AMD>INTEL (09-09-15), amir208 (09-09-15), M3RS4D 50062 (09-09-15), mm65 (10-09-15), nima_hl (09-09-15), SOHR@B (10-09-15), خبات کریمی (10-09-15)
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mm65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینکه شاید شما رو ناراحت کردم عذرخواهی می کنم اما برای اینکه برای خود من هم موضوع روشن بشه باید بدونم که مشکل چی بوده.
پل جنوبی یا SB در مادربردی که داری در موردش صحبت می کنید اصلا وجود خارجی نداره اگر برد شما Z87 Sniper 5 باشه یک هسته مجتمع یا PCH داره که وظایف کنترلر ها و غیره با اون هست و خوب به دلیلی که مادربرد Z87 Sniper 5 از دو کنترلر مجزا برای این برای کنترل ساتا استفاده می کنه به راحتی اسم مشکل نرم افزاری به اون تعلق می گیره و خوب شما اگر سوالتون رو اینجا مطرح می کردید شاید من یا دوستان بتون می گفتن که چه کاری در بایوس باعث میشه این مشکل حل بشه
در مورد صدا هم بنده اطلاعی ندارم چون نویز و غیره می تونه از هر قسمتی باشه و شما توضیحی برای اون ارائه نکردی اگر هم در جای دیگه ای بوده فکر نمی کنم متخصص مربوطه در اونجا بوده باشه که جواب شما رو بده!
راستی چند مورد در مورد گارانتی ها باید بدونی این به عنوان تجربه شخصی هست
متاسفانه گارانتی ها در ایران معنا و مفهوم متفاوتی داره و حتی ما هم انتظارات متفاوتی رو از گارانتی ها داریم و وقتی اسم گارانتی مطرح میشه دو نوع سپر دفاعی برای خودمون انتخاب می کنیم
اما اینکه خود اواژنگ به شما اعلام کرده که برد رو عوض می کنه دستش درد نکنه اما اینکه در نظر نگرفته شما چه سی پی یویی دارید و از اون استفاده می کنه جای تامل داره و نگرانی از دست این گارانتی و اون فردی که اونجا پاسخ گوی شما بوده
راستی طوری رفتار نمی کنیم که برد شما بدون گارانتی بوده فقط شرایط زمان بندی گارانتی رو اعلام کردیم
اینجا دوست دارم این رو به عنوان یک صحبت دوستانه بخونی :
همونطور که اون روز مدیر آواژنگ تلفنی به من گفت به لیون اعلام می کنیم
این که می بینی مدیر خدمات اواژنگ با شما تماس میگیره و به شما اهمیت میده فکر نکن که همین طوری به دست اومده خیلی از شما دوستان فقط یک بار به این گارانتی ها مراجعه کردید اما همین اواژنگی که داری ازش اسم می بری یک زمانی حاضر نبود حتی بردی که برای رکورد های جهانی ازش استفاده شد رو گارانتی کنه و یا تعمیر کنه!
دقیقا سال 86 بود که بعد از سمینارشون حتی جواب سلام ما رو ندادن با پیگیری ها و تمامی تلاش هایی که من و دوستان من در این فروم یا هر جایی دیگه ای انجام شد الان می بینی یک تاپیک توی فضای مجازی انقدر مهم شده که مدیر یک شرکت میاد و در مورد اون با شما صحبت می کنه و خوب مشکلتون رو حل می کنه
راستی شما یک برد تعویضی داری اگر می تونی بیا من نزدیک 15 تا برد دارم از اواژنگ که گارانتی قبول نکرده یه 5 6تا از ماتریس دارم تعداد اسوس هم از دستم در رفته اگه راهشو بلدی من اماده ام
برای مورد مشابه شما یک برد که مشکل کنترلر SB داشت توی X58 اسوس، من 1 سال و خورده ای گارانتی بود تا اخر با پیگیری از تایوان و دفتر اسوس ویستا حاضر شد یک برد جایگزین بده که بعد از اون هم فهمیدیم که دفتر اسوس هزینه مادربرد رو تقبول کرده و بردی که در دفتر داشتن رو ارسال کردند برای من نه برد نو نه برد اکبند برد نمایشگاهی که باز هم دستشون درد نکنه لطف بزرگی کردند.
دوست من اگر فکر می کنی این پست من دفاع یا هر چی هست من رو ببخش اما اینجا الان دفاع از حق افرادی مثل من و شما هست نه شرکتی چون شرکت ها چه ما بخریم چه نخریم باز یکی پیدا میشه که خریداری کنه و کالای خودشون رو بفروشن .
با احترام فراوان
معین
New Season
AMD>INTEL (09-09-15), amir208 (09-09-15), M3RS4D 50062 (09-09-15), mm65 (10-09-15), nima_hl (09-09-15), SOHR@B (10-09-15), خبات کریمی (10-09-15)
نیازی به عذرخواهی نیست. شاید توقعات من معقول نبوده حداقل با این حجم تبلیغات آواژنگ!
