نیازی به عذرخواهی نیست. شاید توقعات من معقول نبوده حداقل با این حجم تبلیغات آواژنگ!
ببینید درسته شاید من کمتر از یک درصد شما از سخت افزار سر دربیارم اما از سال 2004 در سایت های مختلف عضو بودم و به رویه کاریه سایت و فروم آشنا هستم. ابتدا مشکل خودم رو در تاپیک زیر مطرح کردم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
که دوستمون AMD>INTEL مثل همیشه راهنمایی کردن اما مشکل همچنان پابرجا بود. در مورد نویز استاتیک و صدای هیس خودم با اپ امپ های دیگه حتی یک عدد 2134 نو تست کردم هیس خروجی امپلیفاید هنگام اسکرول کردن یا تایپ کردن بیشتر هم میشد. به طور کلی هیس در مدارهای تقویت شده چیز غیر عادی نیست البته این مورد برعکس بود. با هدفون های امپدانس پایین هیس کم می شد با هدفون هایی که سخت تر درایو میشن بیشتر! کاری ندارم بورد مشکل لاینحل داشته یا نداشته. کار من سخت افزار و تعمیرات نیست. امـــا
زمانی که شرکت گارانتی کننده تصمیم به تعویض می گیره می تونه با قطعه آکبند تعویض کنه یا با قطعه کارکرده! اما اینکه قطعه به نام آکبند بده بعداً متوجه بشیم کارکرده بوده و آثار پیچ روی کارت وایرلس ببینیم حداقل از دیدگاه من کار قشنگی نیست و من حق دارم در فروم های سخت افزار این مشکل رو به اصطاح رسانه ای کنم . خواه مدیران اون فروم بی تفاوت باشند خواه اینکه با قفل کردن سعی در خفه کردن صدای اعتراض من کنند!
در مورد اون تماس از سوی مدیر شرکت خدمت شما عارضم که باز هم در قضاوت تعجیل کردید! ایشون برای رفع مشکل من تماس نگرفته بود. شما که در این فروم به قولی با آواژنگی ها رفیق گرمابه و گلستان هستید اگر امکانش هست تشریف ببرید و صدای ضبط شده مکالمات من و عوامل شرکت مذکور و مدیریت رو بشنوید. ایشون برای این با من تماس گرفته بود که چرا روز گذشته به کارمندشون گفتم بله قبول می کنم که با بورد کارکرده oc تعویض کنم و حدود 70-80 تومن هم پرداخت می کنم و حالا منصرف شدم و در لیون اون تاپیک رو ایجاد کردم ( توضیح این که اون روز بعد از چندین تماس و اعتراض , پیشنهاد تعویض با بورد غیر مشابه و کارکرده به عنوان آخرین پیشنهاد آواژنگ مطرح شد و به بنده گفتن هیچ انتخاب دیگه ای نداری. من گفتم بورد خودم رو پس بدید گفتن نمی شه. در واقع طبق گفته خودشون من هیچ انتخابی بجز اعلام موافقت نداشتم! )
دلیل دوم تماس مدیر شرکت مذکور این بود که بنده با ایجاد یک سرفصل اعتراض آمیز برای آواژنگ به نوعی تبلیغ منفی کردم و فضایی در لیون ایجاد شده که عوامل گارانتی های دیگر من جمله شرکت سازگار از آب گل آلود ماهی بگیرند. این دقیقاً عین جمله ایشون بود : " ما اون کاربری که اومده در اون تاپیک گفته ای بابا آواژنگ تو دیگه چرا؟! رو می شناسیم. اون برای سازگار ارقام کار می کنه..."
ضمن اینکه ایشون تاکید کرد عبارت "شرکت سودجو" رو از پست اول اون تاپیک پاک کنم که بنده هم اون پست رو همون روز ویرایش کردم. گفتند این شکلک هایی که گذاشتی (منظورشون اسمایلی فیس بود) توهین به مجموعه ما محسوب میشه. که بنده شکلک ها! رو پاک کردم...
هیچ کدام از کلمات و جملات مدیر شرکت در راستای رفع مشکل بنده نبود.
بحث ما این گارانتی هستش نه گارانتی های دیگه. من شرکت دیگه ای رو تائید یا تکذیب نکردم. بله منم تجربیات مختلفی دارم از ماتریکس که 8 سال پیش بورد من رو دو ماه نگه داشت و تعمیرشم نکرد و مبلغی هم ازم گرفتن به عنوان هزینه نگهداری در انبار و در پایان بورد خراب خودمو تحویلم دادن تا سازگاری که هارد پر از خط های عمیق و خش و ظاهر درب و داغون رو تحویل گرفتن و با هارد مشابه و آکبند تعویض کردن. هر چند سازگار هم خوش نام نیست. خیلی شرکت های دیگه هم بودن مثل دریا کامپیوتر که هیچ کلمه ای نمی تونه میزان افتضاح بودن این شرکت رو توصیف کنه. کولینگ سیس مسئولیت ناپذیر یه یکدفعه جمع کرد و دست مشتریانش رو تو پوست گردو گذاشت و ...
من فقط از آواژنگ یک انتظار داشتم که برآورده نشد! انتظار داشتم بوردی که من انتخاب کردم و اون زمان 2200 قیمت داشت با بورد مشابه از برند ایسوس یعنی VI Extreme با گارانتی سازگار که در زمان مشابه قیمتی معادل با 1500 داشت و قیمت جهانیشون نزدیک به هم بود , از لحاظ خدماتی ارزش پرداخت 700 هزار تومان بیشتر رو داشته باشه. که به عقیده من به هیچ وجه چنین ارزشی نداشت. حتی ارزش پرداخت 1000 تومن بیشتر هم نداشت.
موفق باشید.