پاسخ: تاپیک اختصاصی GTA IV PC ( دانلود ، کرک ، رفع اشکال و ... )
توجهتون رو به این دو تا بنچ مارک جلب میکنم
با چند تا کارت گرافیک تست کردن بازی رو و fps ها رو دادن
1280x1024
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1680x1050
خدایی ظلمه
با یه سیستم خیلی گرون تازه 40 Fps گرفته
سلام دوستان من الان یک مشکل بزرگ دارم اینه که من هر وقت بازی رو نصب می کنم کرک فیدور رو می ریزم پچ رو هم می ریزم بازی هم شروع میشه روی رزولوشن 800*600 27 فریم در پانیه دارم و بازی می کنم سیو هم میشه اما اگه کامپیوتر رو ریستارت کنم یا خاموش کنم و دویاره وقتی کامپیوتر بالا اومد بازی رو اجرا کنم یک صفحه سیاهی میاد که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد و فقط باید کامپیوتر نگون بخت را خاموش یا ریستارت سخت افزاری کرد ربطی به نصب مجدد بازی نداره چون من تا حالا 10 بار بازی رو نصب کردم و باز هم دقیقا همین مشکل رو داشت حالا مشکل از کجاست ؟ از کرکم هست ؟ آخه کرکم حجمش فقط 27 کیلوبایت است
در ضمن یک مشکل دیگه و اون هم اینه که وقتی من اون درایور بتا جدیدرو نصب می کنم سیستم هنگ می کنه ؟!!!! چی کار کنم ؟؟؟ :1. (26): گرافیک من sparkle 8600 GT هستش ! حالا اون کرک فیدور که 5 مگابایت هست با این یکی کا من دارم فرق می کنه ؟
نقل قول:
توجهتون رو به این دو تا بنچ مارک جلب میکنم
با چند تا کارت گرافیک تست کردن بازی رو و fps ها رو دادن
1280x1024
1680x1050
خدایی ظلمه
با یه سیستم خیلی گرون تازه 40 Fps گرفته
لینک ها مشکل داره عزیزم. چک کن! :1. (26):
حق با شماست
بفرما
1680x1050
1280x1024
من سریال نامبر اصلیGTA IV که کار هم بکنه می خاهم کسی است برایم بزاره
:دی
سریال نامبر اصلیش رو کسی داره که 40 دلار داده باشه خریده باشه نسخه اصلش رو
و کسی هم که داشته باشه چون خودش استفاده میکنه (خصوصا آنلاین بازی کردن) به کسی فکر نمیکنم بده
با سلام این بازی من تازه گرفتم کارتم گیگا 8800 جی تی اس بود فقط یه قسمت گرافیک مینیموم بود و سایه هاش یه کم ضعیف اما الان ایکس اف ایکس مدل 9800 جی تی ایکس بلک خریدم همه تنظیمات تو heigh هست و سرعت فریم خیلی خوبه واقعا برای خوب بازی کردن این سیستم یه سیستم بالا میخواد
مشخصات سیستمم
cpu----- amd phenom 9950 x4 black
main------ giga ma790-ds4
vga---- xfx 9800 gtx + black edition oc
ram----- 2gig ddr2 bus 1066 king max
power -----green 580 eps
lcd ----sam 1953 plus bw
win vista sp1
vista rating 6.0
نقل قول:
سلام دوستان من الان یک مشکل بزرگ دارم اینه که من هر وقت بازی رو نصب می کنم کرک فیدور رو می ریزم پچ رو هم می ریزم بازی هم شروع میشه روی رزولوشن 800*600 27 فریم در پانیه دارم و بازی می کنم سیو هم میشه اما اگه کامپیوتر رو ریستارت کنم یا خاموش کنم و دویاره وقتی کامپیوتر بالا اومد بازی رو اجرا کنم یک صفحه سیاهی میاد که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد و فقط باید کامپیوتر نگون بخت را خاموش یا ریستارت سخت افزاری کرد ربطی به نصب مجدد بازی نداره چون من تا حالا 10 بار بازی رو نصب کردم و باز هم دقیقا همین مشکل رو داشت حالا مشکل از کجاست ؟ از کرکم هست ؟ آخه کرکم حجمش فقط 27 کیلوبایت است
در ضمن یک مشکل دیگه و اون هم اینه که وقتی من اون درایور بتا جدیدرو نصب می کنم سیستم هنگ می کنه ؟!!!! چی کار کنم ؟؟؟ :1. (26): گرافیک من sparkle 8600 GT هستش ! حالا اون کرک فیدور که 5 مگابایت هست با این یکی کا من دارم فرق می کنه ؟
علاوه بر درایور nforce ware هم از سایت انویدیا دان کن
مشکل از کارت که سیستمت به این رزولیشن باز میگرده من امتحان کردم. کارتت نمیتونه بکشه
توصیه من که الان کارت xfx 9800 gtx plus black editon 'گرفتم تازه تونستم تو بالاترین رزولیشن و با ماکزیمم جزئییات بازی کنم .
کارتتو عوض کن و همچنین رم ارتقا بده
توحید جان چند تا عکس از محیط بازیت میذاری؟
از دوستان بازی کسی save بازی تا حدود 20 الی 35 درصد رو داره ؟
سر یه اشتباه کوچیک ، save ها رو از دست دادم !