ببینید درسته شاید من کمتر از یک درصد شما از سخت افزار سر دربیارم اما از سال 2004 در سایت های مختلف عضو بودم و به رویه کاریه سایت و فروم آشنا هستم. ابتدا مشکل خودم رو در تاپیک زیر مطرح کردم:
مشکل با fast boot
که دوستمون AMD>INTEL مثل همیشه راهنمایی کردن اما مشکل همچنان پابرجا بود. در مورد نویز استاتیک و صدای هیس خودم با اپ امپ های دیگه حتی یک عدد 2134 نو تست کردم هیس خروجی امپلیفاید هنگام اسکرول کردن یا تایپ کردن بیشتر هم میشد. به طور کلی هیس در مدارهای تقویت شده چیز غیر عادی نیست البته این مورد برعکس بود. با هدفون های امپدانس پایین هیس کم می شد با هدفون هایی که سخت تر درایو میشن بیشتر! کاری ندارم بورد مشکل لاینحل داشته یا نداشته. کار من سخت افزار و تعمیرات نیست. امـــا
زمانی که شرکت گارانتی کننده تصمیم به تعویض می گیره می تونه با قطعه آکبند تعویض کنه یا با قطعه کارکرده! اما اینکه قطعه به نام آکبند بده بعداً متوجه بشیم کارکرده بوده و آثار پیچ روی کارت وایرلس ببینیم حداقل از دیدگاه من کار قشنگی نیست و من حق دارم در فروم های سخت افزار این مشکل رو به اصطاح رسانه ای کنم . خواه مدیران اون فروم بی تفاوت باشند خواه اینکه با قفل کردن سعی در خفه کردن صدای اعتراض من کنند!
در مورد اون تماس از سوی مدیر شرکت خدمت شما عارضم که باز هم در قضاوت تعجیل کردید! ایشون برای رفع مشکل من تماس نگرفته بود. شما که در این فروم به قولی با آواژنگی ها رفیق گرمابه و گلستان هستید اگر امکانش هست تشریف ببرید و صدای ضبط شده مکالمات من و عوامل شرکت مذکور و مدیریت رو بشنوید. ایشون برای این با من تماس گرفته بود که چرا روز گذشته به کارمندشون گفتم بله قبول می کنم که با بورد کارکرده oc تعویض کنم و حدود 70-80 تومن هم پرداخت می کنم و حالا منصرف شدم و در لیون اون تاپیک رو ایجاد کردم ( توضیح این که اون روز بعد از چندین تماس و اعتراض , پیشنهاد تعویض با بورد غیر مشابه و کارکرده به عنوان آخرین پیشنهاد آواژنگ مطرح شد و به بنده گفتن هیچ انتخاب دیگه ای نداری. من گفتم بورد خودم رو پس بدید گفتن نمی شه. در واقع طبق گفته خودشون من هیچ انتخابی بجز اعلام موافقت نداشتم! )
دلیل دوم تماس مدیر شرکت مذکور این بود که بنده با ایجاد یک سرفصل اعتراض آمیز برای آواژنگ به نوعی تبلیغ منفی کردم و فضایی در لیون ایجاد شده که عوامل گارانتی های دیگر من جمله شرکت سازگار از آب گل آلود ماهی بگیرند. این دقیقاً عین جمله ایشون بود : " ما اون کاربری که اومده در اون تاپیک گفته ای بابا آواژنگ تو دیگه چرا؟! رو می شناسیم. اون برای سازگار ارقام کار می کنه..."
ضمن اینکه ایشون تاکید کرد عبارت "شرکت سودجو" رو از پست اول اون تاپیک پاک کنم که بنده هم اون پست رو همون روز ویرایش کردم. گفتند این شکلک هایی که گذاشتی (منظورشون اسمایلی فیس بود) توهین به مجموعه ما محسوب میشه. که بنده شکلک ها! رو پاک کردم...
هیچ کدام از کلمات و جملات مدیر شرکت در راستای رفع مشکل بنده نبود.
بحث ما این گارانتی هستش نه گارانتی های دیگه. من شرکت دیگه ای رو تائید یا تکذیب نکردم. بله منم تجربیات مختلفی دارم از ماتریکس که 8 سال پیش بورد من رو دو ماه نگه داشت و تعمیرشم نکرد و مبلغی هم ازم گرفتن به عنوان هزینه نگهداری در انبار و در پایان بورد خراب خودمو تحویلم دادن تا سازگاری که هارد پر از خط های عمیق و خش و ظاهر درب و داغون رو تحویل گرفتن و با هارد مشابه و آکبند تعویض کردن. هر چند سازگار هم خوش نام نیست. خیلی شرکت های دیگه هم بودن مثل دریا کامپیوتر که هیچ کلمه ای نمی تونه میزان افتضاح بودن این شرکت رو توصیف کنه. کولینگ سیس مسئولیت ناپذیر یه یکدفعه جمع کرد و دست مشتریانش رو تو پوست گردو گذاشت و ...
