برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام به همه ی برو بکسpc networkبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام به همه ی برو بکسpc networkبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه دوستان
من سينا هستم از تهران تحصيلاتم فوق ديپلم در رشته مكانيك و در زمينه cnc هم فعاليت دارم
سلام من سغید هستم از اردبیل
من کامپیوتر میخونم وبیشتر دوست دارم تو زمینه نرم افزار فعالیت کنم و برنامه نویسی رو خیلی دوست دارم دوست دارم هر کمکی از دستم بر بیاد براتون بکنم.
سلام
من سعیدسعادتی هستم از اردبیل
من کامپیوتر میخونم ودوست دارم در زمینه ی نرم افزار فعالیت کنم وبرنامه نویسی رو بیشتر دوست دارم. خیلی ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام من رضا هستم 21 سال دارم و از آشناییتون خوشحالم
من امیر هستم 39 ساله از تهران در زمینه سخت افزار و شبکه فعالیت میکنم
در بانکهای اطلاعاتی sql تجربه دارم
امیدوارم مفید فایده باشم
|
|
کاربر شهرسختافزار
پدرام 17 ساله از تهران!
کاربر شهرسختافزار
سلام
من احسان از همدان هستم
برای دانلود mp3 وطنم وطنم به این سایت اومدم ولی نشد اگه می تونید کمکم کنید مرسی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام، عزيزان منم امير هستم ،اهل شمال شهرستان بهشهر
فقط عضو شدم كه چيزي از شماها ياد بگيرم
با تشكر
ـــــســـــم الله الــــرحــــــمن الرحــــــــيم
بــــــــــه نـــــــــــام خــــــــالـــــــــق زيــــبـــــائـــي هـــــــا
*
*
*
*
*
با سلام من اسمم شاهین20 سالمه از سنندج و در رشته مهندسی نرم افزار مشغول تحصیلم بیشتر به شادی در زندگی اعتقاد دارم و علاقمند به ورزش های روحی و روانی هستم مثل تایچی و یوگا و بیشتر از رشتم علاقمند به دنیای ماورا هستم و عرفان
ارزومند بهترین ارزوها
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks