مهراد جان خیلی حال کردم . .ولی این جماعت کم نمیارن . 1000 دلیل هم بیاری کم نمیارن .
Only Opera
مهراد جان خیلی حال کردم . .ولی این جماعت کم نمیارن . 1000 دلیل هم بیاری کم نمیارن .
Only Opera
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
|
|
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SECURITY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سعيد شما در بخش فكاهيات هم ميتونيد فعاليت داشته باشيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( شوخي !)
آخه دوستان حرفه اي من مثل اين ميمونه كه شما بخواين بازي مثلا FIFA98 را با FIFA08 از نظر مقدار مصرفي رم محاسبه كنيد كاملا مشخصه آپرا مانند FIFA98 ميمونه و FF مانند فيفا 08 ، چون آپرا امكاناتي نداره .
دوستان اين تاپيك در قسمت چرا فايرفاكس كاملا بحث شد و تمامي طرفداران آپرا ميتونيد مشاهده كنيد كه زدند توي جاده خاكي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=5426
در كل ما ديگه بحثي نداريم ، چون ما ميتونيد كمك كنيم كه شما از اينترنت بيشتر لذت ببريد و كمك هم زوري نيست ! براي مثال شما ميتونيد از ويرايشگر پيشرفته انجمن و بسياري از امكانات ديگر انجمن و ... استفاده نكنيد .
موفق باشيد
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
KING (14-12-07)
ایول شهریار اینو خوب اومدید ما دوست داریم شما از نت لذت بیشتری با اپرا خودتون ببرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالبته این یه معنای دیگه ای هم داره هااابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا شما نگاه کنید به تجربه و سابقه ی اپرا ببنید زمانی که اپرا بود اصلا ff وجود خارجی نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I CAN'T SPEND MY FUCKING MONEY TO MAKE U FUCKING FUNNY
Emperatour (14-12-07), Security (05-01-08)
حق آب و گل داره
ايول مهراد.
Administrator
قدرت و سرعت هر دو در دستان تنومند Opera است !
تمام رکوردها از آن اپراست ! :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Emperatour (10-12-07), Mehdi_Full (09-12-07), S A M (15-12-07), Security (09-12-07)
|
|
مهراد جان چرا شما كه اين قدر خوب بلديد عكس فيك نشون بديد توي اون تاپيك نيومديد ديگه ؟ بقيه دوستان را يادم نيست اما شما مهراد خان يادمه اونجا ديگه كم آورديد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته قصد توهين يا تمسخر ندارم ) چون يادم هست كه ديگه به بحث ادامه نداديد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگه اشتباه نكنم از اين سايت برداشتيد :
http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html
البته در كل سرعت هم يكي از فاكتور هاست . من خودم مشكلم با اوپرا پشتيباني نكردن از بسياري از AJAX ها و جاواهاست و نداشتن امكانات . در كل فايرفاكس اورلال بهتري ميگيره .
آخرین ویرایش توسط Galaxy در تاریخ 09-12-07 انجام شده است
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
Administrator
دستت درد نکنه دیگه ... حالا ما عکس فیک میذاریم ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا خوبه خودت لینکش رو هم گذاشتی !
من توی اون تاپیک پست ندادم چون ربطی به موضوع نداشت و حتی تاپیک مقایسه رو ایجاد کردم شما حاضر نشدید بیاید
در هر صورت همونطور که قبلا گفتم عیسی به دین خود موسی به دین خود
از دلایل اصلی من برای انتخاب اپرا اینهاست :
1. سرعت فوق العاده
2. داشتن Process سبکتر ( من خوره تب هستم ! ) با فایرفاکس دو دقیقه که کار کنم بعدش باید خر بیارم و باقالی بار کنم !
3. داشتن امکانات در حد مناسب و فراتر از آن !
تمام شد - Finished
سپاس
Emperatour (13-12-07), Mehdi_Full (13-12-07), Security (13-12-07)
कभी हार
مهراد جان سرعت كه من اصلا با فايرفاكس به خصوص با توجه به اكستنشن FasterFox اصلا پايين نيست و خيلي خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم اينكه شما تازه سيستمت از من هم قوي تره من معمولا با بيش از 20 تا tab كار ميكنم ( البته از سيستم تب خود فايرفاكس استفاده نميكنم و اين سيستمي كه دارم استفاده ميكنم امكانات فوق العاده داره ) ...
شهریار جان برو دیگه اینورا پیدات نشه ( شوخی )
ایول ایول داش مهراد ایول .
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks