شهریار جان من دوتاشو دانلود کردم. اگه مقدوره نحوه استفادشون رو توضیح بده ؟ کجا باید کپی بشن ؟ :merci:نقل قول:
Printable View
شهریار جان من دوتاشو دانلود کردم. اگه مقدوره نحوه استفادشون رو توضیح بده ؟ کجا باید کپی بشن ؟ :merci:نقل قول:
برای ریختن پچ شما به قسمت Content در پوشه Extract شده پچ برید و Setup.exe را اجرا کنید و بعدش هم UpdateTitle .نقل قول:
موفق باشید
شهریار :give_rose:
آقا این موقع نصب Social Club .... یه جاش هست یوزر پسورد میخواد ... چی بزنیم ؟ البته 1 بار قبلا نصبش کردم باز یادم رفت :gasp:
شما Skip Login را بزنید بعد یک صفحه باز میشه Play را بزنید . توی بازی هم که بوسیله ی Game Live یک پروفایل آفلاین بسازید . :give_rose:نقل قول:
این فایل fiDOR.rar رو چکارش کنم ؟ شهریار جون این آخریشه... به دادم برس ... فقط همین :1. (38)::11():
فایل Launch GTA IV.EXE را در دایرکتوری نصبتون کپی کنید .نقل قول:
قربانت
شهریار :great:
ممنون عزیزم. مشکلم کامل حل شد. خیلی مرسی !!! :love: بازی راحت اجرا شد... جا داره همین جا از مهدی موسوی عزیز هم تشکر ویژه داشته باشم... با تشکر :give_rose:نقل قول:
آقا خواهشا کمکم کنید دیگه دارم دیونه می شم.
من این کرک با پچی که آقا مهدی گذاشته بود دانلود کردم ولی تو بازی فقط تکسچرهای دوره خودم معلومه بقیه جاها آبیه و نور پردازیش داغونه هر کاریم بگید کردم 100 کرک دیگه ام دانلود کردم همینجوری بود تنظیماشو رو پایین ترین درجه ام گذاشتم بازم فرقی نکرده خواهش می کنم کمک کنید:cry::cry:
اینم سیستمه:
XFX 7600GT
amd dual core3600
3.0gb ram
vista sp1
دوست عزیز تنظیمات بخش Options>Graphic را میشه بگید ( تک تک قسمت ها ) ( مشکلتون احتمالا همین جاست )نقل قول:
resoloution 800*600
texture quality low
rendering low
بقیه شم رو 10 ولی خودمم خیلی باهاشون ور رفتم جواب نداده