منم نمیدونم مشکل از کجاست !!! من همین مشکل رو داشتم ولی خوشبختانه برای بار دوم بود که میخواستم بازی کنم که اینجور شد !نقل قول:
پچی که گذاشته بودید ریختم ولی باز هم دوربین تویه ثابت نیست و تکون زیاد میخوره اگه کمک کنید ممنون میشم:cool:
Printable View
منم نمیدونم مشکل از کجاست !!! من همین مشکل رو داشتم ولی خوشبختانه برای بار دوم بود که میخواستم بازی کنم که اینجور شد !نقل قول:
پچی که گذاشته بودید ریختم ولی باز هم دوربین تویه ثابت نیست و تکون زیاد میخوره اگه کمک کنید ممنون میشم:cool:
باید واسه بازی کردنش از بعضی جزئیات چشم پوشی کنی!!!
مثلا من با سایه ها و لرزش دوربین مشکل داشتم و مجبور شدم سایه ها رو غیر فعال کنم.با این کار مشکل لرزش دوربین هم حل شد!!!
شما وقتی لرزش دوربین داشتید سوار ماشین که میشدید بعد هیچ دکمه ای که نمیزدید به صورت خودکار ماشین راه میوفتاد ؟! :1. (27):
بله حرکت میکرد و چپ و راست میرفت:1. (27):نقل قول:
اگه مراحل بازی رو گذزانده باشید حتما متوجه شدید که این حالت زمانی رخ میده مس*ه:whistle:
البته من با پچ 1.0.3 و کرکش وهمینطور غیر فعال کردن سایه ها مشکلم حل شد:party:
البته قبل از غیر فعال کردن سایه ها با همین پچ کرک هم مشکل داشتم
اینم یه سیو تغریبا کامل :party:
همه اینها رو در C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames بزارید
میشه کرک پچ جدید رو بذارید ؟ اگه میشه لینک مستقیم بذارید چون لینک راپیدشر کار نمیکنه ...
آقا درایور 9.7 ATI رو از اینجا باید دانلود کرد ؟ میشه بگید کدوم لینک ؟
منتظر کمک دوستان همیشگی هستم
درایور 9.7 برای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ، درایور 9.7 برای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] .
کرک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] 100% تست شده .
9.7 برای XP نیومده .
استادان لطفا توجه کنین خیلی مهمه !!!
من کارت گرافیکم Asus EAH 4670 1GB DDR3 هستش . از درایور سی دی اصلی گرافیک یعنی ورژن 6.14 استفاده میکردم و در جی تی آ مشکل سایه و ... داشتم.
بعد به پیشنهاد دوستان درایور خودم رو به ورژن 9.7 ارتقا دادم ( فایل 15 مگی این صفحه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
حالا جی تی آ رو که باز میکنم چند دقیقه بعد از ورود به صحنه بازی ، کامپیوتر ریست میشه و یا این ارور رو میده :
GTA IV FATAL ERRO . Out Of Video Memory - Please Re Boot Your System . 565335232 582672384
دوست عزیز Overclocker گفتن 9.7 برای Xp نیومده در حالیکه من پلن XP رو زدم و صفحه ای که در بالا آدرس دادم اومد و من دانلود کردم . اما بازم ممکنه این این ورژن درایور مال ویستا باشه و چون من Xp هستم این مشکل رو دارم . اگه جواب مثبت هستش آخرین ورژن درایوری که برای ایکس پی هستش رو لینک بدید ممنون میشم
میشه راهنماییم کنین !!! خیلی عجیبه . منتظرم
مثلی اینکه 9.7 هم برای XP اومد ! از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود کن با این مشکلت حل میشه .
آقا لینک صفحه رو بدید . چون شما در صفحه بودید از این لینک میتونید استفاده کنید . و برای ما ارور میده و به صفحه اول سایت میره ... لطفا لینک صفحه دانلودش رو بدید ...نقل قول:
و اینکه آیا مشکل Out Of Memory من به دلیل ورژن جدید درایور هستش ؟
اسم درایوری که من گرفتم9-7_xp32_dd بود . به نظرتون این واسه ایکس پی نیست ؟!
پس چرا مشکل دارم ؟! من هیچ کار خاصی به جز آپدیت درایور انجام ندادم :1. (28):