عزیزم کامل از View Distance گرفته تا Shadow Density بگذارید تا بشه راهنماییتون کرد چون این مشکل مال این قسمت هست بیشتر .نقل قول:
Printable View
عزیزم کامل از View Distance گرفته تا Shadow Density بگذارید تا بشه راهنماییتون کرد چون این مشکل مال این قسمت هست بیشتر .نقل قول:
view distance از یک بالاتر نمیره.
detai distance 49
vehicle 70
shadow 10
یک شاهکار و چندین عیب
این شاهکار تمام عیار چند مشکل اساسی داره که خوب با پچ های که اعلام کردن بین 500 تا 700 مگا بایت باید باشه تا مشکل سایه ها و مشکل های از جمله لود نشدن سفید ماندن چند لحظه ای برای لود مکان ها کیفیت مزخرف اب خوب مشکل های دیگه ....
اما خوب دوستان زیر 18 سال پیشنهاد بازی نمی شه اما این شاهکار 4 دی وی دی اضافه شدن ایتم های زیر رو در بر داره
1.توانایی خرید لباس
2.شنا کردن
3.خرید خودرو
4.توانایی استفاده از اینترنت
5.پیدا کردن دوست
6.توانایی استفاده از موبایل
7.استفاده از سرور پلیس توسط ماشین ها برای پیدا کردن افراد مورد نظر
8.مراحل متفاوت و متنوع (کمتر مرحله ای می شه شبیه هم باشه
9.مدت بازی در حالت کریر خوب نه کوتاه و نه طولانی
10.توانای بازی کردن در بازی مثل بولینگ بیلیارد کازینو خونه سازی دارت
11.سرگرمی های متفاوت کلوپ های 18 سال تعتر خنده تاتر سرگرمی و ...
.
.
اما چرا راکستار از شخصیت روسی در این فیلم استفاده کرده شخصیت اصلی نیکو از اروپا به امریکا سفر می کند چون پسر خاله اون به نیکو نامه ای می نویسه و یه جورایی دلشو اب میکنه و خوب و نیکو تصمیم میگیره به امریکا بره ....
اما وقتی نیکو به امریکا میرسه متوجه می شه که از دختر های خوشکل و پول خونه های خشکل خبری نیست و خوب برای بدست اوردنش شروع به کار کردن می کنه اول با راننده بودن تا بعد به ادم کشی اما در این وسط عاشق میشه .......
بعد از اینکه توسط افرادی رومن(پسر خاله نیکو) رو می دزدن نیکو به نجات او می پردازه و او رو نجات میده و ...
و از اونجاست که نیکو برای خودش کار می کنه ...............................
بقیه داستان رو خودتون بازی کنید و الا از جذابیتش کم میشه
اما شما دوستان یکی از جذابیت های که همیشه gta داشته کارهای اضافی بوده هنگامی که شما بازی رو تمام می کنید شما حدود 63 درصد از کل بازی رو تموم کردید و بقیه کار های فرعی هستن که شما باید انجام بدید در کل در صورت اومدن پچ براش فکر کنم بهترین انتخاب باشه برای بازی کردن :دی
ویندوزتون 64 بیت هست یا 32 ؟نقل قول:
پایین اون قسمت یک جا هست نوشته Resource Usage ببینید با بالا بردن View Distance چه جوریه میشه و در حالت عادی چه جوریه .
اینجا را ببینید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکل شما همینه ؟
رفقا تا حالا تو بازی p رو زدین ببینین چه میکنه؟
من که زدم خیلی حال داد
شما هم بزنید اگه سخت افزارتون زیاد بالا نیست
چون تصویر بهتر میشه
ویندوزم 32
وقتیم view distance می برم بالا اونم میره بالا.
مشکلمم فکر کنم همینه فقط texture های دوره خودم معلوم بقیه جاها ابیه یا معلوم نیست.
بچه ها سبک ترین تنظیمات واسه بازی چیه؟
من همه چیم رو صفره
detai distance
vehicle
shadow
بازی رو با این سخت افزارم تقریبا خوب اجرا میکنم
اما تنها مشکل اساسیم سرعت بازی هست
که تقریبا تیکه تیکه نشون میده
حالا میخوام ببینم میتونم سایه ها رو کلا بردارم که مشکلم کمتر بشه یا نه؟
یا تنظیمات دیگه رو برای روون تر شدن بگید
ممنون
دوستانی که می خوان جزئیات گرافیکی بازی رو بیشتر از مقدار پیش فرض قرار بدن ، فایل پیوست موجود در این پست رو دانلود کنید و در پوشه ای که بازی رو نصب کردید کپی کنید .
فقط پیشنهاد می کنم اگر کارت گرافیک با حافظه 256mb دارید که تنظیمات Texture Quality رو بیشتر از Medium تنظیم نکنید ! چون حتی Texture های موجود در MAP ی که در معرض دید شما قرار دارند هم در حافظه Local کارت گرافیک شما جا نمی شوند و همه چیز تصویر به هم می ریزه .
آقا خواهشا کمکم کنید دیگه دارم دیونه می شم.
من این کرک با پچی که آقا مهدی گذاشته بود دانلود کردم ولی تو بازی فقط تکسچرهای دوره خودم معلومه بقیه جاها آبیه و نور پردازیش داغونه هر کاریم بگید کردم 100 کرک دیگه ام دانلود کردم همینجوری بود تنظیماشو رو پایین ترین درجه ام گذاشتم بازم فرقی نکرده خواهش می کنم کمک کنید
اینم سیستمه:
XFX 7600GT
amd dual core3600
3.0gb ram
vista sp1 32
driver 178.24
آقا تو رو خدا یه فکری به حال ما بکنید :1041:دیگه موندم چی کار کنم.:cry:
خب مهندس جان... گرافیکت پایینه... تمام این مواردی رو که میگید مربوط به گرافیکه ...! یا گرافیک رو عوض کنید یا فکر این بازی رو از سرتون بیرون کنید :1. (26):نقل قول: