پاسخ: تاپیک اختصاصی GTA IV PC ( دانلود ، کرک ، رفع اشکال و ... )
نقل قول:
SCچیه باز
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]مگه شما با آیکون اصلی نمیری تو بازی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میشن پاس کردن دیگه چیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مگه واسه تاکسی سوار شدن باید بری دانشگاه:rules:
مال من تا حالا هیچ مشکلی نداشه :party: داخل dvd بازی هم همه پچ ها رو داره
فقط 2 دقیقه اولی که بازی کردم دوربین لرزید که سریع اومدم بیرون کرک جدید خود شما رو گرفتم:merci:
Social Club ، نه اول اینو اجرا میکنم بعد Play رو میزنم بعد خودش میره تو بازی ! .
میشن یعنی ماموریت ! پاس کردن هم ...... یعنی باید کلی ماموریت انجام بدی تا این قابلیت رو بهت رومان بده ! ( کسی که ازش معموریت میگیری )
ok
هر کسی که از پتچ 1.0.3 یا 1.0.4 استفاده میکنه و با استفاده از GTAIV.exe بازی رو اجرا میکنه نه از Sucial Club لطف کنه کرکش رو قرار بده .
نقل قول:
Social Club ، نه اول اینو اجرا میکنم بعد Play رو میزنم بعد خودش میره تو بازی ! .
میشن یعنی ماموریت ! پاس کردن هم ...... یعنی باید کلی ماموریت انجام بدی تا این قابلیت رو بهت رومان بده ! ( کسی که ازش معموریت میگیری )
ok
هر کسی که از پتچ 1.0.3 یا 1.0.4 استفاده میکنه و با استفاده از GTAIV.exe بازی رو اجرا میکنه نه از Sucial Club لطف کنه کرکش رو قرار بده .
میدونم میشن چیه ولی واسه تاکسی سوار شدن نیاز به رد کردن ماموریت ندارید:1. (38):
من تا حالا با sucial club تست نکردم و همیشه روی GTAIV.exe کلیک میکنم میره تو بازی فقط نمی دانم چرا نمیشه سیوهام رو انتخاب کنم و همیشه روی جدید تره میره:1. (27):
من یک هفتست دارم میگم از پچ 1.0.3.0 استفاده میکنم کرکشم فکر کنم شما گذاشین و گفتین که داداشتون نیم ساعت قبل تستش کرده:yes:
نقل قول:
میدونم میشن چیه ولی واسه تاکسی سوار شدن نیاز به رد کردن ماموریت ندارید
واسه من اینجوری نبود و کلی که بازی کردم تازه گفت میتونی تاکسی بگیری !!!!!!
نقل قول:
من تا حالا با sucial club تست نکردم و همیشه روی GTAIV.exe کلیک میکنم میره تو بازی فقط نمی دانم چرا نمیشه سیوهام رو انتخاب کنم و همیشه روی جدید تره میره
واسه من وقتی اینجوری اجرا میکنم ارور میده و برنامه بسته میشه ( ویندوز ویستا هست قبلا هم اینجوری اجرا میشد ولی الان نمیدونم چرا ایجوری اجرا نمیشه ! ) وقتی رفتی توی بازی از هر Save ای که خواستی لود کن !
نقل قول:
من یک هفتست دارم میگم از پچ 1.0.3.0 استفاده میکنم کرکشم فکر کنم شما گذاشین و گفتین که داداشتون نیم ساعت قبل تستش کرده:yes:
:1. (27): اون یک نفر دیگه بود نه من !
نقل قول:
کرک 1.0.3 رو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دانلود کنید ( با حجم 286KB ).
در مورد کرک اصلا تعجب نکنید خودم تستش کردم 100% کار میکنه .
فکر کنم سیو های قبلی روی هر پچی که میریزی دیگه کار نمیکنه !!!
این همون کرکیه که شما گذاشتین و ما لذت بردیم:merci:
پیام های بازرگانی
نکنه: بعضی از دوستان با نصب این بازی مشکل داشتند، من هم باید بگم که این بازی رو اگر در ویندوز XP نصب می کنید باید SP3 اون رو نصب کرده باشید!
نکته : اگر می بینید دوربین به شدت این ور و اون ور می پره شک نکنید مشکل از پچی هست که استفاده می کنید!
خودم اهل بازی کردن نیستم :دی
نقل قول:
پیام های بازرگانی
نکنه: بعضی از دوستان با نصب این بازی مشکل داشتند، من هم باید بگم که این بازی رو اگر در ویندوز XP نصب می کنید باید SP3 اون رو نصب کرده باشید!
نکته : اگر می بینید دوربین به شدت این ور و اون ور می پره شک نکنید مشکل از پچی هست که استفاده می کنید!
خودم اهل بازی کردن نیستم :دی
اگه یکم ور بری روی sp2 هم اجرا میشه:1. (27):
خود راک استار گفته روی سرویس پک 3 !!
عجب ! من همین کرک خودم رو الان که تست میکنم مثل دفعه قبل کار نمیکنه ! دیگه دارم شاخ در میارم که راک استار چی درست کرده :1. (38):
نقل قول:
خود راک استار گفته روی سرویس پک 3 !!
عجب ! من همین کرک خودم رو الان که تست میکنم مثل دفعه قبل کار نمیکنه ! دیگه دارم شاخ در میارم که راک استار چی درست کرده :1. (38):
من sp2 نصب کردم بدون آپدیت با رجیستری تبدیلش کردم به sp3 تا gta iv بازی کنم:1. (27):
من کرک و پچ GTA crack 1.0.4.0 رو نصب کردم ولی بعد از نصب افت 6 فریم داشتم یعنی فریم از 22 به 15 و 16 افت پیدا کرده و بازی کند شده چیکار کنم؟؟
من کرک و پچ GTA crack 1.0.4.0 رو نصب کردم ولی بعد از نصب افت 6 فریم داشتم یعنی فریم از 22 به 15 و 16 افت پیدا کرده و بازی کند شده چیکار کنم؟؟