1 - بیشتر با چیا برنامه نویسی میکنی؟
والا واسه برنامه نویسا فرقی نمیکنه با چه زبانی برنامه بنویسی چون پایه و مفهوم توی کل زبان ها برابر هستن و برای همین هرچی پیش بیاد مینویسیم .. اما من با ویژوال بیسیک ، سی شارپ ، سی ، ASP.Net ، ُSQL Server ، جاوا ( ورژن موبایلش ) و Smart Device ( Windows Mobile ) بیشتر کار میکنم .
2 - از کدوم سیستم های برنامه نویسی بیشتر خوشت میاد و با کدوم میونه خوبی نداری؟
نمیدونم منظورت از سیستم های برنامه نویسی چیه .. اما اگه زبان باشه خوب هر زبانی یک قدرتی و یک سطحی داره .. ولی من از سی شارپ خیلی بیشتر از زبان های دیگه خوشم میاد . از پاسکال متنفرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - خفن ترین برنامه ای که نوشتی با چی بود و چکار میکرد؟
والا برنامه که زیاد نوشتم . بستگی داره از چه نظر خفن باشه
4 - از برنامه نویسی تا حالا برای شوخی یا اذیت کردن هم استفاده کردی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بله تا دلت بخواد ویروس و برنامه اذیت کن نوشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - سر کار میری؟
نه ولی سابق تیم برنامه نویسی داشتم کارم همون بود الانم فعلا دانشجو هستم و در کنار این هم فعلا پروژه ای دارم برای یکی از شرکت هاست ( البته به خاطر درسام فعلا پروژه ها و برنامه های دیگه قبول نمیکنم )
6 - قصد این رو داری که درست رو ادامه بدی؟
بله . 100 % ..
7 - دوست داری چکاره باشی؟
والا سرانجام این کارای ما سبزی فروشی که نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میشیم مهندس نرم افزار
8 - اهل فیلم هم هستی؟ چه ژانری حال میکنی؟
اهل فیلم نمیشه گفت ، بیشتر مستندهایی میبینم که موضوعشون نظرمو جلب کنه . توی فیلم هم ژانر هایی مثل پدرخوانده ، مکس پین و ... رو دوس دارم . توی فیلم هم اصلا وقتمو برا دیدن موضوعات و فیلم های سبک و بی محتوا دوس ندارم تلف کنم .
9 - موسیقی چطور ؟ گوش میدی؟ چه سبکی؟
موسیقی که کار هر ثانیه من هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . هم گوش میدم ، هم ساز میزنم . سبک Progressive Rock یکی از سبک هایی هست که روحمو به پرواز درمیاره .
10 - چقدر توی برنامه نویسی حرفه ای هستی؟
والا اینو که دیگه خودم نمیتونم بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیگران باید بگن
منتظر سوالات دوستان هستیم . متاسفانه نمیدونم چرا دوستان اصلا همکاری نمیکنن .. فقط بهادرجان اینجا سوال مطرح میکنن

Bookmarks