی مجموعه ی فیفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX
2) نه. از اون سوالها بود ها! :21:
3) خب تنها کاری که میتونم بکنم اینه که با توکل به خدا ، خودم را به او بسپارم.
4) تقریبا بد قول.
5) ضد حال.:21:
6) زیادند ولی یکی از زیباترینهاش توی امضای نمیدونم کی بود دیدم. نوشته بود که: این ما نیستیم که زمان را تلف میکنیم ، این زمان است که ما را تلف میکند. (فکر کنم تو فوروم پی30 بود دیدم)
7) زشته نمیشه گفت. :21: ولی یکی دیگه مینویسم که خیلی حال کردم باهاش. این اس ام اس باید ساعت 3 بامداد به بعد باشه.
(( ساعت 3 بامداد است اینجا تهران صدای مردم آزار))
بهترین وبلاگهایی که دیدی رو بنویس.
با (( جوی استیک )) بازی میکنی یا کیبورد؟
را بطت با والدینت چطوره؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks