یعنی الان با 9.7 مشکل دارید ؟!!! اگر آره 9.6 رو دانلود کنید .
Printable View
یعنی الان با 9.7 مشکل دارید ؟!!! اگر آره 9.6 رو دانلود کنید .
آقا درایور با موفقیت نصب شد . پچ 1.0.4.0 هم نصب کردم و از کرک 130 کیلوبایتی صفحه قبل که نوشتید تست شده است استفاده کردم . کیفیت بازی بهتر شد ، مشکل سایه ها حل شد و FPS نیز از 20 به 25 ارتقا یافت.
تنها مشکلی که الان دارم اینه که : بعد از 20 دقیقه یا بیشتر که بازی میکنم صفحه ثابت میشه و گیر میکنه ، یعنی وقتی از بازی بیرون میام در Task Manager نوشته Running ، صدای بازی هم میاد اما نمیشه بازی کرد ... اگر بزنم روی بازی صفحه سیاه میاد که فکر میکنم مال کرک باشه ...
و یه چیز دیگه ...
کارت گرافیک من ASUS ATI RADEON EAH 4670 هستش ، در بنچمارک های قبل از آپدیت درایور ، در بخش Video Adapter همین مدل نوشته شده بود اما بعد از ارتقا درایور به 9.7 نام ATI Radeon HD 4600 Series درج شده که جالبه ... !!!
این عکس رو ببینید ( اسکرین شات بعد از آپدیت درایور ) به نام کارت گرافیک توجه کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من دو مشکل دارم وقتی رزولوشن رو بالا میبرم صفحه می لرزه ماشین بدون اراده من حرکت و از موتورش دود در میاد!
مشکل دوم هم اینه که در یک مرحله باید به کافی نت برم هرچی کلید e رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته؟
باید از پچ 1.0.3.0 و کرکش استفاده کنید:whistle:نقل قول:
آقا تورو خدا یه کرک درست و حسابی واسه پچ 1.0.3.0 بذارید کرک های قبل همگی مشکل دارند و بعد از 10 .15 دقیقه گیر میکنه !
بفرما:wink:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز مشکل از چیز دیگست ( احتمالا )
من از کرک ای که گزاشتم واسه 1.0.4 دارم استفاده میکنم اصلا مشکلی نداره !
نقل قول:
آقا من چند مشکل دارم . اورکلاکر جان به دادم برس :1. (28):
آقا من برای اولین بار که کرک 1.0.4 رو ریختم تا مرحله Clean Getaway هیچ مشکلی نداشتم و بازی عالی بود اما بعد از آن ، هر وقت به بازی میرم بعد از حدود 10 دقیقه تکسچرها محو میشن و از بازی میپره بیرون !
مشکل بعد اینه که : من دیدم 1.0.4 مشکل دارم 1.0.3 ریختم حالا هرکاری میکنم Game For Windows در بازی عمل نمیکنه و در موبایل فقط دو گزینه Multiplayer و Video Editor هستش :1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):
مشکل بعد ، در پج 1.0.3 بعضی وقتا از بازی میپره بیرون و ارور Out Of Memory میده . در حالی که قبل با همین سیستم خبری از این مشکلات نبود و من با پچ 1.0.2 هیچ مشکلی به جز کافی نت ها نداشتم اما الان ...
تو رو خدا به دادم برس Overclocker جان
یکبار بازی رو پاک کن دوباره نصب کن
متاسفانه مشکل حل نشد ...نقل قول:
درست از زمانی که درایور ATI رو به 9.7 ارتفا دادم همه چیز به هم ریخته
در تمامی تست های سخت افزاری اسم گرافیکم HD 4600 نوشته شده حتی در GPUZ و GTA IV BENCHMARK در حالیکه EAH 4670 هستش ! :1. (2):
درایور رو پاک کردم و ورژن قبل رو ریختم بازم تمامی مشکلات بالا رو دارم . تو رو خدا کمکم کنید :1. (28):