من فقط از آواژنگ یک انتظار داشتم که برآورده نشد! انتظار داشتم بوردی که من انتخاب کردم و اون زمان 2200 قیمت داشت با بورد مشابه از برند ایسوس یعنی VI Extreme با گارانتی سازگار که در زمان مشابه قیمتی معادل با 1500 داشت و قیمت جهانیشون نزدیک به هم بود , از لحاظ خدماتی ارزش پرداخت 700 هزار تومان بیشتر رو داشته باشه. که به عقیده من به هیچ وجه چنین ارزشی نداشت. حتی ارزش پرداخت 1000 تومن بیشتر هم نداشت.
موفق باشید.
آخرین ویرایش توسط mm65 در تاریخ 10-09-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (10-09-15), SOHR@B (10-09-15), خبات کریمی (10-09-15)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mm65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید ...
من این قسمت رو متوجه نشدم ...
( توضیح این که اون روز بعد از چندین تماس و اعتراض , پیشنهاد تعویض با بورد غیر مشابه و کارکرده به عنوان آخرین پیشنهاد آواژنگ مطرح شد و به بنده گفتن هیچ انتخاب دیگه ای نداری. من گفتم بورد خودم رو پس بدید گفتن نمی شه. در واقع طبق گفته خودشون من هیچ انتخابی بجز اعلام موافقت نداشتم! )
یعنی برد خودتون رو هم که خراب بود رو پس نمیدادن؟
در واقع یه برد دست دوم رو بهتون میدادن؟
و در اخر اینکه اگه برد رو قبول نمیکردین , هیچی بهتون نمیدادن حتی برد خراب خودتون رو و عملا شما بردتون رو از دست میدادید؟؟؟
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 10-09-15 انجام شده است
SOHR@B (10-09-15)
دوست عزیز
درود
من تمام صفحات تاپیکتون رو تو فروم همسایه و همین فروم خوندم
بهتون قول میدم اگه این تاپیک رو نمیزدین هیچی دستتون رو نمیگرفت برد خودتون رو هم بهتون نمیدادن و یه برد دست دو بهتون میدادن و قال قضیه رو میکندن شک نکن
بنده تو یه شرکت خصوصی کار میکنم
کارم هم خدماتیه و یه سری از دوستای همین فروم هم میشناسمشون و افتخارم اینه که میتونم کمکشون کنم
همین برند بسیاز زیبا و نامدار آواژنگ هم قبلا مشتریه ما بودن که بماند که چه ها گذشت و......منجر به قطع همکاری شده بگذریم
دوست گلم
تو ایران تو شرایط فعلی اقتصادی و... چیزی به اسم گارانتی وجود نداره یا خیلی سخت انجام میشه و کلی اذیت داره وووو اون چیزی نیست که فکر بکنید
بنده ام خودم خیلی سرو کارم افتاده با این شرکتها ولی انصافا و از حق نگذریم فقط فراسو و گرین اصلا ازم سوال نکردن
آواژنگ اولاش خوب بود ولی الان شرایط چیز دیگه ای میگه یه مادربرد ایسوس هم داشتم که به اشتباه خودم تو آورکلاک بهش صدمه زدم بردم گارانتی و یه دونه نو همون مادربرد رو بهم دادن بدون سوال
حتی کابلها و پنل رو هم برنداشتن فقط کارتن روی جعبه اصلی رو برداشتن که نشه مادربرد رو به عنوان مادربرد نو فروخت
خوب انسانی مثا من و شما که نهایت سالی یک بار قطعه بخوایم بخریم با همین چیزا دلخوش میشه نه تبلیغات و تلفن به اصلاح مدیر خدمات
بعله اگه مدیر خدمات زنگ بزنه و عذر خواهی کنه به عنوان کوتاهی شرکتش (ژاپن) اون قابل تقدیره نه برای تهدید و خط و نشون
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
M3RS4D 50062 (10-09-15)
دوستان عزیز به عنوان کسی که از اواسط دهه هفتاد تا امروز کارم سخت افزار هست . با گارانتی های مختلفی کار کردم .این که بعضی دوستان گفتند آواژنگ مادربرد خودشون رو هم تحویل نمیدادن مقداری بی انصافی به شخصه از زمان مادربردهای gigabyte 6oxt با این گارانتی کار میکنم و تا حال به هر دلیلی مشکلی نخوردم . ممکنه با گارانتی های دیگه کمی مشکل پیدا کرده باشم ولی تنها گارانتی که رضایت نسبی داشتم آواژنگ بوده .
یک دلیل دیگه
آواژنگ برنده گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرف کنندگان شد
پ.ن : من 5 سال در گارانتی دریا کامپیوتر به عنوان کارشناس گارانتی فعالیت کردم . دقیقا از ریز و جزئیات هم مراجعه کننده و هم شرکت گارانتی کننده با خبر هستم .
M3RS4D 50062 (10-09-15), nima_hl (10-09-15), SOHR@B (10-09-15)
پاسخ این دوست عزیزمون در این تاپیک داده شد و موضوع را در تاپیک خودش پیگیری میکنیم. دقت کنید با توجه به داشتن دیتابیس e-Support لطفاً هر مشکل را در یک تاپیک مطرح فرمایید:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...40/index3.html
شاد باشید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (16-09-15), M A H R A D (16-09-15), M3RS4D 50062 (16-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks