پاسخ: تاپیک اختصاصی GTA IV PC ( دانلود ، کرک ، رفع اشکال و ... )
نقل قول:
دوستان من این بازی رو اینستال کردم. من بازی رو همون اولین روزایی که اومده بود خریدم.
اما چون ویندوزم سرویس پک 3 نبود اینستالش نکرده بودم.
خلاصه الان اینستال کردم( بعد از update کردن ویندوز) و بعد از اینستال یه صفحه ای مربوط به چک کردن تاریخ کد رجیستر ( یه همچین چیزایی) باز شد و خواست که به اینترنت وصل بشه ولی من دیگه exit رو زدم. حالا نمیدونم مشکل از چیه. بعد از کپی کردن کرک (gta-luncher) به فولدر مربوطه وقتی روش کلیک میکنم یه صفحه ای مربوط به ms-dos باز میشه و بعدش مینویسه نمیتونه فایل gta رو باز کنه.
اگه کسی اطلاع داره از مشکل من و راه حلی هم براش بلده لطفا راهنمایی کنه.
در ضمن سواله دیگه ای هم که داشتم اینه که آیا الان این بازی رو که میفروشن با اون موقع که من خریدم فرق داره ؟(یعنی پچ ها و کرک های جدید همراهشه یا با اونی که من حول و حوش 1 سال پیش هقته ی اولی که اومد خریدم فرقی نداره ؟)
ممنون
ورودتونو تبریک میگم:11():
بعضی شرکت ها پچشم داخلش میذارن:yes:
شما چه پچ و چه کرکیو استفاده میکنید
شما باید کرک متناسب با پچتونو استفاده کنید
شما باید کل چیز هایی که توی کرک هستو داخل محل اصلی بازی بریزین
شما بهتره واسه اجرای بازی از gta iv.exe وارد بشین
:give_rose:
میتونید از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پچ و کرکو بگیرین:11():
دوست خوبم خیلی ممنون
اما مشکل اینجاست که فایل gteIV.exe اصلا وجود نداره و فقط یه فایل به صورت security archive اگه اشتباه نکنم وجود داره که اونتو که میری انگار چند تا فایله.
خلاصه هر کار که میکنم همون صفحه ی داس باز میشه که میگه نمیتونه gta.exe رو ران کنه.
دوستان لطفا کمک کنن. دارم دیوونه میشه.
نقل قول:
دوست خوبم خیلی ممنون
اما مشکل اینجاست که فایل gteIV.exe اصلا وجود نداره و فقط یه فایل به صورت security archive اگه اشتباه نکنم وجود داره که اونتو که میری انگار چند تا فایله.
خلاصه هر کار که میکنم همون صفحه ی داس باز میشه که میگه نمیتونه gta.exe رو ران کنه.
دوستان لطفا کمک کنن. دارم دیوونه میشه.
پچ 1.0.3.0 و کرکشو دانلود کنین
البته بهتره اول بازیو از اول نصب کنین:wink:
فایل gtaiv.exe توی کرک هم هست:yes:
راستی این لینکی هم که لطف کردین برای کرک دادین رو وقتی میرم توش هیچ جایی برای دانلود نمیبینم.
در ضمن من خودم یه کرک razor1911 دانلود کردم ولی به غیر از خود کرک که تویه فولدر rar هست همراه با فایل gta.exe که فرمودین.... یه سری فایل دیگه به اسمه rzr-gta4-crack.sfv و born_to_race.pt_addicts.polishtracker.org و rzr-gta4.nfo در اون فولدر اصلی که دانلود کردم وجود داره.
کسی میدونه اینیکی فایل ها رو کجا باید کپی کنم ؟
نقل قول:
راستی این لینکی هم که لطف کردین برای کرک دادین رو وقتی میرم توش هیچ جایی برای دانلود نمیبینم.
لینک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهتره بازیو دوباره نصب کنین,اول پچو بریزین و بعدش هر چی تو کرک هستو کپی کنین:wink:
سلام
آقا من سیوهای بازیم دیگه لود نمیشه تو لیست هست ها اما لود نمیشه!:1. (27):
ارور میده میگه هاردتون و چک کنیدو....
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
سلام
آقا من سیوهای بازیم دیگه لود نمیشه تو لیست هست ها اما لود نمیشه!:1. (27):
ارور میده میگه هاردتون و چک کنیدو....
لطفا راهنمایی کنید
بعد از نصب پچ جدید اینطوری شده یا تعویض ویندوز؟:1. (27):
نقل قول:
بعد از نصب پچ جدید اینطوری شده یا تعویض ویندوز؟:1. (27):
تعویض ویندوز البته فایلهای سیو دوباره کپی کردم اما لود نمیشن
دوستان من مشکلم خدارو شکر حل شد البته با ریختن کرک razor.
کیفیت بازی هم خوبه سرعتشم خویه.
اما فیلم اولش که هست تا اخرش اجرا نمیشه و 70% فیلم که میگذره کامپیوتر هنگ میکنه. یعنی بازی قفل میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ درایور جدید کارت گرافیکی رو از کجا میتونم بیارم؟ nvidia8500. حجمش برای دانلود زیاده. 3 روز طول میکشه.
نقل قول:
دوستان من مشکلم خدارو شکر حل شد البته با ریختن کرک razor.
کیفیت بازی هم خوبه سرعتشم خویه.
اما فیلم اولش که هست تا اخرش اجرا نمیشه و 70% فیلم که میگذره کامپیوتر هنگ میکنه. یعنی بازی قفل میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ درایور جدید کارت گرافیکی رو از کجا میتونم بیارم؟ nvidia8500. حجمش برای دانلود زیاده. 3 روز طول میکشه.
خیلی خوشحالم که درست شد:party:
واسه قفل کردشم احتمالا از باگ های پچش هست(به نظر من اگه اذیت نمیکنه بیخیالش)
درایورم حجمش حدود 80mb هست و میتونید از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بگیرید:give_rose: