اگه شما بتونید گرافیکتون رو کمی ارتقاع بدین فکر کنم مشکل نداشته باشه؟:1. (26):نقل قول:
Printable View
اگه شما بتونید گرافیکتون رو کمی ارتقاع بدین فکر کنم مشکل نداشته باشه؟:1. (26):نقل قول:
آقا تورو خدا این مشکل های من رو حل کنید ثواب می کنید !
1 - اگه میشه فایل brook_s2.img واقع در دایرکتوری pc\data\maps\east\ رو برای من آپلود کنید.
2 - Games For Windows اصلا در بازی عمل نمیکنه ، انگار نصب نیست ! مشکل از چیه ؟
3- کسانیکه از پچ 1.0.4 و کرک 190 کیلوبایتی آن استفاده میکنند آیا در تاکسی گرفتن مشکلی ندارید ؟؟!! من هرچی کلید رو میگیرم که به عنوان مسافر سوار شم نمیشه و ماشین رو میدزده ، سوت هم نمیزنه !
یکم واضح تر توضیح بده :1. (26):نقل قول:
Overclocker جان میشه بگید مشکل صفحه قبل من بابت چیه ؟ اینکه Windows Live Games با اینکه نصب هست اما پنجره اش در بازی نیست و نمیشه ازش استفاده کرد . به همین دلیل هم موبایل نیکو فقط دو گزینه داره ... ممنون . منتظرم
اگر پول داری که یکم خرج کن :1. (38):نقل قول:
یعنی به نظر شما چکار کنم؟
تهیه کنم یا اینکه ارزش نداره؟
1 - شرمنده عزیز من که نمیتونم 158 مگ فایل واست آپلود کنم !!! .نقل قول:
1 - اگه میشه فایل brook_s2.img واقع در دایرکتوری pc\data\maps\east\ رو برای من آپلود کنید.
2 - Games For Windows اصلا در بازی عمل نمیکنه ، انگار نصب نیست ! مشکل از چیه ؟
3- کسانیکه از پچ 1.0.4 و کرک 190 کیلوبایتی آن استفاده میکنند آیا در تاکسی گرفتن مشکلی ندارید ؟؟!! من هرچی کلید رو میگیرم که به عنوان مسافر سوار شم نمیشه و ماشین رو میدزده ، سوت هم نمیزنه !
2 - این که مشکل نیست !!! این به خاطر اینه که با پتچ جدید نیاز به اون نیست !!!!
3 - شما فکر کنم هنوز اینقدری از بازی رو نرفتی که این قابلیت فعال بشه ! من کلی که میشن پاس کردم تازه فعالش کرد !!! .
این کرک 1.0.4 که میگی 190 کیلو بایت هست رو لینکشو بده چکش کنم .:1. (26):
مشكل ما كه با پچ کرک و غیر فعال کردن سایه ها حل نشدنقل قول:
كسي راه حل بهتري نداره؟؟؟؟؟؟؟
مشکل شما دقیقا چیه؟:1. (27):نقل قول:
من تا حالا رو 2 تا سیستم نصب کردم:1. (5):
در هر دو اول پچ 1و2 رو ریختم بعد پچ 3 و کرکش رو استفاده کردم فقط یکم با سایه ها مشکل داشت واسه همین سایه ها رو غیر فعال کردم:wink:
فکر کنم باگ سخت افزاری میگیره ! یه چیزی تو این مایه ها !نقل قول:
كسي راه حل بهتري نداره؟؟؟؟؟؟؟
مثلا ویندوز رو عوض کن ، درایور رو به جدید ترین ورژن آپدیت کن و پتچ 1.0.4 رو بریز باید مشکلت حل بشه !!!!
من دقیقا این کارهارو کردم مشکلم بر طرف شد ! ( البته بازی هم از اول نصب کردم ! )
1 - ببخشید نمیدونستم این فایل اینقدر حجم داره ...نقل قول:
2- آخه میدونید اولین باری که پچ 1.4 رو ریختم برنامه Social Club داخل بازی نرفت و گفت آخرین ورژن برنامه Games For Windows رو از فلان لینک بگیر و نصب کن . گرفتم و نصب کردم مشکلی نداشت و داخل بازی هم برنامه اش فعال بود ولی الان نه تنها فعال نیست بلکه موبایل نیکو هم هیچ قابلیتی نداره و فقط دو گزینه داره به اسم های Multiplayer و Video Editor که فکر میکنم به دلیل فعال نبودن Games For Windows هست . میشه راهنماییم کنین ؟
3 - در مورد تاکسی هم تا اونجایی که من تجربه اش رو داشتم فکر کنم از اول بازی فعال بود
کرک هم این کرکی هست که در اکانت خودتون آپ شده : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منتظرم اورکلاکر جان :1. (40):
شما چرا از پچ 1.0.3.0 استفاده نمی کنید:1. (27):نقل قول:
عجب ..... :1. (27):
خیلی این مخلوق عجیبه !!!!
در مورد تاکسی رو که مطمئنم باید میشن پاس کنی تا بتونی تاکسی بگیری !
در مورد کرک :1. (38): ماله من GFW اش فعاله ! یادمه 1.0.3 رو که داشتم فعال نبود و بدون نیاز به SC میرفتم توی بازی ! یعنی از دایرکتوری بازی فایلش رو اجرا میکردم ولی الان با SC بازی رو میارم بالا با اون ارور فتال میده !
دقیقا فکر کنم من با این کارم اصلا از پتچ 1.0.1 هم حتی استفاده نمیکنم چون تمام باگ ها هم سر جاشونه !!!!! من فکر کردم 1.0.4 مشکل داره بیخال پتچ شدم گفتم مهم نیست !
پس گویا پتچ من اصلا عمل نکرده !:1. (27):
هر کسی که پتچ 1.0.3 یا 0.4 رو داره با کرکش که وقتی روی GTAIV.exe کلیک میکنه میره توی بازی ( فایل توی پوشه ای که بازی نصب هست ) قرار بده ( کرک رو قرار بده )
SC چیه باز:1. (27):مگه شما با آیکون اصلی نمیری تو بازی:1~@$S (8):نقل قول:
میشن پاس کردن دیگه چیه:1. (2): مگه واسه تاکسی سوار شدن باید بری دانشگاه:rules:
مال من تا حالا هیچ مشکلی نداشه :party: داخل dvd بازی هم همه پچ ها رو داره :1. (5):
فقط 2 دقیقه اولی که بازی کردم دوربین لرزید که سریع اومدم بیرون کرک جدید خود شما رو گرفتم:merci: