پاسخ: تاپیک اختصاصی GTA IV PC ( دانلود ، کرک ، رفع اشکال و ... )
نقل قول:
نوشنه Press E ، مشکل حل نمیشه ، نمیتونم این مرحله رو پاس کنم :(
پچی که استفاده میکنم GTAIV Patch 1.0.2.0 2 هستش و کرک رازور
احتمال خیلی قوی هست به خاطر پتچ 1.0.2 باشه !
شما پتچ 1.0.4 رو از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود + برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]کرک ( اگر کار نکرد بازم ازش دارم خیالت راحت باشه ) و دوباره این مرحله رو تست کنید . ( فقط قبل از نصب پتچ حتما از Save های خود بک آپ تهیه کنید ).
نقل قول:
FPS من در بازی 20 هستش . سرعت بد نیست . در شب و مواقع بارندگی کمی افت سرعت دارم اما سایه ها قاطی هستن . مشخصات سیستم هم :
20 فریم در ثانیه یکم کمه ولی خوب با این سیستم طبیعی هست و میشه گفت فریم ریت خوبی دارید ، سایه ها 100% مال درایور و پتچ بازی هست !!!!
نقل قول:
اگه میشه بگید باید درایور جدید نصب کنم و در صورت مثبت بودن جواب براساس ویندوز و گرافیک لینک درایور جدید رو لطف کنید
شما حتما باید درایور جدید و پتچ جدید رو نصب کنید .
درایور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای ویندوز XP 32 بیت ، درایور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای ویندوز ویستا و 7 برای ورژن 64 بیت .
و نسخه جدید( 0.3.4 ) GPU-Z هم از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود کنید برای نشان دادن ورژن درایور و شناسایی کارت های جدید .
خیلی خیلی ممنونم ازتون . چشم اینکارهارو انجام میدم و نتیجه اش رو خدمتتون عرض میکنم ( همینجا )
اسکرین شات جدید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بازم ممنونم
خواهشمیکنم .
حتما نتیجه رو اعلام کن و قبل از نصب پتچ حتما حتما از SAVE های بازی کپی بردار .
کرک جدید که اخیرا اومده و من از تورنت دانلود کردم و برای راحت تر شدن دانلود در یک سرور آپلودش کردم .
کد:
http://rapidshare.com/files/252858635/Crack_1.0.4.rar.html
بدون نیاز به نصب برنامه های مختلف تورنت و بدون دردسر دانلود کنید .
نقل قول:
خواهشمیکنم .
حتما نتیجه رو اعلام کن و قبل از نصب پتچ حتما حتما از SAVE های بازی کپی بردار .
برای ویندوز ایکس پی خواستم درایور رو دانلود کنم که با این مشکل مواجه شدم ( در صفحه ای که لینک دادین ) :
We're sorry, but this download request cannot be authorized. As an option, you may visit any of the pages below for information ...
لینک دیگه ای نیست ؟ :11():
آقا من منتظرم لینک درایور جدید رو به صورت درست بذارید . لینک قبل مشکل داره
پیشاپیش ممنون
این لینک رو تست کن اگر مشکلی بود بگو :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عزیزم این هم مشکل داره . ممنون میشم لینک سالم بذارید . منتظرم :11():
دوست عزیز لطفا بگید مشکل چیه ؟ این لینک کاملا سالم هست ! ، شاید مشکلی داره سیستم شما .
salam kheili kheili kheil kheili bebakhshid pinglish type mikonam vali windowsam vistae har kari kardam nashod farsisho nasb konam kheili ozr mikham :(
aghaye overclocker e aziz man in cracki ke shoma baraye patche 1040 gozashtid nemitoonam dl konam chon mige az in file faghat 10 nafar mitoonestand estefade konan hala ham on 10 nafar shode
shoma bayad ye acounte premium dashte bashid ke betoonid ye upe omri dashte bashid;)
be har hal age lotf konid o khode file ro to site begzarid sepazgozar misham;;)
in ham on chizi ke rapidshare minevise:
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.