کرک FeD0R بار پچ 1.04 کار نمی کنه ؟ چکار کنم ؟
من با این که سیستمم مشکلی نداره اما اگه پچ 1.04 را نصب نکنم بعضی اوقات وسط بازی تیک می زنه ؟؟
چکارش کنم؟
Printable View
کرک FeD0R بار پچ 1.04 کار نمی کنه ؟ چکار کنم ؟
من با این که سیستمم مشکلی نداره اما اگه پچ 1.04 را نصب نکنم بعضی اوقات وسط بازی تیک می زنه ؟؟
چکارش کنم؟
برای دانلود جدیدترین کرک ها به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برید
:give_rose:
آره.پچ جدید که گرفته بودم گفتم که نصب میکنم کار نمیکنه.فقط یه کرک razor نصب میکنم.البته دیگه تقریبا رسیدم به سیو های قبلی!:1. (38):ولی خوب بعدها لازم میشه.نمیشه که بعد هر بار ویندوز عوض کردن از اول رفت.نقل قول:
تو دایرکتوری ریختم ولی نوع ارور عوض میشه یه چیز دیگه مینویسه الان دارم دوباره نصب میکنم میشه آخرین کرکی که وسش اومده رو واسه دانلود بگذارید ممنون میشم من خودم Razor 1.0.4.0 دارم ولی فکر کنم مشکل داره چون قبل و بعد کپی کرک ارور یکسانه.هر چی تو فایل RAR کرک هست رو کپی کردم تو دایرکتوری.نقل قول:
جدیدترین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جدیدترین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سيو بازي در كجا ذخيره ميشود
C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegamesنقل قول:
یا
C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
برای اینکه بتونید فایل ها را از راپیدشر دانلود کنید میتونید از سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] استفاده کنید
اول فایل ها را انتقال بدید بعد با لینک مستقیم دانلود کنید:give_rose:
این چه ربطی به gta iv داره:1. (27):نقل قول:
دوستان من این بازی رو اینستال کردم. من بازی رو همون اولین روزایی که اومده بود خریدم.
اما چون ویندوزم سرویس پک 3 نبود اینستالش نکرده بودم.
خلاصه الان اینستال کردم( بعد از update کردن ویندوز) و بعد از اینستال یه صفحه ای مربوط به چک کردن تاریخ کد رجیستر ( یه همچین چیزایی) باز شد و خواست که به اینترنت وصل بشه ولی من دیگه exit رو زدم. حالا نمیدونم مشکل از چیه. بعد از کپی کردن کرک (gta-luncher) به فولدر مربوطه وقتی روش کلیک میکنم یه صفحه ای مربوط به ms-dos باز میشه و بعدش مینویسه نمیتونه فایل gta رو باز کنه.
اگه کسی اطلاع داره از مشکل من و راه حلی هم براش بلده لطفا راهنمایی کنه.
در ضمن سواله دیگه ای هم که داشتم اینه که آیا الان این بازی رو که میفروشن با اون موقع که من خریدم فرق داره ؟(یعنی پچ ها و کرک های جدید همراهشه یا با اونی که من حول و حوش 1 سال پیش هقته ی اولی که اومد خریدم فرقی نداره ؟)
ممنون