پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران Opera : اپرا
بله منم نگفتم که Speed Dial اپرا کشکه ولی از این پلاگین ها برای Firefox خیلی خیلی زیاده دوست عزیز .
مثلا سعید جان نگاه کن ، این عکس مال یدونه Speed Dial دقیقا مشابه Opera برای Firefox هست ، امکانانات فوق العاده بیشتری هم داره نسبت به Opera Speedi Dial :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی بهتر نیست یه تاپیک به اسم بحث در مورد مرور گر ها بزنیم و اونجا ادامه بدیم ؟
من خودمم این پلاگین رو نصب کردم اتفاقا. سرعت لود رو وحشتناک میاره پایین و یک تب جدید باز میکنی جون میده تا تمب ها لود بشن برا من. در کل منم حرفم این نیست که فایر بده. گفتم : به لطف پلاگیناشه ک زندس . وگرنه خودش خیلی امکانات نداره نسبت به اپرا. در هر صورت بحث خیلی فایده نداره و بهتره هرکی مرورگر خودشو نصب کنه. ضمن اینکه من هردو را نصب کردم و هردو رو استفاده میکنم و قبول دارم. اما 80% با اپرا کار میکنم به دلیل سرعت
نقل قول:
راستی یه چیز جالب ، میدونستید Avant Browser در سایت Download.com در قسمت Browser ها بیشترین دانلود رو داشته ؟! حدود 19.7 میلیون بار دانلود شده تا حالا !
Firefox با حدود 12.5 میلیون دوم ، IE با حدود 9.8 سوم ، Netscape با حدود 8 میلیون 4 ام و بالاخره Opera با حدود 7.2 میلیون پنجم !
به نظرتون چه دلیلی داره ؟
دلیل خاصی نداره ...
اگه منظورت دفعات دانلود و برتری فایرفاکس هست که پس IE هم از Opera بهتره دیگه ؟!
نقل قول:
دوستان ، من اینو میگم :
Opera is the Fastest Browser on Earth but it's not the Best
قبول دارید ؟
نــه.
برای بار صدم میگم : عیسی به دین خود ، موسی به دین خود
نقل قول:
اصلا با این حرفت که Firefox به لطف پلاگین زندست موافق نیستم .
Firefox سازگاری فوق العاده بالاتری با سایت ها نسبت به Opera داره ولی سرعتی که Opera داره به طور محسوس بالاتره .
ولی اینو بگم که بعضی اوقات انقدر اعصاب آدمو خورد می کنه که حتی ممکنه اگه چیزی دم دستت باشه بزنی بشکنیش !
پس شما موافقی که اپرا رو با فایرفاکس بدون اکستنشن مقایسه کنیم؟
(یادمه این پیشنهاد رو اون قدیما دادم دوستان دیگه پشت گوششون رو هم نگاه نکردند:1. (38):)
نقل قول:
مثلا شما میتونی یه سایت مثال بزنی که با Opera سازگار باشه ولی با Firefox نه ؟
یه کار میگم انجام بده و از اون صفحه ای که میاد عکس بذار اینجا:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باز کن و روی Take The Acid2 Test کلیک کن
حالا صبر کن تا صفحه رو لود کنه ... حالا یه عکس ازش بگیر و بذار اینجا:1. (26):
سپاس
نقل قول:
مثلا سعید جان نگاه کن ، این عکس مال یدونه Speed Dial دقیقا مشابه Opera برای Firefox هست ، امکانانات فوق العاده بیشتری هم داره نسبت به Opera Speedi Dial :
راستی بهتر نیست یه تاپیک به اسم بحث در مورد مرور گر ها بزنیم و اونجا ادامه بدیم ؟
چند تا از این "امکانانات فوق العاده بیشتر" رو هم میگی ؟
نقل قول:
بهتره این کارو نکنی ... چون یه بار زدم و دوستان شرکت نکردند
ضمن این که ممکنه خون و خونریزی پیش بیاد!
سپاس
امکانات نمیخاد. سرعت لود رو بیاره بالا بسه :دی. هزارجور باگ هم داره. همین اسپید دیالشو من نصب کردم. هی میپره عکس و باید رفرش کنی و..
نقل قول:
دلیل خاصی نداره ...
اگه منظورت دفعات دانلود و برتری فایرفاکس هست که پس IE هم از Opera بهتره دیگه ؟!
نــه.
برای بار صدم میگم : عیسی به دین خود ، موسی به دین خود
پس شما موافقی که اپرا رو با فایرفاکس بدون اکستنشن مقایسه کنیم؟
(یادمه این پیشنهاد رو اون قدیما دادم دوستان دیگه پشت گوششون رو هم نگاه نکردند:1. (38):)
یه کار میگم انجام بده و از اون صفحه ای که میاد عکس بذار اینجا:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] باز کن و روی Take The Acid2 Test کلیک کن
حالا صبر کن تا صفحه رو لود کنه ... حالا یه عکس ازش بگیر و بذار اینجا:1. (26):
سپاس
مهراد جان عيسي به دين خود موسي هم ديگران را به دين خود دعوت ميكند :1. (38):
اين هم عكس اون تست به اصطلاح درست ! : با آپرا با IE و FireFox هم بهم ريخته تر تقريبا آورد اما به نظر شما واقعا اين تست معلوم ميكنه كه آپرا استاندارد تر از IE و فايرفاكس هست ؟! :1. (2):
فايرفاكس را با آپرا بدون اكستنشن مقايسه كنيم ؟! :1. (27): دوستان انگار اصلا توجه به اين موضوع مهم ندارند بابا فايرفاكس Open Source هست و آپرا Open Source . دوستان قطعا تفاوت اين دو را ميدونند پس ديگه چرا همچين حرفي ميزنيد كه آپرا را با فايرفاكس بدون اكستنشن مقايسه كنيد ! :1. (23):
با اين حال بنده عرض كردم لود سرعت اپرا 9.5 از FireFox معمولي بيشتر و اين حرف كاملا درست هست ! ( بايد واقع بين باشيم تا تعصبي )
موفق باشيد
شهريار:1. (26):
نه مهراد جان منظورت تعداد دانلود نیست منظورم اینه که بررسی کنیم دلیل برتری Avant با این تعداد دانلود زیاد چیه ؟
شما همون Opera خودتونو استفاده کن اصلا سراغ Firefox نیا ، ما که نگفتیم شما Firefox ای شد که !
نخیر موافق نیستم که Opera رو با Firefox بدون اکستنشن مقایسه کنیم ! خوب شما هم اگه اکستنشن یا پلاگین دارید رو کنید ! بالاخره اینم جزیی از برنامس و قابلیت های برنامه .
ضمنا اون تستی که دادی نتایج بنده هم مثل مال شهریار شد .
البته فکر کنم شهریار منظورش این بود که اپرا Operan Source نیست .
ضمنا من هم که قبلا گفته بودم سرعت Opera بالاتر هست .
با حرف شهریار هم موافقم ، این تست مشخص نمی کنه که Opera استاندارد تر از Firefox هست .
ضمنا سعید جان هیچ کدوم از این مشکل هایی رو که شما گفتی من با این پلاگین ندارم .