من که کرک فیدور جوابم نداد به همین خاطر کرک رازور 1911 نصب کردم ... کلیه مشکلاتم حل شد:party:
Printable View
من که کرک فیدور جوابم نداد به همین خاطر کرک رازور 1911 نصب کردم ... کلیه مشکلاتم حل شد:party:
فکر نکنم با اینم عمل بکنه چون همه دکمه ها رو تست کرده بودمنقل قول:
حالا تست میکنم میگم خبرشو
اما جای تغییر دکمه ها رو پیدا کردم
ولی نمیتونم عوضشون کنم
همیشه رو گزینه اول میمونه
مثل اینه که کیبورد کلید سمت بالاش گیر کرده باشه
اینطوریه
وحید جان برو تو تنظیمات کیبورد ببین واسه عوض کردن دکمه ها مشکل من رو نداری؟نقل قول:
اگه نداری این کرک رو بریزم
این کرک با پچ راک استار جواب میده؟
ممنون
دوستان من نسخه V این بازی رو تو بازار دیدم و نسخه IV رو بچه ها 2 سال پیش بازی می کردند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میشه بگید اینجا چه خبره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در اصل 6 تا اومده ولی توی ایران ( و بعضی جاهای دیگه ) روی دو تا نسخه Vice City و SanAndreas شماره گذاشتن .نقل قول:
Rockstar رو نسخه های vice city و sanAndreas شماره نذاشت چون فرق زیادی با GTA III نداشتن . ولی این GTA جدیدی که اومده رو IV گذاشتن چون بسیاری از چیزا نسبت به GTA III تغییر کرده .
حالا این GTA می شه GTA 6 :1. (38):
:merci:
آقا من تمام اين چيزايي که گفتيد انجام دادم
اينم مشخصات سيستمم:
ram:1.5 gig bus 800
graphic:4850 drr3 512
cpu :e4500
درايور کارتمم 8.12
ولي بازم اينطوري ميشه چه بايد کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بزودی خبرشو میدم :wink:نقل قول:
آره ... این کرک رو بهترین کرکرهای دنیا درست کردن... من خودم از این استفاده میکنم به این دلیل که فیدور جوابم نداد :1. (38):
آره دقیقا همینه که پویان میگه !!! :yes:نقل قول:
شما کرک رازور 1911 رو دانلود کردید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه ؟ :1. (27): با این مشخصات سیستم نباید مشکل داشته باشید :yes: البته بدونید که اگه رو ویستا بازی میکنید مشکل رم دارید !نقل قول:
از همين کرک استفاده ميکنم
يعني هيچکي نميدونهههههههههههههههه:1. (28):
بچه ها من این بازیو روی ویستا 64 نصب و اجرا کردم...کرکش هم توی خودش بود حالا اسمش چی بود نمیدونم!
بدون مشکل اجرا میشه،کیفیت محیط هم خیلی عالیه،در save & load کردن هم هیچ مشکلی ندارم فقط:
سایه های محیط مشکل داره...مثلا وقتی یه جا وایسم و با موس زاویه دید رو اینور اونور کنم شکل سایه ها قاطی میکنه...از یه زاویه کلا سایه نیست...از یه زاویه دیگه میاد...مخصوصا نور چراغ ماشین ها تو شب خیلی مسخره میشه!
حالا میخواستم ببینم کسی به مشکل بر نخورده؟
این مربوط به کرک بازی میشه یا سخت افزار؟
آقا هيچکي جواب مارو نميده؟؟؟
چه طوری میشه ؟! :1. (27):نقل قول: