یه مین فلش بزن درست میشه.من همه ی این آکوستیک هارو دانلود کردم وبا نرم افزار setool 2lit همون جوری که آموزش دادین عوض کردم هیچ صدایی از گوشی نشنیدم. بعد آکوستیک اورجینالشو نصب کردم صدای مکالمش که نیومد صدای player هم نیومد.وقتی آکوستیک دانلود شده رو از حالت زیپ خارج میکنیم یه چند تا فایل داره این آکوستیک اورجینال w700 یه 82 تا فایل داره وقتی اونو زیپ میکنم و وارد برنامه می شم وقتی کارای نصبو می کنم و روی دکمه ی flash میزنم وسپس دکمه ی ready در محیط نرم افزار سمت چپ همون جایی که لوگ گوشی رو می نویسه چند تا از اون فایل های آکوستیکو نمی تونه write کنه و مینویسه couldn t write و بعد write نام فایلو مینویسه که نتونسته write کنه اما دوفایل هست که پایین همون قسمت یه کادر کوچیکه اونجا می نویسه Lo play.apf(48/82)f و بعد روی فایل چهلونهمی نام فایلو مینویسه Notedub.cFG(49/82)l منظور از cFG و apf فرمت فایله.خوب داشتم می گفتم روی این دو تا فایل که در حال write هست توی همون کادر کوچیک یکمی گیر میکنه وبعد write نمیکنه اما این چهلومیه وبقیه تا 82 رو بعضی رو write می کنه بعضی رو نمیکنه ونهایتم که گوشی صدا نداره لطفا کمکم کنید که من گوشیمو درست کنم به نظرتون میشه اینجوری از گوشی استفاده کرد آیا مشکل از گوشیه یا از کامپیوتر من یا از نرم افزاره یا ازآکوستیک؟راهی داره؟کمک
راستی فریمور گوشیمم r1ca021 هست با cid 49
من دقیقا همین CID دستم بوده و فایل ها آکوستیک رو عوض کردم.
راستی اگه بلد نیستی ببر بیرون تا درستش کنن زیاد سر به سرش نذلربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks