خلی ممنون.نقل قول:
اما دوتا سوال پیش اومد:
1- من از کجا بفهمم ویندوزم 32 بیت هست یا 64 ؟ برای دانلود درایور میگم.
2-این حجم برای منی که با دایل-آپ وصل شدم به نت خیلی زیاده. نمیتونم دانلودش کنم ؟ احیانا مغاذه ها میروشن درایور ها رو ؟
Printable View
خلی ممنون.نقل قول:
اما دوتا سوال پیش اومد:
1- من از کجا بفهمم ویندوزم 32 بیت هست یا 64 ؟ برای دانلود درایور میگم.
2-این حجم برای منی که با دایل-آپ وصل شدم به نت خیلی زیاده. نمیتونم دانلودش کنم ؟ احیانا مغاذه ها میروشن درایور ها رو ؟
میتونید با همراه داشتن یک فلش مموری به کافی نت برید و اونجا دانلود کنید:wink:نقل قول:
آقا کسی جواب سوال ما رو نمی دونه!؟:1. (28):نقل قول:
کمک کمک!
من بازیم یکم تیکه تیکه اجرا میشه ؟ مال کارت گرافیکیه یا رم یا cpu ؟
با update کردن driver کارت درست میشه ؟
در ضمن وقتی از بازی خارج میشم به طور کلی خارج نمیشه و کرک همینطوری باز میمونه و انگار کامل از بازی خارج نیمشه ؟؟؟ راهش چیه ؟
دفعه ی بعد هم که خواستم برم تو بازی دیگه نرفت.
مجبور شدم از اول uninstall کنم.
مشکلاتش با نصب پچ و درایور آپدیت شده درست میشه به نظر شما ؟
شما چه پچیو نصب کردین:1. (27):نقل قول:
درایور گرافیکتون مال چند وقت قبله؟
شما از چه طریقی وارد بازی میشین؟:1. (26):
درایورم قدیمی دارم دانلودش میکنم در هر صورت.
اما پچ 4 رو دانلود کردم که با توجه به گفته ی دوستان این پچ مشکل داره !!!! (5ساعت داشتم دانلود میکردم)
حالا چی کار کنم ؟ پچ 4 رو نصب کنم یا بشینم 3 رو دانلود کنم ؟
ازینا گذشته دقیق میشه بگید از کدم کرک استفاده کنم ؟ 3 یا 4 ؟
haji salam
kheili az karet khosham oomad
man ye moshkeli daram
gta 6 ro rikhtam crack dakhel dvd ro ham rikhtam vali vaghti miram too bazi doorbin bazi invar oonvar mire bedoon in ke bekhai age mishe javabo be emailam befrest thank you
my emale: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:1. (10)::love::1. (21)::1. (21)::1. (21)::1. (21):
شما باید از پچ های (پچ 1.0.3.0 یا 1.0.4.0 )ارائه شده استفاده کنین+کرک مخصوص اون پچ:wink:نقل قول:
شما وقتی پچو نصب نکردین چطور میگین مشکل داره؟:1. (27):نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] واسه 1.0.4.0 فقط یکیه:1. (26):
:give_rose:
سلام
من سربال این بازی میخاستم.میشه کمک کنید.
ممنون