پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران Opera : اپرا
نقل قول:
مهراد جان خیلی حال کردم . .ولی این جماعت کم نمیارن . 1000 دلیل هم بیاری کم نمیارن .
Only Opera
:1. (2)::1. (2): سعيد شما در بخش فكاهيات هم ميتونيد فعاليت داشته باشيد :1. (38): ( شوخي !)
آخه دوستان حرفه اي من مثل اين ميمونه كه شما بخواين بازي مثلا FIFA98 را با FIFA08 از نظر مقدار مصرفي رم محاسبه كنيد كاملا مشخصه آپرا مانند FIFA98 ميمونه و FF مانند فيفا 08 ، چون آپرا امكاناتي نداره .
دوستان اين تاپيك در قسمت چرا فايرفاكس كاملا بحث شد و تمامي طرفداران آپرا ميتونيد مشاهده كنيد كه زدند توي جاده خاكي :1. (38): :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در كل ما ديگه بحثي نداريم ، چون ما ميتونيد كمك كنيم كه شما از اينترنت بيشتر لذت ببريد و كمك هم زوري نيست ! براي مثال شما ميتونيد از ويرايشگر پيشرفته انجمن و بسياري از امكانات ديگر انجمن و ... استفاده نكنيد .
موفق باشيد
شهريار :1. (23):
قدرت و سرعت هر دو در دستان تنومند Opera است !
تمام رکوردها از آن اپراست ! :
سپاس
شهریار جان برو دیگه اینورا پیدات نشه ( شوخی )
ایول ایول داش مهراد ایول .
نقل قول:
قدرت و
سرعت هر دو در دستان تنومند
Opera است !
تمام رکوردها از آن اپراست ! :
سپاس
مهراد جان چرا شما كه اين قدر خوب بلديد عكس فيك نشون بديد توي اون تاپيك نيومديد ديگه ؟ بقيه دوستان را يادم نيست اما شما مهراد خان يادمه اونجا ديگه كم آورديد :1. (38): (البته قصد توهين يا تمسخر ندارم ) چون يادم هست كه ديگه به بحث ادامه نداديد .
شما اگه اشتباه نكنم از اين سايت برداشتيد :
البته در كل سرعت هم يكي از فاكتور هاست . من خودم مشكلم با اوپرا پشتيباني نكردن از بسياري از AJAX ها و جاواهاست و نداشتن امكانات . در كل فايرفاكس اورلال بهتري ميگيره .
نقل قول:
مهراد جان چرا شما كه اين قدر خوب بلديد عكس فيك نشون بديد توي اون تاپيك نيومديد ديگه ؟ بقيه دوستان را يادم نيست اما شما مهراد خان يادمه اونجا ديگه كم آورديد :1. (38): (البته قصد توهين يا تمسخر ندارم ) چون يادم هست كه ديگه به بحث ادامه نداديد .
شما اگه اشتباه نكنم از اين سايت برداشتيد :
البته در كل سرعت هم يكي از فاكتور هاست . من خودم مشكلم با اوپرا پشتيباني نكردن از بسياري از AJAX ها و جاواهاست و نداشتن امكانات . در كل فايرفاكس اورلال بهتري ميگيره .
دستت درد نکنه دیگه ... حالا ما عکس فیک میذاریم ؟!
حالا خوبه خودت لینکش رو هم گذاشتی !
من توی اون تاپیک پست ندادم چون ربطی به موضوع نداشت و حتی تاپیک مقایسه رو ایجاد کردم شما حاضر نشدید بیاید
در هر صورت همونطور که قبلا گفتم عیسی به دین خود موسی به دین خود
از دلایل اصلی من برای انتخاب اپرا اینهاست :
1. سرعت فوق العاده
2. داشتن Process سبکتر ( من خوره تب هستم ! ) با فایرفاکس دو دقیقه که کار کنم بعدش باید خر بیارم و باقالی بار کنم !
3. داشتن امکانات در حد مناسب و فراتر از آن !
تمام شد - Finished
سپاس
نقل قول:
دستت درد نکنه دیگه ... حالا ما عکس فیک میذاریم ؟!
حالا خوبه خودت لینکش رو هم گذاشتی !
من توی اون تاپیک پست ندادم چون ربطی به موضوع نداشت و حتی تاپیک مقایسه رو ایجاد کردم شما حاضر نشدید بیاید
در هر صورت همونطور که قبلا گفتم عیسی به دین خود موسی به دین خود
از دلایل اصلی من برای انتخاب اپرا اینهاست :
1. سرعت فوق العاده
2. داشتن Process سبکتر ( من خوره تب هستم ! ) با فایرفاکس دو دقیقه که کار کنم بعدش باید خر بیارم و باقالی بار کنم !
3. داشتن امکانات در حد مناسب و فراتر از آن !
تمام شد - Finished
سپاس
مهراد جان سرعت كه من اصلا با فايرفاكس به خصوص با توجه به اكستنشن FasterFox اصلا پايين نيست و خيلي خوبه .
دوم اينكه شما تازه سيستمت از من هم قوي تره من معمولا با بيش از 20 تا tab كار ميكنم ( البته از سيستم تب خود فايرفاكس استفاده نميكنم و اين سيستمي كه دارم استفاده ميكنم امكانات فوق العاده داره ) ...
شهریار جان اگر میخوای که دوستانی که با اپرا کار میکنند رو یه جورایی قانع کنی ،
تمام اکستنشن هایی که خودت داری استفاده میکنی رو در این تاپیک یا تاپیک مربوطه با عملی که
انجام میده رو بزار تا روی آخرین نسخه Ff نصب کنیم ببینیم این Ff که شما اینقدر ازش دم میزنید چطوریه
حتما این کار رو بکن تا ببینیم میشه نتیجه گیری کرد یا نه
مثلا یک نمونه از مشکلی که بنده با Ff دارم اینکه صفحات بهم ریخته میشه موقعی که نصبش میکنم
با تشکر
ببخشید مهدی جان این کجاش بهم ریخته اس :1. (27):
نقل قول:
:1. (2)::1. (2): سعيد شما در بخش فكاهيات هم ميتونيد فعاليت داشته باشيد :1. (38): ( شوخي !)
آخه دوستان حرفه اي من مثل اين ميمونه كه شما بخواين بازي مثلا FIFA98 را با FIFA08 از نظر مقدار مصرفي رم محاسبه كنيد كاملا مشخصه آپرا مانند FIFA98 ميمونه و FF مانند فيفا 08 ، چون آپرا امكاناتي نداره .
دوستان اين تاپيك در قسمت چرا فايرفاكس كاملا بحث شد و تمامي طرفداران آپرا ميتونيد مشاهده كنيد كه زدند توي جاده خاكي :1. (38): :
در كل ما ديگه بحثي نداريم ، چون ما ميتونيد كمك كنيم كه شما از اينترنت بيشتر لذت ببريد و كمك هم زوري نيست ! براي مثال شما ميتونيد از ويرايشگر پيشرفته انجمن و بسياري از امكانات ديگر انجمن و ... استفاده نكنيد .
موفق باشيد
شهريار :1. (23):
ایول شهریار اینو خوب اومدید ما دوست داریم شما از نت لذت بیشتری با اپرا خودتون ببرید :1. (38):